Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny! Pierwszy raz pisze na tego typu stronie Ale liczę że może któraś z Was mi powie co i jak bo jak czytam o tych Waszych pierwszych objawach ciąży to nie wiem co mam myśleć. Ostatni okres miałam 4 grudnia 2015, a z przytulanko było 29 i 30 grudnia czyli w 26 i 27 dc. Najpierw bez prezerwatywy Ale tylko chwilka a potem już w prezerwatywie i do końca. Teraz @ spóźnia mi się już 5 dzień i od 2 dni boli mnie lewy jajnik. Mam też taką białą gęstą wydzielinę, nie jest jej dużo. Któraś z Was może tak miała? Proszę o radę. Na test jeszcze za wcześnie co nie?Majka24
-
Marteczka86 wrote:Aniu.Wiem.Mnie piersi zawsze bola przed okresem,
ale max z tydzien przed...A nie dwa tygodnie wczesniej...
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Mnie praktycznie zawsze przed @ bolały piersi, tak z 4-5 dni przed, czasem nawet tydzień. Miesiąc temu przed @ to było dziwne bo nie bolały mnie w ogóle nic a nic, ale @ przyszła. W tym miesiącu też w ogóle mnie nie bolą, nie wiem co jest zgrane.Majka24
-
Majka24 wrote:Mnie praktycznie zawsze przed @ bolały piersi, tak z 4-5 dni przed, czasem nawet tydzień. Miesiąc temu przed @ to było dziwne bo nie bolały mnie w ogóle nic a nic, ale @ przyszła. W tym miesiącu też w ogóle mnie nie bolą, nie wiem co jest zgrane.
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Kochane moje, ja już po wizycie. Boże jaka ja jestem szczęśliwa. Cudziątko ma się dobrze ma prawie 4cm ( dokładnie 38,9mm) i serducho mocne, biło 178bpm. Tak się wierciło, kręciło, że lekarz miał problem żeby je zmierzyć. Machało rączkami do nas, nóżkami. Nie dotrwałam nigdy tego momentu, na sam koniec o mały włos nie zaczęłam płakać, łzy mi poleciały w samochodzie.
taka ja, Szotka lubią tę wiadomość
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
Ale z tego co piszesz to są serio mega nikłe szanse na ciąże, dni płodne prawdopodobnie miałaś między 11 a 16 dniem cyklu przy cyklach 30 dniowych. Jesli faktycznie cykl by Ci sie przesunal i owulacja wypadla na 26 dc, to test mozesz zrobic po okolo 14 dniach.Bartuś❤️
09.05.2016 - 3640g, teraz już 4 lata i 21kg, strach podnosić -
Majka24 wrote:Hej dziewczyny! Pierwszy raz pisze na tego typu stronie Ale liczę że może któraś z Was mi powie co i jak bo jak czytam o tych Waszych pierwszych objawach ciąży to nie wiem co mam myśleć. Ostatni okres miałam 4 grudnia 2015, a z przytulanko było 29 i 30 grudnia czyli w 26 i 27 dc. Najpierw bez prezerwatywy Ale tylko chwilka a potem już w prezerwatywie i do końca. Teraz @ spóźnia mi się już 5 dzień i od 2 dni boli mnie lewy jajnik. Mam też taką białą gęstą wydzielinę, nie jest jej dużo. Któraś z Was może tak miała? Proszę o radę. Na test jeszcze za wcześnie co nie?Majka24
-
jejka....ja mam 19dpo i swiruje:)leze pod kocem ,bo nie moge sie zprzeziebienia wyleczyc i tak mi w brzuchu smiesznie jezdzi!Gosno strasznie:)i ta piers bolaca nie daje mi spokoju.Pierwszy raz w zyciu cos takiego mam....Bardzo bym chciala bobaska.Mamy syna 11 letniego i od 4 ponad lat staralismy sie o dziecko.Tzn poprostu sie nie zabezpieczalismy....I wyszlo ze mojego meza zolniezyki sa wolne....Kuracja dobiega konca i ja swiruje:)
-
nick nieaktualnyaga83 wrote:dobry wieczor wszystkim. mam do was pytanie - jakis czas temu ogladalam program w ktorym ginekolog mowil o pierwszych objawach ciazy. mnie zainteresowala taka rzecz - niektore kobiety w czasie gdy powinna pojawic sie @ maja takie objawy jak na zapalenie czy grzybice tzn. dziwna wydzielina, gesta bialo-zoltawa, a takze lekkie swedzenie. czy ktoras z was miala moze takie objawy?
Ja miałam najpierw kłucie w jajniku w trakcie owulacji, potem ból obu jajników i infekcja.
Przed @ wrażliwsze piersi, @ brak i blada druga kreseczka. Po 5 dniach po spodziewanym @ dwie grube krechy.