X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)
Odpowiedz

Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)

Oceń ten wątek:
  • pogodynka172203 Przyjaciółka

Wysłany: 29 października 2015, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny nie wiem co myślec. Dziś w nocy obudziłam sie i zaczął bolec mnie dół brzucha, tak dziwnie jakby parzył . Jednocześnie miałam wrażenie ze zaraz bede musiała pójść sie załatwić. Czy taki ból mógł byc spowodowany przez zaparcia?

• Aniu_leczka Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pogodynka172203 wrote:
    Dziewczyny nie wiem co myślec. Dziś w nocy obudziłam sie i zaczął bolec mnie dół brzucha, tak dziwnie jakby parzył . Jednocześnie miałam wrażenie ze zaraz bede musiała pójść sie załatwić. Czy taki ból mógł byc spowodowany przez zaparcia?

Niestety tak.Ja mając zaparcia nie mogłam się z bólu ruszyć i pomogła tylko ciepła kąpiel, spróbuj też nospę może i dużo picia

relg3e5e9ky1omot.png

Wysłany: 29 października 2015, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli to nic groźnego ? Bo bałam sie ze może tam cos sie dzieje.

• Kamila ;) Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mialam raz taki ból ze ledwo doszłam do domu. Wzięłam nospe i przeszlo, czasem tez mnie pobolewa ale to przez zaparcia. Ja mam zaparcia czasem na przemian z biegunka. Ale z tego co czytałam to normalne.

Dzis wykonałam liste badan jakie zlecił mi lekarz, na szczęście mam to za soba! Chyba ten strach mi nie minie :(
    Trafiłam na przemiła pielęgniarkę oby takich wiecej!

Miłego dnia wszystkim :)

Kamenka lubi tę wiadomość

ma6n13bx3stfpcr8.png
  • Kamenka Ekspertka

Wysłany: 29 października 2015, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pogodynka172203 wrote:
    Dziewczyny nie wiem co myślec. Dziś w nocy obudziłam sie i zaczął bolec mnie dół brzucha, tak dziwnie jakby . Jednocześnie miałam wrażenie ze zaraz bede musiała pójść sie załatwić. Czy taki bólem juz mógł byc spowodowany przez zaparcia?

kochana tez tak mam zwykle rano :(taki bol ze masakra trwa krotko i potem jak ide do Wc mija:)
    Mam nadzieje ze te plamienie co mam ustanie:( trzymaj kciuki///bo mnie to dobija

Wysłany: 29 października 2015, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila ;) wrote:
    Ja mialam raz taki ból ze ledwo doszłam do domu. Wzięłam nospe i przeszlo, czasem tez mnie pobolewa ale to przez zaparcia. Ja mam zaparcia czasem na przemian z biegunka. Ale z tego co czytałam to normalne.

Dzis wykonałam liste badan jakie zlecił mi lekarz, na szczęście mam to za soba! Chyba ten strach mi nie minie :(
    Trafiłam na przemiła pielęgniarkę oby takich wiecej!

Miłego dnia wszystkim :)
    Ja przy byle bólu już płacze ze cos nie tak bo jazda znajoma opowiada mi o innego. Oszaleć można :) ja o 14 nam usg mam nadzieje źe cos zobacże :) a w środę koliba wizyta z wynikami . Miłego dziewczyny!

• Kamenka Ekspertka

Wysłany: 29 października 2015, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pogodynka172203 wrote:
    Ja przy byle bólu już płacze ze cos nie tak bo jazda znajoma opowiada mi o innego. Oszaleć można :) ja o 14 nam usg mam nadzieje źe cos zobacże :) a w środę koliba wizyta z wynikami . Miłego dziewczyny!

ojej to ja tez tak mam wyje do gwiazd ahhh
    a we mnie wciaz ta obawa .......:(

Wysłany: 29 października 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamenka wrote:
    kochana tez tak mam zwykle rano :(taki bol ze masakra trwa krotko i potem jak ide do Wc mija:)
    Mam nadzieje ze te plamienie co mam ustanie:( trzymaj kciuki///bo mnie to dobija
    A kiedy masz teraz wizytę? Moja mama przez 3 miesiące ze mną miała okres wiec spokojnie do końca I trymestru to może nic aż tak groźnego. Trzeba myślec pozytywnie i zaufać matce naturze, ona wie co robi:)

• Kamenka Ekspertka

Wysłany: 29 października 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na 10.11 bylam 2dni temu dal mi duphaston co prawda bo ja nie widzialam sluzu brazowego tylko gin jak zajrzal do srodka .
    teraz na bieliznie go w sumie nie ma ale dzis rano jak sie wytarłam to widzialam juz taki bardziej jasny ale malutko bardzo malutko taki kawa z mlekiem mysle ze te leki na podtrzymanie pomoga

• Kamila ;) Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pogodynka172203 wrote:

Ja zaciskam zęby i czekam aż ból minie, jakos tak mi łatwiej.
    Ale strach jest przy każdym jakimkolwiek bólu czy wszystko w porządku.

Kamenka:
    Będzie wszytko dobrze juz po drugim dniu widzisz minimalne plamienie, takze lek dziala i pomoże :)

ma6n13bx3stfpcr8.png
  • Kamenka Ekspertka

Wysłany: 29 października 2015, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila ;) wrote:
    Ja zaciskam zęby i czekam aż ból minie, jakos tak mi łatwiej.
    Ale strach jest przy każdym jakimkolwiek bólu czy wszystko w porządku.

Kamenka:
    Będzie wszytko dobrze juz po drugim dniu widzisz minimalne plamienie, takze lek dziala i pomoże :)

Mam Taka nadzieje Kamilko że bedzie tego mniej i coraz mniej i dzidzia będzie rosła byle do czerwca !!!

• Kamila ;) Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamenka wrote:
    Mam Taka nadzieje Kamilko że bedzie tego mniej i coraz mniej i dzidzia będzie rosła byle do czerwca !!!

U mnie dotychczas nic sie nie działo, do teraz zuwazylam ciemne szaro-czarne skrzepy krwi! na koniec oddawania moczu.
    Teraz tak mialas?

ma6n13bx3stfpcr8.png
  • Kamenka Ekspertka

Wysłany: 29 października 2015, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila ;) wrote:
    U mnie dotychczas nic sie nie działo, do teraz zuwazylam ciemne szaro-czarne skrzepy krwi! na koniec oddawania moczu.
    Teraz tak mialas?

nie ja nie mialam skrzepów.......
    ja mialam sluz brazowy w srodku bo jak mnie badal to zauwazyl lekarz ja tego nie widzialam na bieliznie...
    dzis jak sie podcieralam na papierze widzialam lekko kawe z mlekiem mniej troche

• Kamila ;) Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakaś masakra, mam zawirowanie myśli i uczuć...

ma6n13bx3stfpcr8.png
  • Kamenka Ekspertka

Wysłany: 29 października 2015, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila ;) wrote:

tzn ze Ty zaczelas krwawic Kamilko ?

Wysłany: 29 października 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila ;) wrote:
    Kamilka a ty kiedy do lekarza? Wg mnie to najlepiej zgłoś sie do najbliższej izby przyjęć bo skrzepy to chyba niedobrze. Aczkolwiek sama nie wiem bo lekarzem nie jestem.

• Kamila ;) Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam brązowe plamienie i troszkę małych skrzepów...

ma6n13bx3stfpcr8.png
  • Kamenka Ekspertka

Wysłany: 29 października 2015, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojej ........czerwone masz taka krwista czerwien....?

idz kochana lepiej do lekarza!i sie nie zastanawiaj...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 11:34

• Kamila ;) Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    brązowe...

ma6n13bx3stfpcr8.png
  • Kamenka Ekspertka

Wysłany: 29 października 2015, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    brazowe to mowia ze nie jest zle ale idz sie skontaktowac z lekarzem kazde plamienie to juz jakies ryzyko.....nie zastanawiaj sie idz ..i daj znac

‹‹ 169 170 171 172 173 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ