Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)
-
WIADOMOŚĆ
-
sarcia123 wrote:Dosyc w cenie tez sa widze
Chyba nie ma tanich biustonoszy do karmieniamierzylam w h&m te komplety ale ani nie trzyma dobrze biustu ani ladnie to nie wyglada.. przynajmniej u mnie.Wiec ja stawiam na ta firme
sa postepy jakies Sarcia, wreszcie zaczynaja docierac moje zamowienia a co do samej ciazy to zleci Ci nie wiem kiedy
ja sie czuje jakbym dopiero wczoraj zobaczyla te upragnione 2 kreseczki a tu juz niebawem trzeba pakowac sie i rodzic hehe juz pomalu zaczynam odczuwac obnizajacy sie brzuch, to takie dziwne uczucie :p smialam sie do meza ze zaniedlugo go bede nosila miedzy kolanami hahah
-
nick nieaktualnyKarola_87 wrote:Do tej pory tylko podczytywałam ale mam problem. Ostatnią miesiączkę miałam 23 lutego, płodne ( silne bóle jajnika, śluz do 11 marca. I właśnie 11 bbyło przytulanko. Od tej pory bolą mnie piersi temp 37,2 uczucie gorąca ( a zawsze zmaźluch jestem )bóle jajnków i bóle jak na @. Plamienie lekko różowe od 18 a dziś niby okres. Niby, bo brzuch nie boli tylko jajnik, piersi dalej bolą i sa opuchnięte a temperatura nie spadła a krwawienie tylko rano teraz plamienie. No chyba zwariuje ja a ze mna mój organizm. Bo raczej w ciąży nie jestem a szkoda
No jesli masz krwawienie to o ciazy raczej mozna zapomniec, krew nigdy nie jest dobrym znakiem, takze musicie sie starac daleja bol piersi czy temperatura przy okresie tez sie pojawia, ja zawsze przed okresem biust mialam obolaly i naprezony...a pamietaj zd pl 2 tygodniach objawow ciazy jezzcze nie ma.... dopiero po 3-4 tygodniach od okresu pojawiwaja sie jakies sygnaly ale napeano nie krew. Trzymam kciuki za dalsze starania
-
nick nieaktualnyTaka-ja, ja powiem ci ze ja po porodzie nosilam normalne usztywniane biustonosze, a do karmienia go sciagalam bo rzaxko przez 1 miesiace bylam poza domem to akurat problsmu nia mialam, ale chyba sie skusze na te co polecilas bo faktycznie sa piekne
masz juz jakis w domu czy dopiero zamowilas
-
nick nieaktualnyDziewczyny od wczoraj bierze mnie jakieś chorubsko. Przy kaszlu odczuwam ból, boli mnie głowa i w ogole taka padnięta jestem.
Dziś idę do lekarza natomiast od wczoraj brałam apap, na kaszel stodal i cerutin, oczywiście też herbata z miodek i cytryną, znacie jeszcze jakieś sposoby na przeziębienie? chyba że to jeden z objawów ciąży- też o tym czytałam ?? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
sarcia123 wrote:Taka-ja, ja powiem ci ze ja po porodzie nosilam normalne usztywniane biustonosze, a do karmienia go sciagalam bo rzaxko przez 1 miesiace bylam poza domem to akurat problsmu nia mialam, ale chyba sie skusze na te co polecilas bo faktycznie sa piekne
masz juz jakis w domu czy dopiero zamowilas
Jeden kupilam jakies dwa tyg temu i zaczelam go nosic juz teraz bo taki wygodny dla mnie jestmusze sb jakis dokupic jeszcze tylko najlepiej zmierzyc stacjonarnie. Musze na stronie sprawdzic czy sa moze akies adresy salonow
w zwiazku z moja opuchlizna stop we wtorek musze zostac na badaniach w szpitalu
niby badania wszystkie ok ale lekarz woli dmuchac na zimno
-
jako że jestem dopiero w 11 tyg, to było to niedawno , więc pierwsze objawy u mnie to :
przed miesiączką zauważyłam już dziwnie widoczne żyły na piersiach i ból zlokalizowany po bokach, co wcześniej się nie zdarzało, miałam kłucia i skurcze jak przed miesiączką , więc nawet nie nastawiałam się na ciążę, tym bardziej że miałam wtedy torbiel na jajniku i kiedy miesiączka opóżniała się, to myślałam że z tego powodu. W 4 tyg 6 d było widać pusty pęcherzyk(bez zarodka), torbiel się wchłonęła, w 6 tyg 6 d było widać już bijące serduszko i maluszka 0,89cm , także nie martwcie się , bo serduszka nie widać od razu -
Hej! Jestem w ciąży od kilku dni i mam pytanko: bo mam takie kłucia jakby w miejscu gdzie jest macica i uczucie rozciągania w pachwinach i wiem, że tak może być ale boli mnie też tak jakby w lewym dole biodrowym, trochę jak jajnik przy owulacji, tak niestale pobolewa ale nieprzyjemnie. Ponieważ miałam już jedną ciążę pozamaciczną w jajowodzie tylko że z prawej strony i straciłam przez to prawy jajowód to teraz trochę schizuję czy taki ból jakby jajnika może być normalny? Bo wtedy dowiedziałam się jak już byłam w 7 tygodniu bo dopiero od 7 tygodnia zaczęło mnie boleć cokolwiek ale teraz już wolę dmuchać na zimne. I tak dopiero 6.04 mam termin na USG bo wcześniej nie będzie nic widać ale pytam bo może taki ból jajnika jest częstym objawem. Któraś z Was tak czuła?"Wszystko ma swój czas, i jest wyznaczona godzina na wszystkie sprawy pod niebem'' - Księga Koheleta 3:1
-
Hej dziewczyny
trochę się nie odzywalam bo brakowało mi czasu i siły
Chodzę na spacery Ale kurczę ... przejdę kilka metrów i brak siła brzuch naprawdę mam już spory
w dodatku tak mnie wszystko ciągnie w dół
w nocy takich boli dostalam ze chcialam na pogotowie jechać
ale na szczęście nie było żadnego plamienia i się powstrzymalam ...
bozeee... jest coraz gorzej[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
barbara21 wrote:Hej dziewczyny. jestem 5 dzien po owulacji i mam co Jakis czas klocie w lewym jajniku.
nigdy wczeniej mi sie to nie zdarzalo. Co moze to oznaczac? powinnam zglosic to lekarzowi
Dzieki z aodpowiedzBrychta -
ania181111 wrote:Hej dziewczyny
trochę się nie odzywalam bo brakowało mi czasu i siły
Chodzę na spacery Ale kurczę ... przejdę kilka metrów i brak siła brzuch naprawdę mam już spory
w dodatku tak mnie wszystko ciągnie w dół
w nocy takich boli dostalam ze chcialam na pogotowie jechać
ale na szczęście nie było żadnego plamienia i się powstrzymalam ...
bozeee... jest coraz gorzej
Oj nie tylko Tobie jest ciezko :p nie chce nic mowic ale jeszcze sporo przed Toba hehe to co bedzie potem? Ja czuje dyskomfort od jakis 2 tyg mniejwiecej bo brzuch mi juz opada, moze i latwiej oddychac ale siedziec juz jakos tak nie wygodnie -
taka ja wrote:Oj nie tylko Tobie jest ciezko :p nie chce nic mowic ale jeszcze sporo przed Toba hehe to co bedzie potem? Ja czuje dyskomfort od jakis 2 tyg mniejwiecej bo brzuch mi juz opada, moze i latwiej oddychac ale siedziec juz jakos tak nie wygodnie
bo aż mi się słabo robi czasami ...
mam nadzieję że damy radę wytrzymać
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]