Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamenka wrote:MAm nadzieje bo ide jutro do lekarza mam nadzieje ze bd stres mam niesamowicie mocny trzymajcie kciuki za mnie;( dzis robilam Bete jutro dopiero wynik mam nadzieje ze bedzie dobrze.
jasne ze trzymamy!Kamenka lubi tę wiadomość
-
Nie wierzyłam w to wszystko i zrobiłam jeszcze dziś trzeci już test tym razem z moczu wieczornego. I nawet ślepy by ta druga kreskę zauważył ależ sie cieszę myślicie ze bedzie cos widać w środę na usg? Pozdrawiam wszystkie czerwcowe i lipcowe mamusie ;*
Kamenka lubi tę wiadomość
-
pogodynka172203 wrote:Nie wierzyłam w to wszystko i zrobiłam jeszcze dziś trzeci już test tym razem z moczu wieczornego. I nawet ślepy by ta druga kreskę zauważył ależ sie cieszę myślicie ze bedzie cos widać w środę na usg? Pozdrawiam wszystkie czerwcowe i lipcowe mamusie ;*
mysle ze bedzie widac bo z tego co wiem ostatnia @mialas 12stego 09?Tak?
ja mialam 22.09 a ide dzis do gin mam dokladnie 5tydz mam nadzieje ze bd widac pecherzyk:( -
oldżi wrote:Dziewczyny u mnie wczorajsza beta 134 jutro powtórzę dla spokojności, ale w ogóle to do mnie nie dociera usg w przyszły czwartek.
Gratuluję:-)Pewnie betę powtórz i będziesz spokojniejsza.Może poczekaj z tym usg, ja głupia poleciałam też tak wcześnie i kazał przyjść za trzy tyg i już serducho biło cudnie:-) -
Kamenka wrote:hejka
mysle ze bedzie widac bo z tego co wiem ostatnia @mialas 12stego 09?Tak?
ja mialam 22.09 a ide dzis do gin mam dokladnie 5tydz mam nadzieje ze bd widac pecherzyk:( -
Aniu_leczka wrote:Gratuluję:-)Pewnie betę powtórz i będziesz spokojniejsza.Może poczekaj z tym usg, ja głupia poleciałam też tak wcześnie i kazał przyjść za trzy tyg i już serducho biło cudnie:-)
Dziękuje
No wlasnie to moja pani doktor kazała sie zgłosić na usg 7 dni po pozytywnym teście ....
Nie moge sobie wyobrazic jakie to uczucie jak słyszy sie bicie tego mini serduszkaKamenka, Kamila ;) lubią tę wiadomość
-
oldżi wrote:Dziękuje
No wlasnie to moja pani doktor kazała sie zgłosić na usg 7 dni po pozytywnym teście ....
Nie moge sobie wyobrazic jakie to uczucie jak słyszy sie bicie tego mini serduszka
Jak tak to ok:-)Będziesz miała mega banana na buzi:-) -
Kamila ;) wrote:Mam ogromną nadzieje ze na USG każda z nas usłyszy serduszko!
U mnie jeszcze tydzień czekania na kolejna wizyte....najgorsze jest to czekanie -
pogodynka172203 wrote:Właśnie, każda z nas tak czeka na ta chwile. Żadna kobieta, która nie spodziewa sie dziecka nie wie ile mieszanych uczuć kłębi sie w tym czekaniu swoją droga wiele poradników mówi inaczej niektóre piszą ze można usłyszeć serce nawet w 5 tc. Nie mogę sie już doczekać jutrzejszej wizyty
Ja tez kochana odliczam godziny byle do 18 .....i mam nadzieje ze beda same pozytywy zobacze moja fasoleczke;) -
Kamenka wrote:Ja tez kochana odliczam godziny byle do 18 .....i mam nadzieje ze beda same pozytywy zobacze moja fasoleczke;)
Kamenka lubi tę wiadomość
-
Koniecznie dajcie znac!
Ja bylam w 5 tygodniu ciazy dostałam zdjecie z usg ale na serce bylo za wczescie lekarz powiedział mi ze w 6 tyg i 3 dniu moze ale nie musi byc już serduszko Tak naprawdę wszystko zalezy od sprzętu jaki jest w gabinecie.
Dostałam liste na badania krwi i moczu dzwoniłam do laboratorium i kwota mnie powaliła 170 zł, w czwartek ide na badanie bo na niektóre wyniki bede czekac az do wtorku czyli dnia wizyty u gina.
Dajcie znac czy wam tez zlecił lekarz tyle badań.
Dodatkowe na pierwszej wizycie miałam juz dwie bety i morfologie z dobrymi wynikami. -
Kamila ;) wrote:Koniecznie dajcie znac!
Ja bylam w 5 tygodniu ciazy dostałam zdjecie z usg ale na serce bylo za wczescie lekarz powiedział mi ze w 6 tyg i 3 dniu moze ale nie musi byc już serduszko Tak naprawdę wszystko zalezy od sprzętu jaki jest w gabinecie.
Dostałam liste na badania krwi i moczu dzwoniłam do laboratorium i kwota mnie powaliła 170 zł, w czwartek ide na badanie bo na niektóre wyniki bede czekac az do wtorku czyli dnia wizyty u gina.
Dajcie znac czy wam tez zlecił lekarz tyle badań.
Dodatkowe na pierwszej wizycie miałam juz dwie bety i morfologie z dobrymi wynikami.
Kamila a wymień badania jakie masz zlecone?? Ja zapłaciłam na pierwszych badaniach 95 zł, to był mocz, morfologia, glukoza i grupa krwi. Teraz zrobiłam mocz i morfologię,glukozę i dwa współczynniki toksoplazmozy i zapłaciłam 89 zł. Twoje labolatorium ma chyba kosmiczne ceny, albo masz tyle badań zleconych na raz.