X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)
Odpowiedz

Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)

Oceń ten wątek:
  • pogodynka172203 Przyjaciółka

Wysłany: 29 października 2015, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny nie wiem co myślec. Dziś w nocy obudziłam sie i zaczął bolec mnie dół brzucha, tak dziwnie jakby parzył . Jednocześnie miałam wrażenie ze zaraz bede musiała pójść sie załatwić. Czy taki ból mógł byc spowodowany przez zaparcia?

• Aniu_leczka Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pogodynka172203 wrote:
    Dziewczyny nie wiem co myślec. Dziś w nocy obudziłam sie i zaczął bolec mnie dół brzucha, tak dziwnie jakby parzył . Jednocześnie miałam wrażenie ze zaraz bede musiała pójść sie załatwić. Czy taki ból mógł byc spowodowany przez zaparcia?

Niestety tak.Ja mając zaparcia nie mogłam się z bólu ruszyć i pomogła tylko ciepła kąpiel, spróbuj też nospę może i dużo picia

relg3e5e9ky1omot.png

Wysłany: 29 października 2015, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli to nic groźnego ? Bo bałam sie ze może tam cos sie dzieje.

• Kamila ;) Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mialam raz taki ból ze ledwo doszłam do domu. Wzięłam nospe i przeszlo, czasem tez mnie pobolewa ale to przez zaparcia. Ja mam zaparcia czasem na przemian z biegunka. Ale z tego co czytałam to normalne.

Dzis wykonałam liste badan jakie zlecił mi lekarz, na szczęście mam to za soba! Chyba ten strach mi nie minie :(
    Trafiłam na przemiła pielęgniarkę oby takich wiecej!

Miłego dnia wszystkim :)

Kamenka lubi tę wiadomość

ma6n13bx3stfpcr8.png
  • Kamenka Ekspertka

Wysłany: 29 października 2015, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pogodynka172203 wrote:
    Dziewczyny nie wiem co myślec. Dziś w nocy obudziłam sie i zaczął bolec mnie dół brzucha, tak dziwnie jakby . Jednocześnie miałam wrażenie ze zaraz bede musiała pójść sie załatwić. Czy taki bólem juz mógł byc spowodowany przez zaparcia?

kochana tez tak mam zwykle rano :(taki bol ze masakra trwa krotko i potem jak ide do Wc mija:)
    Mam nadzieje ze te plamienie co mam ustanie:( trzymaj kciuki///bo mnie to dobija

Wysłany: 29 października 2015, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila ;) wrote:
    Ja mialam raz taki ból ze ledwo doszłam do domu. Wzięłam nospe i przeszlo, czasem tez mnie pobolewa ale to przez zaparcia. Ja mam zaparcia czasem na przemian z biegunka. Ale z tego co czytałam to normalne.

Dzis wykonałam liste badan jakie zlecił mi lekarz, na szczęście mam to za soba! Chyba ten strach mi nie minie :(
    Trafiłam na przemiła pielęgniarkę oby takich wiecej!

Miłego dnia wszystkim :)
    Ja przy byle bólu już płacze ze cos nie tak bo jazda znajoma opowiada mi o innego. Oszaleć można :) ja o 14 nam usg mam nadzieje źe cos zobacże :) a w środę koliba wizyta z wynikami . Miłego dziewczyny!

• Kamenka Ekspertka

Wysłany: 29 października 2015, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pogodynka172203 wrote:
    Ja przy byle bólu już płacze ze cos nie tak bo jazda znajoma opowiada mi o innego. Oszaleć można :) ja o 14 nam usg mam nadzieje źe cos zobacże :) a w środę koliba wizyta z wynikami . Miłego dziewczyny!

ojej to ja tez tak mam wyje do gwiazd ahhh
    a we mnie wciaz ta obawa .......:(

Wysłany: 29 października 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamenka wrote:
    kochana tez tak mam zwykle rano :(taki bol ze masakra trwa krotko i potem jak ide do Wc mija:)
    Mam nadzieje ze te plamienie co mam ustanie:( trzymaj kciuki///bo mnie to dobija
    A kiedy masz teraz wizytę? Moja mama przez 3 miesiące ze mną miała okres wiec spokojnie do końca I trymestru to może nic aż tak groźnego. Trzeba myślec pozytywnie i zaufać matce naturze, ona wie co robi:)

• Kamenka Ekspertka

Wysłany: 29 października 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na 10.11 bylam 2dni temu dal mi duphaston co prawda bo ja nie widzialam sluzu brazowego tylko gin jak zajrzal do srodka .
    teraz na bieliznie go w sumie nie ma ale dzis rano jak sie wytarłam to widzialam juz taki bardziej jasny ale malutko bardzo malutko taki kawa z mlekiem mysle ze te leki na podtrzymanie pomoga

• Kamila ;) Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pogodynka172203 wrote:

Ja zaciskam zęby i czekam aż ból minie, jakos tak mi łatwiej.
    Ale strach jest przy każdym jakimkolwiek bólu czy wszystko w porządku.

Kamenka:
    Będzie wszytko dobrze juz po drugim dniu widzisz minimalne plamienie, takze lek dziala i pomoże :)

ma6n13bx3stfpcr8.png
  • Kamenka Ekspertka

Wysłany: 29 października 2015, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila ;) wrote:
    Ja zaciskam zęby i czekam aż ból minie, jakos tak mi łatwiej.
    Ale strach jest przy każdym jakimkolwiek bólu czy wszystko w porządku.

Kamenka:
    Będzie wszytko dobrze juz po drugim dniu widzisz minimalne plamienie, takze lek dziala i pomoże :)

Mam Taka nadzieje Kamilko że bedzie tego mniej i coraz mniej i dzidzia będzie rosła byle do czerwca !!!

• Kamila ;) Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamenka wrote:
    Mam Taka nadzieje Kamilko że bedzie tego mniej i coraz mniej i dzidzia będzie rosła byle do czerwca !!!

U mnie dotychczas nic sie nie działo, do teraz zuwazylam ciemne szaro-czarne skrzepy krwi! na koniec oddawania moczu.
    Teraz tak mialas?

ma6n13bx3stfpcr8.png
  • Kamenka Ekspertka

Wysłany: 29 października 2015, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila ;) wrote:
    U mnie dotychczas nic sie nie działo, do teraz zuwazylam ciemne szaro-czarne skrzepy krwi! na koniec oddawania moczu.
    Teraz tak mialas?

nie ja nie mialam skrzepów.......
    ja mialam sluz brazowy w srodku bo jak mnie badal to zauwazyl lekarz ja tego nie widzialam na bieliznie...
    dzis jak sie podcieralam na papierze widzialam lekko kawe z mlekiem mniej troche

• Kamila ;) Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakaś masakra, mam zawirowanie myśli i uczuć...

ma6n13bx3stfpcr8.png
  • Kamenka Ekspertka

Wysłany: 29 października 2015, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila ;) wrote:

tzn ze Ty zaczelas krwawic Kamilko ?

Wysłany: 29 października 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila ;) wrote:
    Kamilka a ty kiedy do lekarza? Wg mnie to najlepiej zgłoś sie do najbliższej izby przyjęć bo skrzepy to chyba niedobrze. Aczkolwiek sama nie wiem bo lekarzem nie jestem.

• Kamila ;) Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam brązowe plamienie i troszkę małych skrzepów...

ma6n13bx3stfpcr8.png
  • Kamenka Ekspertka

Wysłany: 29 października 2015, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojej ........czerwone masz taka krwista czerwien....?

idz kochana lepiej do lekarza!i sie nie zastanawiaj...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 11:34

• Kamila ;) Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    brązowe...

ma6n13bx3stfpcr8.png
  • Kamenka Ekspertka

Wysłany: 29 października 2015, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    brazowe to mowia ze nie jest zle ale idz sie skontaktowac z lekarzem kazde plamienie to juz jakies ryzyko.....nie zastanawiaj sie idz ..i daj znac

‹‹ 169 170 171 172 173 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ