Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Carla ja myślę że skoro 2 testy dały pozytywny wynik to ciąża jest:-) nie zamartwiaj się! Jak mi odwaga pozwoli to i ja jutro zatestuje chociaż w moim przypadku to byłby naprawdę cud... 10 lat starań endometrioza 4 stopnia kwalifikacja do in vitro dlatego tak się boje testować bo wierzyć nie mogę ze spotkałoby mnie to szczęście. ..
-
nick nieaktualny
-
Madzia kurcze bardzo przykro aż ciężko cokolwiek napisać.. Czasami tak jest. Może organizm odrzucił bo były jakieś wady. .. Ah przytulam mocno.
U mnie test negatyw 30 dc więc czekam na okres oby szybko przyszedł... W końcu już biorę 10 dni duphaston...https://www.maluchy.pl/li-72635.png -
nick nieaktualnyMadzia mi również jest przykro, trzymam kciuki za Ciebie!
Carla zrób sobie kubek ciepłego mleka z czosnkiem i miodem. Pij rano i wieczorem mi po dwóch dniach przeszło
Dziewczyny tak z innej beczki zakupiłam poduszkę dla ciężarnych rewelacja,komfort, wygoda polecam gorąco już wiem że wszędzie będę ją zabieralaWiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2015, 22:03
-
nick nieaktualny
-
U mnie plamienia brązowe więc okres się zaczyna no cóż kolejny cykl przed nami. I z tą temperatura zgadza się jak codziennie miałam 37 tak dziś rano 36,7 czyli przed miesiączka spada więc u mnie wzorowo się zgadzahttps://www.maluchy.pl/li-72635.png
-
nick nieaktualnyGreen ja mam ten kojec dałam z niego 169.99 były i droższe coś a'la atłas ale uważam, że ta spełnia moje oczekiwania dodatkowo ma zdejmowaną poszewkę co jest ważne, później można wykorzystać ja do karmienia piersią i jako kojec dla maluszka :)a muszę Tobie powiedzieć, że wczoraj w nocy po 24 obudziłam się, a raczej myślę, że Bąbelek mnie obudził, trzymam ręce na brzuszku a tu puk puk puk
Elvi, green, zita123 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa mam jeszcze problem z kregoslupem - boczne skrzywienie + jedna noge mam krotsza. I taka poducha moglaby mi bardzo pomoc. Pozniej po porodzie tez wlasnie sie przyda. Ale musze jeszcze poczekac ;P jakos wytrzymam
O kochana takie puk puk to dzidziunio Twoj - na pewno cudowne uczucie - ale poczekaj jeszcze z tydzien i poczujesz takie mocniejsze ruchy, takie wyrazne ♡ czasem bolesne, ale to takie piekne jest
Mnie Kornelia budzi rano, w nocy albo ja tak spie mocno, albo ona tylko delikatnie sie rusza i mnie nie budzi. Budzi mnie za to pelny pecherz w srodku nocy;pCaramel lubi tę wiadomość
-
Hej kobietki, jakiś czas temu pisałam Wam, że zaczynam nowy cykl (26.05.) ale dopiero dzisiaj zaczęła się cokolwiek @, bo wcześniej były brązowe plamienia i to nie każdego dnia, tak w kratkę.
Teraz nie wiem jak liczyć dni cyklu, od plamienia czy od dzisiaj. Gdybym liczyła od dzisiaj to byłby mój 30 dc czyli 1 dc nowego, tak jak przeważnie do tej pory miałam.
Prosze o radę. Jeżeli chodzi o owulacje to są testy, więc jakoś określe swoje dni płodne, bo są na to sposoby, ale aby zbadać progesteron w 21 dc, to już nie wiem jak to wyznaczać? Miałyście tak może, a może któraś z Was ma może jakieś rady od ginekolog?
Ten banan dla kobiet w ciąży to super sprawa, ja niestety jakoś w pierwszej ciąży o nim nie słyszałam i spałam z poduszką między nogami -
Kochane!
W weekend przeszłam przez wszystkie strony tego forum. Były wzruszenia, śmiech, nadzieja, smutek.. przeżywałam razem z Wami. Czytało się Was jak dobrą książkę. Aż mi było smutno, że już skończyłam
Przyjęłam ogromną ilość wiedzy i aż się serce raduje, jak całkiem obce sobie osoby wspierają się nawzajem.
Zdecydowałam się napisać, bo sama jestem staraczką i mam podobne problemy, dlatego tu trafiłam. Endometrioza, Hashimoto, wysoka prolaktyna a mam dopiero 28 lat i choruję od 7 lat.
Totoro, Green, Basia7777, Caramel, Zita123, Pasażerka - Was najbardziej zapamiętałam tym, którym się udało, z całego serca gratuluję a za resztę trzymam mocno kciuki i dalej z ogromną przyjemnością będę tu zaglądać )Elvi, pasazerka, Emy lubią tę wiadomość
"Wychodź z domu każdego dnia. Cuda tylko czekają, aż je odkryjesz"
2011 - początek starań
HASHIMOTO, NIEDOCZYNNOŚĆ TARCZYCY, ENDOMETRIOZA, dwie laparoskopie
-
Madzia strasznie mi przykro, mam nadzieję że za bardzo niedługo znów będziesz po fioletowej stronie mocy :*
Elvi plamień się nie liczy- o ile nie jest tak obfite jak miesiączka, zwykle cykl liczysz o kiedy normalnie krwawisz. 21 dzien cyklu będzie 21 dniem od kiedy zaczełaś krwawić. Ja miałam czasem plamienia brązowe, różowe kilka dni przed okresem, w końcu normalny okres sie zaczynał i cykl liczyłam od tego dnia.
Ja mam poduchę jakoś od 11 tyg ciąży, wygląda już jak po wojnie nie wyobrażam sobie spać bez niej, ale teraz przydałaby się druga bo wieeeeelki brzuch mega utrudnia spanie. Ludzie pytają się za ile dni rodzę a przecież jeszcze 2 miesiące.
Katie trzymam kciuki, nie z takimi problemami dziewczyny zachodziły tu w ciążę, trzeba walczyć i będzie dobrze