Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Uprawialam sex bez zabespieczenia w 2 dzien okresu, ale prawdopodobnie nie skonczył we mnie...ale jakos mi to nie daje spokoju...bo pierwszy raz nam sie to zdarzyło...a bol to nie był taki jak Cie boli kregosłup tylko tak jakby ból nerek jak przed okresem...nie wiem co myslec , sama sie tym tak nakrecam i mi sie objawy ukazuja?????????? poradzcie;/
Kiedy moge zrobic test wspołzyłam w sylwestra....bardzo sie boje ;/jolasek -
nick nieaktualnyNie zamartwiaj się , drugi dzien okresu to dzień nieplodny.Kregoslup moze bolec od stresu, w momencie jajeczkowania, rownie dobrze mogło cie zawiać I stąd takie bole.
Nie ma sensu się nakręcac, moim zdaniem nie jest możliwe zeby doszlo do zaplodnienia.
Chyba ze masz baaaardzo krotkie cykle. -
Rudzik- mój cykl trwa 28 di czasem 27 ale przewaznie 28. Ja mam ogromna nadzieje ze nie moglo do tego dojsc!:;/ strasznie panikuje i chyba sie rozchoruje od tego stresu...
powiedzcie mi czy piersi musialy by mnie bolec jakbym była? bo naszczescie nie bolą...tylko ten krzyż i czasami w dole brzucha..i to mnie martwi...nie jestem w stanie skupic sie na czym s innym tak sie zadręczam;/
jolasek -
Czesc Dziewczyny, wczoraj zrobilam test i zobaczylam 2 kreseczki Okres spoznial mi sie juz tydzien i mimo ze zwykle mam regularne cykle jakos nie wierzylam ze sie udalo. Na badanie krwi ide dopiero w poniedzialek i caly czas niedowierzam ze jestem w ciazy poniewaz nadal nie mam zadnych konkretnych objawow - czasem zaboli mnie brzuch jak na okres (ale bardzo delikatnie) i piersi bola (raczej przy dotyku), ale zadnych zylek, mdlosci, zachcianek, zasypiania (przeciwnie - trudnosci z zasnieciem). Myslicie ze to moze byc ciaza jesli w 5tyg i 2 dniu nic "dziwnego" nie dzieje sie z moim organizmem? Mialyscie podobnie ?
-
Ratujcie...kochałam sie ze swoim chlopakiem w drugi dzien okresu w sylwestra bez zabespieczenia....ale skonczył w gumie...minelo pare dni i mam dziwne przeczucia ze moge być...w ciazy BARDZO SIE BOJE NIE PRZEZYJE TEGO;/ Moze sfiksowalam moze to wina stresu...ale od paru dni boli mnie w dolnej czesci krzyz tak jak przed okresem tylko ze do niego jeszcze daleko...czasami w dole brzucha i chyba jajniki...na dodatek czasami ale tylko wieczorami mi nie dobrze ale tylko troche...nie moge byc w ciazy nie bola mnie piersi a nie mdleje itd! BŁAGAM poradzci mi cos;/ czy mam pojsc do ginekologa i sie dowiedziec co jest grane? okropnie sie boje!:jolasek
-
OvuFriend
-
Ratujcie...kochałam sie ze swoim chlopakiem w drugi dzien okresu w sylwestra bez zabespieczenia....ale skonczył w gumie...minelo pare dni i mam dziwne przeczucia ze moge być...w ciazy BARDZO SIE BOJE NIE PRZEZYJE TEGO;/ Moze sfiksowalam moze to wina stresu...ale od paru dni boli mnie w dolnej czesci krzyz tak jak przed okresem tylko ze do niego jeszcze daleko...czasami w dole brzucha i chyba jajniki...na dodatek czasami ale tylko wieczorami mi nie dobrze ale tylko troche...nie moge byc w ciazy nie bola mnie piersi a nie mdleje itd! BŁAGAM poradzci mi cos;/ czy mam pojsc do ginekologa i sie dowiedziec co jest grane? okropnie sie boje!:jolasek
-
U mnie zaczelo sie od wyczulenia na zapachy i smaki. Słodycze przestaly mi smakować, mialam straszna chec na kapustę kiszona, a jak mama wyciagala pranie z pralki jakoś kolo swiat to zaczelam jej stękać, ze smierdzi... Swoje tez dwa razy pralam ciągle bo mi wszystko smierdzialo.
No i koszmarnie bolaly mnie piersi, ale zwalalam na wypadek samochodowy, który mialam 19 grudnia -
Agu258 glowka do gory. Trzymam kciuki za nastepnym razem.
GreenDot gratulacje. Ja w pierwszej ciazy tez nie mialam na poczatku zadnych objawow. Zaczelo sie dopiero pozniej.
Jolas mysle, ze nie potrzebnie panikujesz. Zgadzam sie rowniez, ze to jest forum dla kobiet, ktore chca miec dziecko i Twoje wypowiedzi nie za bardzo tu pasuja.
Pozdrawiam -
Witajcie!
Jestem tu nowa. Zacznę od tego:
1.Ostatnia data miesiączki 19.12.2014
2.Cykl 28-30 dniowy- zawsze regularny
3.Przytulanie było- 24,25,26,29,30,31,01,02,04,05,06/styczeń 2015 rok
4.Silny ból który towarzyszył mi przez dwa dni 05.01 oraz 06.01
5.Ból piersi tak gdzieś od 07- aż do dziś (wieczorami silniejszy)
6.Częste odwiedzanie toalety, zaparcia, wzdęcia, czasami doskwiera ból pleców, no i czuję się tak jakby mnie brała jakaś choroba.
7.Śluz obecnie jest lepki lekko biały, natomiast wcześniej był lekko grudkowaty również w kolorze białym.
8.Spodziewana miesiączka powinna wystąpić 16,17 lub 18stego stycznia 2015.
Może jakiś ekspert by się wypowiedział w tej sprawie ??
Pozdrawiam serdecznie wszystkie panie starające się o dzidziusiaDidus26 -
Szczerze? Staraliśmy sie od 3 lat, za każdym razem mialam wszystkie książkowe oznaki ciazy i nic z tego nie bylo. Ciaza zaczyna sie podobnie jak @. Po terminie @ zrob test i dopiero wtedy będziesz cokolwiek wiedziala. Ja teraz mialam ewidentne oznaki i w ogóle ich nie zauważałam bo totalnie odpuściłam cykl. Nie ma reguły...
Tosia80 lubi tę wiadomość