Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie pierwszym objawem były obolałe i ociężałe piersi. Bolały w czasie przedokresowym, ale nieco inaczej niż zwykle. Później oczywiście doszło kłucie w okolicach jajników i brak okresu. A dalej testy ciążowe (pierwszy to był cień cienia kreski- mój mąż skwitował, że przesadzam i że nic tam nie ma ale kolejne testy już wychodziły coraz bardziej wyraźne, no i piękna, jak w mordkę wymalował betaJ
-
Brychra wrote:Dziewczyny mam dziwne pytanie. Jestem 5 dni przed okresem.I strasznie swędzi mnie skóra. ..czy któraś z was miała z tym problem ???
Z tego, co wiem, zdarzają się przebarwienia skóry, ale dopiero później. Np. tu jest mowa o 12. tygodniu: http://www.biomedical.pl/ciaza/objawy-ciazy-76.html .dama_kier -
nick nieaktualny
-
Hej , wróciłam na portal po długim czasie starania, @ się spóżnia , zrobiłam test i druga kreska wyszła bardzo słabo rózowa. Boli mnie podbrzusze , sutki strasznie wrażliwe , byłam dzisiaj u gina i nie potwierdził ciąży ;-( za to otrzymałam duphaston i wykonali badanie krwi. We wtorek mam zgłosić sie do gina.
szkoda ze dopiero we wtorek, nie wytrzymam ;-( -
Czarnulka a byłaś robić betę? Ja zaraz po zajściu w ciążę byłam u lekarza i też nic nie było widać ani pęcherzyka ani nic, zarodka też nie. Ale wyniki bety (a przede wszystkim przyrost) potwierdzał, że ciąża jest. Mi gin powiedział, że na usg coś może być widoczne przy becie powyżej 10 tys.
Także proponuję zrób jutro betę a potem w poniedziałek, jeśli przyrost będzie ok tzn. że wszystko powinno być w porządku.
Trzymam kciuki, daj znać co i jak -
ania181111 wrote:Hej dziewczyny trochę się nie odzywalam bo brakowało mi czasu i siły
Chodzę na spacery Ale kurczę ... przejdę kilka metrów i brak sił a brzuch naprawdę mam już spory w dodatku tak mnie wszystko ciągnie w dół w nocy takich boli dostalam ze chcialam na pogotowie jechać ale na szczęście nie było żadnego plamienia i się powstrzymalam ...
bozeee... jest coraz gorzej
Hej Aniu tak się zastanawiałam co u Ciebie słychać ja tu rzadko zaglądam, siedzę na sierpniówkach .
Tak w ogóle to poznałam płeć ma być dziewczynka -
sarcia123 wrote:Hej, milo ze pytasz ja mam dzis wizyte po 6 tygodniach i sie juz doczekac nie moge zeby dzidzie zobaczyc a co u ciebie, jak sie czujesz ?[/QUOT
Ciągle brak poprawy z ciśnieniem. Być może zobaczymy się wcześniej z maluchem. Ale jest na tyle duży (kończymy 38) ze może wychodzić na świat -
diewuszka86 wrote:Czarnulka a byłaś robić betę? Ja zaraz po zajściu w ciążę byłam u lekarza i też nic nie było widać ani pęcherzyka ani nic, zarodka też nie. Ale wyniki bety (a przede wszystkim przyrost) potwierdzał, że ciąża jest. Mi gin powiedział, że na usg coś może być widoczne przy becie powyżej 10 tys.
Także proponuję zrób jutro betę a potem w poniedziałek, jeśli przyrost będzie ok tzn. że wszystko powinno być w porządku.
Trzymam kciuki, daj znać co i jak
Dziękuje za info jutro lecę zrobic ) -
nick nieaktualny
-
hej! czuje że zaczynam fiksować, wczoraj 24 dc a ja już test zrobiłam, oczywiście negatywnby.... Oprócz starsznych wahań nastrojów (jestem płaczliwa strasznie) nic mi nie jest, ale przed okresem też tak czasem mam, powoli tracę nadzieję... Mam cykle 32 dniowe, kiedy zrobić test najwcześniej?
-
dziewczyny:) mam do was takie pytanko:) otoz do @ mam jeszcze 3 dni... a chodzi mi o to ze mialam juz dziwna sytuacje ze 3 razy. jak cos robie np sprzatam czy pale w piecu podniose kawalek drewna tozaczyna mnie poklowac lewy jajnik i piecze jakby w pachwinach .. co to moze oznaczac ?? miala z was ktoras tak moze jak jeszcze nie wiedziala ze jest w ciazy???Brychta