X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)
Odpowiedz

Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)

Oceń ten wątek:
  • Anika27 Ekspertka

Wysłany: 11 stycznia 2016, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dziękuję za porady, dziś o 19 mam wizytę bardzo się martwię czy wszystko jest na swoim miejscu

ckaiikgnj5ukd8ok.png
  • Cludi Koleżanka

Wysłany: 11 stycznia 2016, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam ten plus że łóżeczko , przewijak ciuszki zabawki mam po bracie i nie tylko w idealnym stanie a nawet i wózek ale to kupować bdziemy nowe pokoik powoli urządzać będziemy pod katem dzidziusia także tylko by się udało . .

Jak się stestuje to dam znać ;)

Inka-29 lubi tę wiadomość

5 nie udanych prób IUI - rok 2017
    20.12.2017 nieudana próba IVF/ ISCI
    1.05.2018 udana próba IVF/ ISCI
  • ania181111 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://allegro.pl/15el-lozeczko-dzieciece-z-szuflada-materac-posciel-i5850433683.html dziewczyny co sądzicie o tym łóżeczku ? Bo się zastanawiam :)dziś kupiłam ręcznik taki z kapturkiem :) I pościel :) szaro- miętowa :)

[link=https://www.suwaczki.com/]km5shdgeo9f0pp2m.png[/link]
  • ania181111 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anika27 wrote:
    Dziewczyny dziękuję za porady, dziś o 19 mam wizytę bardzo się martwię czy wszystko jest na swoim miejscu
    nie martw się :) napewno wszystko jest ok ;)

• ania181111 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marteczka86 wrote:
    Witam pomownie dziewczynki.Do okresu zostalo mi jeszcze 4 dni...Boli mnie lewy jajnik co jakis czas.Tak jakby kluje i przeszkadza mi ogolnie.Jakby zajmowal za duzo miejsca:)Dwa dni temu tak mnie starsznie cos w brzuchu po boku za klulo ze myslalam ze sie wydre,a akurat bylam u znajomych i musialam wytrzymac by tego nie zrobic.Brzuch jakos okresowo poki co nie boli.I piers od paru dni po owulacji mnie boli pod spodem jak ja dotykam....Ciekawe...
    czekaj cierpliwie :) ja jak zaciazylam to brzuch bolał jak na @ i to bardzo jak miała bym zaraz dostać :)

• Marteczka86 Znajoma

Wysłany: 11 stycznia 2016, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bardzo sie ciecierpiwie,ale to nromalne.Przeczytalam caaaaaaly ten watek o a do z!!!Wszystkie posty i tyle kobietek zafasolkowalo ze podnosi mnie to naduchu:)

ania181111, taka ja lubią tę wiadomość

• ania181111 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marteczka86 wrote:
    bardzo sie ciecierpiwie,ale to nromalne.Przeczytalam caaaaaaly ten watek o a do z!!!Wszystkie posty i tyle kobietek zafasolkowalo ze podnosi mnie to naduchu:)
    ten rok wyjątkowo bogaty w dzieci :) Tobie też może się udało :)

taka ja lubi tę wiadomość

• Marteczka86 Znajoma

Wysłany: 11 stycznia 2016, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam nadzieje!!!:)

A ajk Twoj dzidzius sie rozwija?Na kiedy termmin?

• ania181111 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marteczka86 wrote:
    mam nadzieje!!!:)

A ajk Twoj dzidzius sie rozwija?Na kiedy termmin?
    Z dzidzia wszystko dobrze :) rośnie zdrowo :) termin na 10 lipca :)

• taka ja Ekspertka

Wysłany: 11 stycznia 2016, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania181111 wrote:
    http://allegro.pl/15el-lozeczko-dzieciece-z-szuflada-materac-posciel-i5850433683.html dziewczyny co sądzicie o tym łóżeczku ? Bo się zastanawiam :)dziś kupiłam ręcznik taki z kapturkiem :) I pościel :) szaro- miętowa :)

mi sie osobiscie podobaja biale lozeczka z szufladka na dole (nie ma miejsca na dodatkowe meble wiec musze szukac innych rozwiazan)
    ja zamowie takie: http://baby-centrum.pl/gala-biala-lozeczko

0d1yvfxmdojt0wtx.png
    mhsv9vvj38xtzexh.png
    Aniołek [*] 09.2014
    bfarxzdvx9ij8inn.png
  • taka ja Ekspertka

Wysłany: 11 stycznia 2016, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szotka wrote:
    Ciuszki, to faktycznie jakoś same się zbierają, więc to na szczęście jakoś od początku przybywa, ale rzeczy do szpitala dla mamy i "osprzęt" dla dzidzi jakoś trzeba uporządkować i nabyć :)

oj tak do szpitala jeszcze nie mam nic, tez musze pomalu pokupic wszystko

Szotka lubi tę wiadomość

0d1yvfxmdojt0wtx.png
    mhsv9vvj38xtzexh.png
    Aniołek [*] 09.2014
    bfarxzdvx9ij8inn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2016, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2016, 22:21

• ania181111 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    taka ja wrote:
    mi sie osobiscie podobaja biale lozeczka z szufladka na dole (nie ma miejsca na dodatkowe meble wiec musze szukac innych rozwiazan)
    ja zamowie takie: http://baby-centrum.pl/gala-biala-lozeczko
    Noo ładne łóżeczko :) I praktyczne są te łóżeczka z szufladami na dole :)

• ania181111 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też kupuję powoli wszystko :)

• pocieszna Znajoma

Wysłany: 12 stycznia 2016, 05:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marteczka86 wrote:
    Witam pomownie dziewczynki.Do okresu zostalo mi jeszcze 4 dni...Boli mnie lewy jajnik co jakis czas.Tak jakby kluje i przeszkadza mi ogolnie.Jakby zajmowal za duzo miejsca:)Dwa dni temu tak mnie starsznie cos w brzuchu po boku za klulo ze myslalam ze sie wydre,a akurat bylam u znajomych i musialam wytrzymac by tego nie zrobic.Brzuch jakos okresowo poki co nie boli.I piers od paru dni po owulacji mnie boli pod spodem jak ja dotykam....Ciekawe...

Hej ja miałam dostać miesiączkę 17.11 (środa) w niedziele jak szykowałam się do pracy kichnelam i tak potwornie mnie zaczęło w podbrzuszu boleć ze myślałam że oszaleje , i trzymało mnie tak ponad godzinę,bardzo się bałam bo zaraz po tym jak w październiku skończyła się @ zaczęliśmy się z narzeczonym starać o dzidziusia ale wątpilam w to że się uda za pierwszym razem, i w poniedziałek poszłam do gina i powiedziałam co się działo zrobił usg i powiedział ze jest wszystko ok , dodam tylko ze piersi mnie trochę bolały , ale myślałam że to na @ . Kiedy przyszedł dzień @ to w sumie czekałam na nią , i narzeczony namówił mnie do kupienia testu i co ... dwie kreski jedna oczywiście troszkę słabsza ale jaki to był szok !!!!!! Więc jeśli nie masz plamień przy tym bólu to spokojnie no chyba ze będzie to trwało dłużej . Pozdrawiam bardzo cieplutko i przepraszam ze się tak rozpisałam ;-)

Marteczka86 lubi tę wiadomość

f2w33e3k1ysv08zw.png
  • Marteczka86 Znajoma

Wysłany: 12 stycznia 2016, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje za slowa otuchy:)No niemam plamien poki co:)@ powinnam dostac w czwartek-piatek.Zobaczymy.Nie robie testu wczesniej,bo juz tyle razy sie zawiodlam ,ze tym razem poczekam az bedzie mi sie pare dni spozniala @.:)

• pocieszna Znajoma

Wysłany: 12 stycznia 2016, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wiem ze ciężko wytrzymać ta niepewność , ale najszybciej w dniu spodziewanej wydaje mi się ze test powinien już pokazać jeśli się ma regularne cykle. Ale dasz rade trzymam kciuki , daj znać jak wyszło testowanie :-)

f2w33e3k1ysv08zw.png
  • Marteczka86 Znajoma

Wysłany: 12 stycznia 2016, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Napewno dam znac!Cykle mam raczej regularne.Roznia sie moze dzien badz dwa miedzy soba...:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2016, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dawno nie zagladalam;) cos sie dzieje nie wie co , mam dopiero 14 dc ale od 2 dni czuje sie fatalnie mdlosci bole glowy zawroty i bol jak na @ dosyc silny az mnie tam cos tak cisnie. Ale dziwne ,ze polowie miesiaca, jajniki mnie bolaly w trakcie @ i krotko po niej , od tamtej pory nie czyuje, ale tez nie nazbyt mocno mimo clo,ostatni cykl trwal 30 dni ale jajeczko nie peklo i byl krwiaczek z tego. Tylko co to moze teraz byc niewiem..

• Lusia_M Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2016, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam,

może Wy mi doradzicie, staraliśmy się z mężem już jakiś czas o dzidziusia, aż zwątpiłam, że się uda i pod koniec grudnia byłam u ginekologa, poradził mi jeszcze walczyć do lutego, a stwierdził, że jak do tego czasu się nie uda to będziemy jakoś z tym walczyć. Jednak w końcu się udało ;-) już wtedy będąc u niego musiałam być w ciąży ale wtedy to był dopiero początek 4 tc, więc nic nie mógł widzieć. Moje długo oczekiwane dwie kreski zobaczyłam w sobotę i potwierdził je później każdy kolejny test (robiłam ich wiele, bo moje przeczucie ciągle mi mówiło, że się udało a testy długo mi pokazywały, że nie). Wizytę mam umówioną na 10 lutego (wg obliczeń to będzie 10 tc) i teraz nie wiem, czy dzwonić i prosić o przyspieszenie wizyty, czy spokojnie mogę do tego czasu czekać?

l22ndf9htwh3ze14.png
    f2w3rjjg4598ywee.png
    xtgw0tsdn9bsou03.png
‹‹ 214 215 216 217 218 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ