Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)
-
WIADOMOŚĆ
-
pogodynka172203 wrote:Dziewczyny nie wiem co myślec. Dziś w nocy obudziłam sie i zaczął bolec mnie dół brzucha, tak dziwnie jakby parzył . Jednocześnie miałam wrażenie ze zaraz bede musiała pójść sie załatwić. Czy taki ból mógł byc spowodowany przez zaparcia?
Niestety tak.Ja mając zaparcia nie mogłam się z bólu ruszyć i pomogła tylko ciepła kąpiel, spróbuj też nospę może i dużo picia -
Ja mialam raz taki ból ze ledwo doszłam do domu. Wzięłam nospe i przeszlo, czasem tez mnie pobolewa ale to przez zaparcia. Ja mam zaparcia czasem na przemian z biegunka. Ale z tego co czytałam to normalne.
Dzis wykonałam liste badan jakie zlecił mi lekarz, na szczęście mam to za soba! Chyba ten strach mi nie minie
Trafiłam na przemiła pielęgniarkę oby takich wiecej!
Miłego dnia wszystkimKamenka lubi tę wiadomość
-
pogodynka172203 wrote:Dziewczyny nie wiem co myślec. Dziś w nocy obudziłam sie i zaczął bolec mnie dół brzucha, tak dziwnie jakby . Jednocześnie miałam wrażenie ze zaraz bede musiała pójść sie załatwić. Czy taki bólem juz mógł byc spowodowany przez zaparcia?
kochana tez tak mam zwykle rano :(taki bol ze masakra trwa krotko i potem jak ide do Wc mija:)
Mam nadzieje ze te plamienie co mam ustanie:( trzymaj kciuki///bo mnie to dobija -
Kamila ;) wrote:Ja mialam raz taki ból ze ledwo doszłam do domu. Wzięłam nospe i przeszlo, czasem tez mnie pobolewa ale to przez zaparcia. Ja mam zaparcia czasem na przemian z biegunka. Ale z tego co czytałam to normalne.
Dzis wykonałam liste badan jakie zlecił mi lekarz, na szczęście mam to za soba! Chyba ten strach mi nie minie
Trafiłam na przemiła pielęgniarkę oby takich wiecej!
Miłego dnia wszystkim -
pogodynka172203 wrote:Ja przy byle bólu już płacze ze cos nie tak bo jazda znajoma opowiada mi o innego. Oszaleć można ja o 14 nam usg mam nadzieje źe cos zobacże a w środę koliba wizyta z wynikami . Miłego dziewczyny!
ojej to ja tez tak mam wyje do gwiazd ahhh
a we mnie wciaz ta obawa ....... -
Kamenka wrote:kochana tez tak mam zwykle rano :(taki bol ze masakra trwa krotko i potem jak ide do Wc mija:)
Mam nadzieje ze te plamienie co mam ustanie:( trzymaj kciuki///bo mnie to dobija -
na 10.11 bylam 2dni temu dal mi duphaston co prawda bo ja nie widzialam sluzu brazowego tylko gin jak zajrzal do srodka .
teraz na bieliznie go w sumie nie ma ale dzis rano jak sie wytarłam to widzialam juz taki bardziej jasny ale malutko bardzo malutko taki kawa z mlekiem mysle ze te leki na podtrzymanie pomoga -
pogodynka172203 wrote:Ja przy byle bólu już płacze ze cos nie tak bo jazda znajoma opowiada mi o innego. Oszaleć można ja o 14 nam usg mam nadzieje źe cos zobacże a w środę koliba wizyta z wynikami . Miłego dziewczyny!
Ja zaciskam zęby i czekam aż ból minie, jakos tak mi łatwiej.
Ale strach jest przy każdym jakimkolwiek bólu czy wszystko w porządku.
Kamenka:
Będzie wszytko dobrze juz po drugim dniu widzisz minimalne plamienie, takze lek dziala i pomoże -
Kamila ;) wrote:Ja zaciskam zęby i czekam aż ból minie, jakos tak mi łatwiej.
Ale strach jest przy każdym jakimkolwiek bólu czy wszystko w porządku.
Kamenka:
Będzie wszytko dobrze juz po drugim dniu widzisz minimalne plamienie, takze lek dziala i pomoże
Mam Taka nadzieje Kamilko że bedzie tego mniej i coraz mniej i dzidzia będzie rosła byle do czerwca !!! -
Kamenka wrote:Mam Taka nadzieje Kamilko że bedzie tego mniej i coraz mniej i dzidzia będzie rosła byle do czerwca !!!
U mnie dotychczas nic sie nie działo, do teraz zuwazylam ciemne szaro-czarne skrzepy krwi! na koniec oddawania moczu.
Teraz tak mialas? -
Kamila ;) wrote:U mnie dotychczas nic sie nie działo, do teraz zuwazylam ciemne szaro-czarne skrzepy krwi! na koniec oddawania moczu.
Teraz tak mialas?
nie ja nie mialam skrzepów.......
ja mialam sluz brazowy w srodku bo jak mnie badal to zauwazyl lekarz ja tego nie widzialam na bieliznie...
dzis jak sie podcieralam na papierze widzialam lekko kawe z mlekiem mniej troche