Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Macioszczyczka wrote:Ja miałam najpierw kłucie w jajniku w trakcie owulacji, potem ból obu jajników i infekcja.
Przed @ wrażliwsze piersi, @ brak i blada druga kreseczka. Po 5 dniach po spodziewanym @ dwie grube krechy.
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Martynka30 wrote:Kochane moje, ja już po wizycie. Boże jaka ja jestem szczęśliwa. Cudziątko ma się dobrze ma prawie 4cm ( dokładnie 38,9mm) i serducho mocne, biło 178bpm. Tak się wierciło, kręciło, że lekarz miał problem żeby je zmierzyć. Machało rączkami do nas, nóżkami. Nie dotrwałam nigdy tego momentu, na sam koniec o mały włos nie zaczęłam płakać, łzy mi poleciały w samochodzie.
a nie mowilam? wiedzialam ze bedzie dobrze! ujrzec swoje dzieciatko po raz pierwszy to naprawde niesamowita chwila ja potrafie sie godzinami wpatrywac w wydruki heheh -
Witam od 9 mies się staramy , badania wsio ok. Od kilku dni cierpię na ból/e jajników oraz mega wrażliwe piersi w zeszłym tyg mdłości przed pracą itp. A test ciążowy ciągle negatywny. <help>5 nie udanych prób IUI - rok 2017
20.12.2017 nieudana próba IVF/ ISCI
1.05.2018 udana próba IVF/ ISCI
-
A mnie się dzisiaj tak chce spać, przespałam już pół dnia, wstałam żeby chałupę ogarnąć bo jadę wieczorem do rodziców a nie chce bałaganu zostawiać, nic nie robiłam od soboty bo chora byłam.
Teraz królikowi w klatce posprzątałam, włożyłam naczynia do zmywarki, umyłam 4 kubki recznie i się zmęczyłam a miałam jeszcze łazienkę posprzątać , ehh -
Ania_1986 wrote:A mnie się dzisiaj tak chce spać, przespałam już pół dnia, wstałam żeby chałupę ogarnąć bo jadę wieczorem do rodziców a nie chce bałaganu zostawiać, nic nie robiłam od soboty bo chora
Teraz królikowi w klatce posprzątałam, włożyłam naczynia do zmywarki, umyłam 4 kubki recznie i się zmęczyłam a miałam jeszcze łazienkę posprzątać , ehh
Też mam takie dni i nic wtedy nie robię ... mnie dziś głowa okropnie boli ...ehh. Ania też mam królika- miniaturke- baranka :)dotrzymuje mi towarzystwa[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Ania_1986 wrote:A mnie się dzisiaj tak chce spać, przespałam już pół dnia, wstałam żeby chałupę ogarnąć bo jadę wieczorem do rodziców a nie chce bałaganu zostawiać, nic nie robiłam od soboty bo chora byłam.
Teraz królikowi w klatce posprzątałam, włożyłam naczynia do zmywarki, umyłam 4 kubki recznie i się zmęczyłam a miałam jeszcze łazienkę posprzątać , ehh
tez dzis jakis napad sennosci i jak nigdy sie nie klade popoludniami tak dzis musialam sb dzemke zrobic ciesz sie 'lekkoscia' poki mozesz :p bo mnie w sumie do snu naklonily spuchniete stopy i bolace plecy, a juz coraz gorzej sie z lozka wygramolic nawet hehe -
ania181111 wrote:Też mam takie dni i nic wtedy nie robię ... mnie dziś głowa okropnie boli ...ehh. Ania też mam królika- miniaturke- baranka :)dotrzymuje mi towarzystwa
Ja mam angore Mój mnie czasami denerwuje ostatnio od 6 rano naparzał miską a jak mu zabrałam to i tak się tłukł. Nie wiem co go napadło. -
nick nieaktualny