WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)
Odpowiedz

Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)

Oceń ten wątek:
  • Majka24 Debiutantka

Wysłany: 6 stycznia 2016, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny! Pierwszy raz pisze na tego typu stronie Ale liczę że może któraś z Was mi powie co i jak bo jak czytam o tych Waszych pierwszych objawach ciąży to nie wiem co mam myśleć. Ostatni okres miałam 4 grudnia 2015, a z przytulanko było 29 i 30 grudnia czyli w 26 i 27 dc. Najpierw bez prezerwatywy Ale tylko chwilka a potem już w prezerwatywie i do końca. Teraz @ spóźnia mi się już 5 dzień :-( i od 2 dni boli mnie lewy jajnik. Mam też taką białą gęstą wydzielinę, nie jest jej dużo. Któraś z Was może tak miała? Proszę o radę. Na test jeszcze za wcześnie co nie?

Majka24
  • Marteczka86 Znajoma

Wysłany: 6 stycznia 2016, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu.Wiem.Mnie piersi zawsze bola przed okresem,
    ale max z tydzien przed...A nie dwa tygodnie wczesniej...:/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2016, 13:42

• ania181111 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2016, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marteczka86 wrote:
    Aniu.Wiem.Mnie piersi zawsze bola przed okresem,
    ale max z tydzien przed...A nie dwa tygodnie wczesniej...:/
    Poczekaj cierpliwie :) może faktycznie to ciaza :) ja jak zaszlam to mnie bolały piersi Ale zupełnie inaczej ;)

[link=https://www.suwaczki.com/]km5shdgeo9f0pp2m.png[/link]
  • Majka24 Debiutantka

Wysłany: 6 stycznia 2016, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie praktycznie zawsze przed @ bolały piersi, tak z 4-5 dni przed, czasem nawet tydzień. Miesiąc temu przed @ to było dziwne bo nie bolały mnie w ogóle nic a nic, ale @ przyszła. W tym miesiącu też w ogóle mnie nie bolą, nie wiem co jest zgrane. :-/

Majka24
  • Marteczka86 Znajoma

Wysłany: 6 stycznia 2016, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hmmm.Poczekam najcierpiwiej jak moge :) choc to trudnie,bo bardzo oczekujemy tej ciazy:)

• Marteczka86 Znajoma

Wysłany: 6 stycznia 2016, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tez bolaly cie zaraz po owu?

• ania181111 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2016, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majka24 wrote:
    Mnie praktycznie zawsze przed @ bolały piersi, tak z 4-5 dni przed, czasem nawet tydzień. Miesiąc temu przed @ to było dziwne bo nie bolały mnie w ogóle nic a nic, ale @ przyszła. W tym miesiącu też w ogóle mnie nie bolą, nie wiem co jest zgrane. :-/
    też tak miałam często :)

[link=https://www.suwaczki.com/]km5shdgeo9f0pp2m.png[/link]
  • Majka24 Debiutantka

Wysłany: 6 stycznia 2016, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marteczka86 wrote:
    a tez bolaly cie zaraz po owu?
    Jeśli do mnie to pytanie to bolały mnie tylko przed @. Może to głupio zabrzmi ale nigdy nie wiem kiedy u mnie jest owu :-D

Majka24
  • NatiB Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2016, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majka, a cykle masz regularne? Bo jesli masz regularne to 27 dc to na pewno za pozno na owulacje

Bartuś❤️
    09.05.2016 - 3640g, teraz już 4 lata i 21kg, strach podnosić
  • Majka24 Debiutantka

Wysłany: 6 stycznia 2016, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NatiB wrote:
    Majka, a cykle masz regularne? Bo jesli masz regularne to 27 dc to na pewno za pozno na owulacje
    No własnie mam raczej regularne bo między 29 a 31 dni i nie wiem kiedy teraz moge zrobić test :-( doradzcie coś dziewczyny...

Majka24
  • Martynka30 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2016, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane moje, ja już po wizycie. Boże jaka ja jestem szczęśliwa. Cudziątko ma się dobrze ma prawie 4cm ( dokładnie 38,9mm) i serducho mocne, biło 178bpm. Tak się wierciło, kręciło, że lekarz miał problem żeby je zmierzyć. Machało rączkami do nas, nóżkami. Nie dotrwałam nigdy tego momentu, na sam koniec o mały włos nie zaczęłam płakać, łzy mi poleciały w samochodzie.

taka ja, Szotka lubią tę wiadomość

Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
    f2wl3e5eai92376u.png
    Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz
  • NatiB Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2016, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale z tego co piszesz to są serio mega nikłe szanse na ciąże, dni płodne prawdopodobnie miałaś między 11 a 16 dniem cyklu przy cyklach 30 dniowych. Jesli faktycznie cykl by Ci sie przesunal i owulacja wypadla na 26 dc, to test mozesz zrobic po okolo 14 dniach.

Bartuś❤️
  • Majka24 Debiutantka

Wysłany: 6 stycznia 2016, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To muszę poczekać jeszcze tydzień i zrobię test, chociaż nie wiem czy wytrzymam i może w poniedziałek pójdę na betę. 12 dni po stosunku powinna być już wiarygodna nie? Jeśli to nie ciąża to nie wiem skąd takie opóźnienie mojej @.

Majka24
  • NatiB Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2016, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No z krwi bedzie wiarygodna na pewno :)

Bartuś❤️
  • Majka24 Debiutantka

Wysłany: 6 stycznia 2016, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a co może oznaczać śluz zabarwiony na różowo? Właśnie u siebie taki zauważyłam.

Majka24
  • Judy Przyjaciółka

Wysłany: 6 stycznia 2016, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majka moze to implantacja zarodka?? Nie wiem na jakim etapie dokladnie jestes.

• Majka24 Debiutantka

Wysłany: 6 stycznia 2016, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majka24 wrote:
    Hej dziewczyny! Pierwszy raz pisze na tego typu stronie Ale liczę że może któraś z Was mi powie co i jak bo jak czytam o tych Waszych pierwszych objawach ciąży to nie wiem co mam myśleć. Ostatni okres miałam 4 grudnia 2015, a z przytulanko było 29 i 30 grudnia czyli w 26 i 27 dc. Najpierw bez prezerwatywy Ale tylko chwilka a potem już w prezerwatywie i do końca. Teraz @ spóźnia mi się już 5 dzień :-( i od 2 dni boli mnie lewy jajnik. Mam też taką białą gęstą wydzielinę, nie jest jej dużo. Któraś z Was może tak miała? Proszę o radę. Na test jeszcze za wcześnie co nie?
    Judy, jestem na takim etapie

Majka24
  • NatiB Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2016, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sluz zabarwiony na rozowo moze oznaczac ze idzie miesiaczka, tak mysle

Bartuś❤️
  • Marteczka86 Znajoma

Wysłany: 6 stycznia 2016, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jejka....ja mam 19dpo i swiruje:)leze pod kocem ,bo nie moge sie zprzeziebienia wyleczyc i tak mi w brzuchu smiesznie jezdzi!Gosno strasznie:)i ta piers bolaca nie daje mi spokoju.Pierwszy raz w zyciu cos takiego mam....Bardzo bym chciala bobaska.Mamy syna 11 letniego i od 4 ponad lat staralismy sie o dziecko.Tzn poprostu sie nie zabezpieczalismy....I wyszlo ze mojego meza zolniezyki sa wolne....Kuracja dobiega konca i ja swiruje:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2016, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aga83 wrote:
    dobry wieczor wszystkim. mam do was pytanie - jakis czas temu ogladalam program w ktorym ginekolog mowil o pierwszych objawach ciazy. mnie zainteresowala taka rzecz - niektore kobiety w czasie gdy powinna pojawic sie @ maja takie objawy jak na zapalenie czy grzybice tzn. dziwna wydzielina, gesta bialo-zoltawa, a takze lekkie swedzenie. czy ktoras z was miala moze takie objawy?

Ja miałam najpierw kłucie w jajniku w trakcie owulacji, potem ból obu jajników i infekcja.
    Przed @ wrażliwsze piersi, @ brak i blada druga kreseczka. Po 5 dniach po spodziewanym @ dwie grube krechy.

‹‹ 210 211 212 213 214 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ