Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja już teraz "spuchłam". Powiększyły mi się piersi i w jeansy nie mogę się zmieścić. 2 kg poszły do przodu, ale na razie się tyle utrzymuje. W pracy myślę, że powiem po majówce, wtedy już chyba nie będę mogła tego ukryć.
Odnośnie pracy to ja w sumie mam komfortową sytuację bo mam umowę o pracę na czas nieokreślony, ale od dawna chcę zmienić pracę więc po macierzyńskim mam nadzieję uda mi się znaleźć coś nowego.
Miłego dnia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnylinka86 wrote:Hej dziewczynki, milo mi poinformozać że po wielu latach starań i nieudanych próbach w końcu dołączyłam do potwierdzonych staraczek :)Droga była długa i placzliwa ale dla dwóch pięknych kresek na teście i wyniku hcg 189,1 warto było czekać
Super, gratulacje!!! napisz coś wiecej -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie w ten pochmurny wieczor :p my zakonczylismy kalendarz dzis a postepow nadal brak :p poki co przyjecie na szpital przesunelo sie na czwartek chyba ze wczesniej cos nastapi. Objawow poki co brak ale maly za to bardziej aktywny. Jak sie maja te bardziej 'dojrzale' brzuchatki? im dalej tym gorzej z dolegliwosciami :p
-
taka ja wrote:Witajcie w ten pochmurny wieczor :p my zakonczylismy kalendarz dzis a postepow nadal brak :p poki co przyjecie na szpital przesunelo sie na czwartek chyba ze wczesniej cos nastapi. Objawow poki co brak ale maly za to bardziej aktywny. Jak sie maja te bardziej 'dojrzale' brzuchatki? im dalej tym gorzej z dolegliwosciami :p
No moja droga korzystaj z ostatnich chwili wolności I jak już będzie po to oczywiście informuj nas tu od razu jak poszło Mały pewnie aktywny bo już mu śpieszno na świat także obstawiam, że w tym tygodniu Twoja rodzinka się powiększytaka ja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
taka ja wrote:Witajcie w ten pochmurny wieczor :p my zakonczylismy kalendarz dzis a postepow nadal brak :p poki co przyjecie na szpital przesunelo sie na czwartek chyba ze wczesniej cos nastapi. Objawow poki co brak ale maly za to bardziej aktywny. Jak sie maja te bardziej 'dojrzale' brzuchatki? im dalej tym gorzej z dolegliwosciami :p
U mnie jakoś lżej i przyjemniej niż w II trymestrze i na początku trzeciego. Jakoś tak lżej, nie wiem dlaczego. Trzymam kciuki za szybkie rozwiązanietaka ja lubi tę wiadomość
Bartuś❤️
09.05.2016 - 3640g, teraz już 4 lata i 21kg, strach podnosić -
guerretenshi wrote:Gratulacje!
Ja mam umowę zlecenie podpisywana co miesiąc. Do tego jak szef się dowie o ciąży to polecę automatycznie. Dlatego zastanawiam się jak długo będę w stanie ukryć ciążęJ -
NatiB wrote:U mnie jakoś lżej i przyjemniej niż w II trymestrze i na początku trzeciego. Jakoś tak lżej, nie wiem dlaczego. Trzymam kciuki za szybkie rozwiązanie
U mnie w sumie pod koniec doszły dolegliwości. Ta opuchlizna i teraz nisko brzuch mam to taki dyskomfort a tak ogólnie od 2trymedtru jest ok
-
Dziewczyny powiedzcie mi czy Wam też bol brzucha taki typowo miesiączkowy dokuczal? Wczoraj robiłam 2 testy i wyszła jasna druga kreska .. testy robione późnym popołudniem ale brzuch mi dokucza trosze i wczoraj przed spaniem zauważyłam troszkę brązowego plamienia rano tez trosze było a teraz praktycznie ustało. .Tysia
-
nick nieaktualny