X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)
Odpowiedz

Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)

Oceń ten wątek:
  • taka ja Ekspertka

Wysłany: 26 października 2015, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamenka wrote:
    MAm nadzieje bo ide jutro do lekarza mam nadzieje ze bd :( stres mam niesamowicie mocny trzymajcie kciuki za mnie;( dzis robilam Bete jutro dopiero wynik mam nadzieje ze bedzie dobrze.

jasne ze trzymamy! :)

Kamenka lubi tę wiadomość

0d1yvfxmdojt0wtx.png
    mhsv9vvj38xtzexh.png
    Aniołek [*] 09.2014
    bfarxzdvx9ij8inn.png
  • Kamenka Ekspertka

Wysłany: 26 października 2015, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musi byc dobrze dziewczynki !

• wannahaveababy Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    del

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2016, 11:51

• pogodynka172203 Przyjaciółka

Wysłany: 26 października 2015, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wierzyłam w to wszystko i zrobiłam jeszcze dziś trzeci już test tym razem z moczu wieczornego. I nawet ślepy by ta druga kreskę zauważył ;D ależ sie cieszę myślicie ze bedzie cos widać w środę na usg? Pozdrawiam wszystkie czerwcowe i lipcowe mamusie ;*

Kamenka, DomiTomi lubią tę wiadomość

• Kamenka Ekspertka

Wysłany: 27 października 2015, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pogodynka172203 wrote:
    Nie wierzyłam w to wszystko i zrobiłam jeszcze dziś trzeci już test tym razem z moczu wieczornego. I nawet ślepy by ta druga kreskę zauważył ;D ależ sie cieszę myślicie ze bedzie cos widać w środę na usg? Pozdrawiam wszystkie czerwcowe i lipcowe mamusie ;*
    hejka
    mysle ze bedzie widac bo z tego co wiem ostatnia @mialas 12stego 09?Tak?
    ja mialam 22.09 a ide dzis do gin mam dokladnie 5tydz mam nadzieje ze bd widac pecherzyk:(

• oldżi Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny u mnie wczorajsza beta 134 :) jutro powtórzę dla spokojności, ale w ogóle to do mnie nie dociera :) usg w przyszły czwartek.

DomiTomi lubi tę wiadomość

3jgx3e3k4gsb554h.png
  • Aniu_leczka Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oldżi wrote:
    Dziewczyny u mnie wczorajsza beta 134 :) jutro powtórzę dla spokojności, ale w ogóle to do mnie nie dociera :) usg w przyszły czwartek.

Gratuluję:-)Pewnie betę powtórz i będziesz spokojniejsza.Może poczekaj z tym usg, ja głupia poleciałam też tak wcześnie i kazał przyjść za trzy tyg i już serducho biło cudnie:-)

relg3e5e9ky1omot.png

Wysłany: 27 października 2015, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamenka wrote:
    hejka
    mysle ze bedzie widac bo z tego co wiem ostatnia @mialas 12stego 09?Tak?
    ja mialam 22.09 a ide dzis do gin mam dokladnie 5tydz mam nadzieje ze bd widac pecherzyk:(
    Nie @ miałam 6 września ale tym nie ma co sie sugerować bo mam nieregularne cykle. Ale wiem kiedy sie udało bo wcześniej nie było ku temu możliwości wiec owulacje musiałam mec 11-12 października :)

Wysłany: 27 października 2015, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamenka to będziemy miały dzieci mniej więcej w tym samym czasie :)

• Kamenka Ekspertka

Wysłany: 27 października 2015, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pogodynka172203 wrote:
    Kamenka to będziemy miały dzieci mniej więcej w tym samym czasie :)

a no tak mam nadzieje ze tak tez bedzie...

• oldżi Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu_leczka wrote:
    Gratuluję:-)Pewnie betę powtórz i będziesz spokojniejsza.Może poczekaj z tym usg, ja głupia poleciałam też tak wcześnie i kazał przyjść za trzy tyg i już serducho biło cudnie:-)

Dziękuje :)
    No wlasnie to moja pani doktor kazała sie zgłosić na usg 7 dni po pozytywnym teście ....
    Nie moge sobie wyobrazic jakie to uczucie jak słyszy sie bicie tego mini serduszka :)

Kamenka, Kamila ;) lubią tę wiadomość

3jgx3e3k4gsb554h.png

Wysłany: 27 października 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamenka wrote:
    a no tak mam nadzieje ze tak tez bedzie...
    Kochana trzeba mocno wierzyć trzymam za ciebie kciuki!

• Aniu_leczka Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oldżi wrote:
    Dziękuje :)
    No wlasnie to moja pani doktor kazała sie zgłosić na usg 7 dni po pozytywnym teście ....
    Nie moge sobie wyobrazic jakie to uczucie jak słyszy sie bicie tego mini serduszka :)

Jak tak to ok:-)Będziesz miała mega banana na buzi:-)

relg3e5e9ky1omot.png
  • Kamila ;) Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam ogromną nadzieje ze na USG każda z nas usłyszy serduszko!
    U mnie jeszcze tydzień czekania na kolejna wizyte....najgorsze jest to czekanie :(

pogodynka172203, Kamenka lubią tę wiadomość

ma6n13bx3stfpcr8.png

Wysłany: 27 października 2015, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila ;) wrote:
    Mam ogromną nadzieje ze na USG każda z nas usłyszy serduszko!
    U mnie jeszcze tydzień czekania na kolejna wizyte....najgorsze jest to czekanie :(
    Właśnie, każda z nas tak czeka na ta chwile. Żadna kobieta, która nie spodziewa sie dziecka nie wie ile mieszanych uczuć kłębi sie w tym czekaniu :) swoją droga wiele poradników mówi inaczej niektóre piszą ze można usłyszeć serce nawet w 5 tc. Nie mogę sie już doczekać jutrzejszej wizyty :)

• Kamenka Ekspertka

Wysłany: 27 października 2015, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pogodynka172203 wrote:
    Właśnie, każda z nas tak czeka na ta chwile. Żadna kobieta, która nie spodziewa sie dziecka nie wie ile mieszanych uczuć kłębi sie w tym czekaniu :) swoją droga wiele poradników mówi inaczej niektóre piszą ze można usłyszeć serce nawet w 5 tc. Nie mogę sie już doczekać jutrzejszej wizyty :)

Ja tez kochana odliczam godziny byle do 18 .....i mam nadzieje ze beda same pozytywy zobacze moja fasoleczke;)

Wysłany: 27 października 2015, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamenka wrote:
    Ja tez kochana odliczam godziny byle do 18 .....i mam nadzieje ze beda same pozytywy zobacze moja fasoleczke;)
    Koniecznie sie z nami podziel !! Ja zmykam do pracy wiec zajrzę tu koło 22 powodzeńia mamuśki :):*

• Kamila ;) Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koniecznie dajcie znac!
    Ja bylam w 5 tygodniu ciazy dostałam zdjecie z usg ale na serce bylo za wczescie lekarz powiedział mi ze w 6 tyg i 3 dniu moze ale nie musi byc już serduszko Tak naprawdę wszystko zalezy od sprzętu jaki jest w gabinecie.

Dostałam liste na badania krwi i moczu dzwoniłam do laboratorium i kwota mnie powaliła :D 170 zł, w czwartek ide na badanie bo na niektóre wyniki bede czekac az do wtorku czyli dnia wizyty u gina.
    Dajcie znac czy wam tez zlecił lekarz tyle badań.

Dodatkowe na pierwszej wizycie miałam juz dwie bety i morfologie z dobrymi wynikami.

ma6n13bx3stfpcr8.png
  • Kamenka Ekspertka

Wysłany: 27 października 2015, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mandy wrote:
    Kamenka trzymam kciuki:* musi być dobrze!!!

U mnie kolejny dzień płamień... Okresu normalnego brak:/

mam wynik Bety

pierwszy wynik 22.10 - 1111.99
    drugi wynik 26.10 - 5626,75

• Elvi Ekspertka

Wysłany: 27 października 2015, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila ;) wrote:
    Koniecznie dajcie znac!
    Ja bylam w 5 tygodniu ciazy dostałam zdjecie z usg ale na serce bylo za wczescie lekarz powiedział mi ze w 6 tyg i 3 dniu moze ale nie musi byc już serduszko Tak naprawdę wszystko zalezy od sprzętu jaki jest w gabinecie.

Dostałam liste na badania krwi i moczu dzwoniłam do laboratorium i kwota mnie powaliła :D 170 zł, w czwartek ide na badanie bo na niektóre wyniki bede czekac az do wtorku czyli dnia wizyty u gina.
    Dajcie znac czy wam tez zlecił lekarz tyle badań.

Dodatkowe na pierwszej wizycie miałam juz dwie bety i morfologie z dobrymi wynikami.

Kamila a wymień badania jakie masz zlecone?? Ja zapłaciłam na pierwszych badaniach 95 zł, to był mocz, morfologia, glukoza i grupa krwi. Teraz zrobiłam mocz i morfologię,glukozę i dwa współczynniki toksoplazmozy i zapłaciłam 89 zł. Twoje labolatorium ma chyba kosmiczne ceny, albo masz tyle badań zleconych na raz.

‹‹ 167 168 169 170 171 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ