Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja sobie myślę, że na późniejszym etapie ciąży taki basen to świetna sprawa. Ja niestety nie będę mogła sobie na to pozwolić bo bardzo łatwo łapię infekcje. Także szkoda ryzykować.
Ale jeśli ktoś nie ma z tym problemów to uważam, że warto korzystać -
nick nieaktualny
-
sarcia123 wrote:ja wam powiem ze ja sprzatam cos wtedy kiedy jest brudne, nigdy nie trzymalam sie zasady ze trzeba caly dom odwrocic do gory nogami bo swieta idą , wychodze z zalozenia ze swieta maja nam dac radosc, odpoczynek w gronie bliskich pobudzic nasza sfere duchowa, bo na tym trzeba sie skupic a jak na swieta posprzatasz z grubsza to chyba Gosia Rozenek z biala rekawiczka Ci do chaty nie wparuje hahhaah
no i wreszcie ktos podziela moje poglady ha! moja mama to by wiecznie ze sciera latala albo 4 razy na dzien zamiatala. a ja sie pytam po co? nie jestem brudasem ale bez przesady.. jedno ziarko piasku to nie koniec swiata hahasarcia123 lubi tę wiadomość
-
BlueBerry23062015 wrote:Ja dzis rano wstałam zerknełam przez okno i zobaczyłam slonce od razu rogal na twarzy:) poleniuchowałam troche i stwierdziłam "swieta ida okna umyje" ale z pomysłu zrezygnowałam bo jakis katar mi sie przyplatał i wole nie ryzykowac a troche tych oknien mam ale wstawiłam pranie...posprzatałam gruntownie lazienke i toalete jak wpadłam do sypialnie to tylko pierze latało dwa pozostałe pokoje tez poszły w miare szybko i teraz mam poczucie ze wreszcie cos zrobiłam bo wczoraj miałam straszny dzien...rano poszłam na zdjecie holtera RR i jak wróciłam to nie miałam na nic siły..przespałam pol dnia
BlueBerry spokojnie tam :p wrocisz do porzadkow po wszystkiemu jeszcze bedziesz miala okazje a do tego ze czlowiek potrzebuje wiecej snu (czytaj lenistwa) to trzeba sie przyzwyczaic hahah -
nick nieaktualny
-
Ja akurat nie mam problemów z infekcjami więc chodzę raz w tygoniu I naprawdę jest super Ale nie ma co jak ktoś się obawia infekcji
Ja akurat mam obsesję sprzątania i nie wiem skąd mi się to wzięło
lubię mieć w domu "muzeum " i lubię sprzątać haha - Wiem dziwne[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
nick nieaktualny
-
jeden dzien powrotu do sił miałam dzis znowu dopadło mnie słodkie lenistwo - nawet pies podziela moje nastawienie do czegokolwiek dzis
powiem Wam ze ja tak z grubsza sprzatałam prawie 3 tygodnie...wiec moje porzadki wczoraj na prawde sie przydały:)
zamiatac podłoge musze niestety codziennie bo moje czarne zwierze chodzi i sie kłaczy strasznie teraz (chyba zaczyna zmieniac ciuchy na lato)
na szczescie na swieta jade do mamy wiec rodzinne biesiadowanie u niej i u mojej babci ( i u tesciowej ale to raczej szybka wizyta bo do niej zjezdza tez poł rodziny z całej Polski )
"Ważne, że jesteś..nie ważne gdzie!
I to się liczy, a reszta nie!
Szymon ur. 23.06.2015 / 23:57
zm. 25.06.2015 / 00:32
-
Beta 48 godzin temu 11, a dziś 52:) Ile tygodni po zagnieżdżeniu będzie coś widać na USG? Bo wiem, od kiedy zaczęła beta z 0 przyrastać, ale nie wiem, kiedy była owulacja (terminem okresu w ogóle nie mam się co sugerować, bo owulacja na 100% przesunęła się 1-2 tygodnie)
NatiB lubi tę wiadomość
-
Pytająca gratulacje, piękny przyrost
Ja poszłam do lekarza jak miałam betę na poziomie mniej więcej 500 i nic nie było widać.
Gin mi powiedział, że pewność jest, że będzie coś widać jak beta będzie powyżej 10.000. Ale to szybko rośnie w jednym tygodniu miałam betę 200 a za 9 dni była już prawie 9.000
Ale do lekarza możesz iść wcześniej być może dostaniesz jakieś leki, witaminy i zalecenia. -
Gratulacje pytajaca będzie dobrze
chciałam Wam powiedzieć że jeśli macie ubezpieczenie w PZU to możecie dostać paczkę dla swojego dzidziusia wystarczy wypełnić formularz
nie jest tego dużo ale zawsze coś - jakieś kremiki, rabaty
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Pytająca wrote:Beta 48 godzin temu 11, a dziś 52:) Ile tygodni po zagnieżdżeniu będzie coś widać na USG? Bo wiem, od kiedy zaczęła beta z 0 przyrastać, ale nie wiem, kiedy była owulacja (terminem okresu w ogóle nie mam się co sugerować, bo owulacja na 100% przesunęła się 1-2 tygodnie)
Wow, o tych samych godzinach robiłaś badanie? Bo masz przyrost 372%, to może rosnąć na bliźniaczą ciąże (moze ale nie musi).Bartuś❤️
09.05.2016 - 3640g, teraz już 4 lata i 21kg, strach podnosić -
nick nieaktualny
-
Pytająca, gratulacje!
Idziesz moimi śladami troszkę, bo ja po 46 godzinach zanotowałam przyrost z 11 na 54,4 I nie jest to ciąża bliźniacza, chociaż też miałam pietra
Na pierwszą wizytę poszłam 15 dni po pierwszej becie i było widać jedynie pęcherzyk. Serduszko zobaczyłam tydzień później, czyli 22 dni od pierwszego badania.
Ale tak jak mówi Diewuszka, nie zaszkodzi pokazać się ginowi wcześniej
-
sarcia123 wrote:Gratulacje a jak tam reszta dziewczyn ? Jak sie czujecie ? Jaka pogoda u wasm:)
taka ja lubi tę wiadomość