Plamienie - beżowy śluz w pierwszym trymestrze
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyania181111 wrote:byłam w szpitalu i ten sluz jest normalny .... podobno taka moja uroda zwiększono jednak dawkę duphastonu z 2 na 3 tabletki dziennie czyli nie zupełnie takamoja uroda. W każdym bądź razie z dzidzia wszystko ok widziałam jak bije serduszko po raz pierwszy jejj jakie przeżycie . Dziś mnie wyjątkowo nie mdlilo za to dopadł mnie okropny ból piersi :0 o matkooo;) ...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPrzed chwilą miałam USG i mam krwiaki. Z nich jest to krwawienie. Jeden pęcherzyk jest pusty a w drugim jest zarodek z bijącym sercem. Wzrost zarodka i tętno jest dobre. Wysłałam zdjęcie do mojego ginekologa i konsultowałam z nim to USG. Powiedział, że krwiaki nie powodują poronienia ale muszą się wchłonąć. A ten jeden pecherzyk się wchłonie pewnie i miejmy nadzieję, że ten zarodek będzie się prawidłowo rozwijał.
Dziś 6 tygodni i 3 dni.
Tu jest bardzo słaby sprzęt ale wrzucam Wam zdjęcie z ostatniej chwili:
-
PrimaSort, niby sprzęt niezbyt dobry, ale ja wszystko widzę. Teraz tylko można porównywać usg jedno do kolejnych, a zobacz jak to się wszystko zmienia. Krwiaki na pewno się wchłonią przy odpowiednim leczeniu, bo dziewczyny nieraz pisały o krwiakach i kończyło się to szczęśliwie. Niestety nie wiem jak to z tym pustym zarodkiem, ale tu już trzeba słuchać się lekarza i być dobrej myśli. Jak serduszko bije to super
Trzymam kciuki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWczoraj wypuścili mnie ze szpitala. Mąż przywiózł mnie do naszego mieszkania i znów zaczęłam krwawić. Wzięłam leki i poszłam spać.
Dzisiaj już tylko plamię na brązowo - stara krew.
Strasznie mnie wytrzęsło jak jechaliśmy mimo poduszki pod tyłkiem. I dziś jestem lekko obolała w okolicach podbrzusza.
USG nie robili.
W poniedziałek mam wizytę u mojego ginekologa. Zobaczymy co powie. Psychicznie już nie daję rady. -
Hej dziewczynki. Jak myślicie czy jednorazowe brązowe pkamienia mogą byc przyczyna podjezykowej luteiny? Wcześniej miałam je tylko nad ranem i byłam pewna ze to przez dopochwowa nystatyne. Dziś wystapiło takie wieczorem. Nie było tego dużo na papierze nic nie widać tylko zabrudzona na brązowo wkładka. Dodam ze nic mnie nie boli a luteinę biorę 2x1 i do tego tabletki mamadha premium.
-
nick nieaktualnypogodynka172203 wrote:Hej dziewczynki. Jak myślicie czy jednorazowe brązowe pkamienia mogą byc przyczyna podjezykowej luteiny? Wcześniej miałam je tylko nad ranem i byłam pewna ze to przez dopochwowa nystatyne. Dziś wystapiło takie wieczorem. Nie było tego dużo na papierze nic nie widać tylko zabrudzona na brązowo wkładka. Dodam ze nic mnie nie boli a luteinę biorę 2x1 i do tego tabletki mamadha premium.
-
pogodynka172203 wrote:Hej dziewczynki. Jak myślicie czy jednorazowe brązowe pkamienia mogą byc przyczyna podjezykowej luteiny? Wcześniej miałam je tylko nad ranem i byłam pewna ze to przez dopochwowa nystatyne. Dziś wystapiło takie wieczorem. Nie było tego dużo na papierze nic nie widać tylko zabrudzona na brązowo wkładka. Dodam ze nic mnie nie boli a luteinę biorę 2x1 i do tego tabletki mamadha premium.
hejka tez sadze ze to nie od Luteiny Idz do lekarza !
Prima Ciesze sie ze juz jestes w domku trzymam za Ciebie kciuki !PrimaSort lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pogodynka, ja tydzień temu miałam jednorazowe plamienie brązowe i od razu pojechałam do ginekologa. Zrobił usg, pokazał bijące serduszko, nic się nie odkleja, dostałam dodatkowy lek, bo luteinę brałam wcześniej. A luteinę lekarze przepisują na plamienia, ale luteina nie jest przyczyną plamień, przynajmniej jak się jest w ciąży, bo ona pomaga w jej podtrzymaniu.
Zalecam wizytę u ginekologa lub na wstępnie chociażby telefon do lekarza, Po co się stresować na zapas. Zobaczysz bijące serducho i poczujesz ulgękamenkaa, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
pogodynka172203 wrote:Byłam u lekarza w poniedziałek i stwierdził ze nic sie nie dzieje. Dziś pojadę na usg bo wizytę mam w piątek dopiero. Krwi tam nie widać wiec może to nic strasznego.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 10:19
PrimaSort lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny