X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)
Odpowiedz

Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)

Oceń ten wątek:
  • taka ja Ekspertka

Wysłany: 26 października 2015, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamenka wrote:
    MAm nadzieje bo ide jutro do lekarza mam nadzieje ze bd :( stres mam niesamowicie mocny trzymajcie kciuki za mnie;( dzis robilam Bete jutro dopiero wynik mam nadzieje ze bedzie dobrze.

jasne ze trzymamy! :)

Kamenka lubi tę wiadomość

0d1yvfxmdojt0wtx.png
    mhsv9vvj38xtzexh.png
    Aniołek [*] 09.2014
    bfarxzdvx9ij8inn.png
  • Kamenka Ekspertka

Wysłany: 26 października 2015, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musi byc dobrze dziewczynki !

• wannahaveababy Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    del

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2016, 11:51

• pogodynka172203 Przyjaciółka

Wysłany: 26 października 2015, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wierzyłam w to wszystko i zrobiłam jeszcze dziś trzeci już test tym razem z moczu wieczornego. I nawet ślepy by ta druga kreskę zauważył ;D ależ sie cieszę myślicie ze bedzie cos widać w środę na usg? Pozdrawiam wszystkie czerwcowe i lipcowe mamusie ;*

• Kamenka Ekspertka

Wysłany: 27 października 2015, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pogodynka172203 wrote:
    Nie wierzyłam w to wszystko i zrobiłam jeszcze dziś trzeci już test tym razem z moczu wieczornego. I nawet ślepy by ta druga kreskę zauważył ;D ależ sie cieszę myślicie ze bedzie cos widać w środę na usg? Pozdrawiam wszystkie czerwcowe i lipcowe mamusie ;*
    hejka
    mysle ze bedzie widac bo z tego co wiem ostatnia @mialas 12stego 09?Tak?
    ja mialam 22.09 a ide dzis do gin mam dokladnie 5tydz mam nadzieje ze bd widac pecherzyk:(

• oldżi Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny u mnie wczorajsza beta 134 :) jutro powtórzę dla spokojności, ale w ogóle to do mnie nie dociera :) usg w przyszły czwartek.

3jgx3e3k4gsb554h.png
  • Aniu_leczka Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oldżi wrote:
    Dziewczyny u mnie wczorajsza beta 134 :) jutro powtórzę dla spokojności, ale w ogóle to do mnie nie dociera :) usg w przyszły czwartek.

Gratuluję:-)Pewnie betę powtórz i będziesz spokojniejsza.Może poczekaj z tym usg, ja głupia poleciałam też tak wcześnie i kazał przyjść za trzy tyg i już serducho biło cudnie:-)

relg3e5e9ky1omot.png

Wysłany: 27 października 2015, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamenka wrote:
    hejka
    mysle ze bedzie widac bo z tego co wiem ostatnia @mialas 12stego 09?Tak?
    ja mialam 22.09 a ide dzis do gin mam dokladnie 5tydz mam nadzieje ze bd widac pecherzyk:(
    Nie @ miałam 6 września ale tym nie ma co sie sugerować bo mam nieregularne cykle. Ale wiem kiedy sie udało bo wcześniej nie było ku temu możliwości wiec owulacje musiałam mec 11-12 października :)

Wysłany: 27 października 2015, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamenka to będziemy miały dzieci mniej więcej w tym samym czasie :)

• Kamenka Ekspertka

Wysłany: 27 października 2015, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pogodynka172203 wrote:
    Kamenka to będziemy miały dzieci mniej więcej w tym samym czasie :)

a no tak mam nadzieje ze tak tez bedzie...

• oldżi Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu_leczka wrote:
    Gratuluję:-)Pewnie betę powtórz i będziesz spokojniejsza.Może poczekaj z tym usg, ja głupia poleciałam też tak wcześnie i kazał przyjść za trzy tyg i już serducho biło cudnie:-)

Dziękuje :)
    No wlasnie to moja pani doktor kazała sie zgłosić na usg 7 dni po pozytywnym teście ....
    Nie moge sobie wyobrazic jakie to uczucie jak słyszy sie bicie tego mini serduszka :)

Kamenka, Kamila ;) lubią tę wiadomość

3jgx3e3k4gsb554h.png

Wysłany: 27 października 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamenka wrote:
    a no tak mam nadzieje ze tak tez bedzie...
    Kochana trzeba mocno wierzyć trzymam za ciebie kciuki!

• Aniu_leczka Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oldżi wrote:
    Dziękuje :)
    No wlasnie to moja pani doktor kazała sie zgłosić na usg 7 dni po pozytywnym teście ....
    Nie moge sobie wyobrazic jakie to uczucie jak słyszy sie bicie tego mini serduszka :)

Jak tak to ok:-)Będziesz miała mega banana na buzi:-)

relg3e5e9ky1omot.png
  • Kamila ;) Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam ogromną nadzieje ze na USG każda z nas usłyszy serduszko!
    U mnie jeszcze tydzień czekania na kolejna wizyte....najgorsze jest to czekanie :(

pogodynka172203, Kamenka lubią tę wiadomość

ma6n13bx3stfpcr8.png

Wysłany: 27 października 2015, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila ;) wrote:
    Mam ogromną nadzieje ze na USG każda z nas usłyszy serduszko!
    U mnie jeszcze tydzień czekania na kolejna wizyte....najgorsze jest to czekanie :(
    Właśnie, każda z nas tak czeka na ta chwile. Żadna kobieta, która nie spodziewa sie dziecka nie wie ile mieszanych uczuć kłębi sie w tym czekaniu :) swoją droga wiele poradników mówi inaczej niektóre piszą ze można usłyszeć serce nawet w 5 tc. Nie mogę sie już doczekać jutrzejszej wizyty :)

• Kamenka Ekspertka

Wysłany: 27 października 2015, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pogodynka172203 wrote:
    Właśnie, każda z nas tak czeka na ta chwile. Żadna kobieta, która nie spodziewa sie dziecka nie wie ile mieszanych uczuć kłębi sie w tym czekaniu :) swoją droga wiele poradników mówi inaczej niektóre piszą ze można usłyszeć serce nawet w 5 tc. Nie mogę sie już doczekać jutrzejszej wizyty :)

Ja tez kochana odliczam godziny byle do 18 .....i mam nadzieje ze beda same pozytywy zobacze moja fasoleczke;)

Wysłany: 27 października 2015, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamenka wrote:
    Ja tez kochana odliczam godziny byle do 18 .....i mam nadzieje ze beda same pozytywy zobacze moja fasoleczke;)
    Koniecznie sie z nami podziel !! Ja zmykam do pracy wiec zajrzę tu koło 22 powodzeńia mamuśki :):*

• Kamila ;) Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koniecznie dajcie znac!
    Ja bylam w 5 tygodniu ciazy dostałam zdjecie z usg ale na serce bylo za wczescie lekarz powiedział mi ze w 6 tyg i 3 dniu moze ale nie musi byc już serduszko Tak naprawdę wszystko zalezy od sprzętu jaki jest w gabinecie.

Dostałam liste na badania krwi i moczu dzwoniłam do laboratorium i kwota mnie powaliła :D 170 zł, w czwartek ide na badanie bo na niektóre wyniki bede czekac az do wtorku czyli dnia wizyty u gina.
    Dajcie znac czy wam tez zlecił lekarz tyle badań.

Dodatkowe na pierwszej wizycie miałam juz dwie bety i morfologie z dobrymi wynikami.

ma6n13bx3stfpcr8.png
  • Kamenka Ekspertka

Wysłany: 27 października 2015, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mandy wrote:
    Kamenka trzymam kciuki:* musi być dobrze!!!

U mnie kolejny dzień płamień... Okresu normalnego brak:/

mam wynik Bety

pierwszy wynik 22.10 - 1111.99
    drugi wynik 26.10 - 5626,75

• Elvi Ekspertka

Wysłany: 27 października 2015, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila ;) wrote:
    Koniecznie dajcie znac!
    Ja bylam w 5 tygodniu ciazy dostałam zdjecie z usg ale na serce bylo za wczescie lekarz powiedział mi ze w 6 tyg i 3 dniu moze ale nie musi byc już serduszko Tak naprawdę wszystko zalezy od sprzętu jaki jest w gabinecie.

Dostałam liste na badania krwi i moczu dzwoniłam do laboratorium i kwota mnie powaliła :D 170 zł, w czwartek ide na badanie bo na niektóre wyniki bede czekac az do wtorku czyli dnia wizyty u gina.
    Dajcie znac czy wam tez zlecił lekarz tyle badań.

Dodatkowe na pierwszej wizycie miałam juz dwie bety i morfologie z dobrymi wynikami.

Kamila a wymień badania jakie masz zlecone?? Ja zapłaciłam na pierwszych badaniach 95 zł, to był mocz, morfologia, glukoza i grupa krwi. Teraz zrobiłam mocz i morfologię,glukozę i dwa współczynniki toksoplazmozy i zapłaciłam 89 zł. Twoje labolatorium ma chyba kosmiczne ceny, albo masz tyle badań zleconych na raz.

‹‹ 167 168 169 170 171 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ