Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySelavy, swietnie cie rozumiem mimo iz juz mam jedna corcie, to pragnienie na 2 dziecko mialam tak wielkie ze co miesiac jak okres przychodzil to plakalam jak bobr w poduche i wmawialam sobie bzdety ze jestem zla maam bo w cizae nie moge zajsc, teraz mnie to bawi wtedy nie za bardzo My z męzem o drugą dzidzie staralismy się 2 lata
-
nick nieaktualny
-
Oj dziewczy ale wam fajnie ja 2 miesiac staran. Narazie w pierwszym miesiacu nic nie wyszlo a staralam sie w 9,11 i 14 dniu cyklu przy cyklach 27 dniowych i nie wyszlo . Teraz @ sie skonczyla i pierwsze starania rozpoczete czyli wczoraj w 8 dniu cyklu no i dzisiaj w 9 dniu bedzie i zobaczymy jak dalej mam nadz ,ze sie uda i ze nie bede musiala czekac az 2 lata bo chcialabym dzidzie przed 30
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny polecam wam kupic tez w aptece testy owulacyjne one sa w paczka po 5 sztuk kopsztuja okolo 11 zl,to sa takie paski "do sikania " i tez wtedy wiadomo kiedy jest owulacja i najwieksze szanse na poczecie;)
Mi dodatkowo ginekolog polecil do brania OVARIN tabletki na stabilizacje hormonow przy staraniach o dziecko i świetny żęl CONCEIVE dla par starajacych sie o dziecko, wam tez polecam wyprobowac naprawde warto -
nick nieaktualnyhttps://www.doz.pl/apteka/p2947-Domowe_Laboratorium_LH_Test_owulacyjny_1_opakowanie__5_testow
Ja z tych korzystalam akurat
A jesli nie chcecie brac ovarinu to bierzcie kwas foliowy od samego poczatku staranWiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2016, 19:14
-
Witam Was - dawno mnie nie było.
Mam pytanie do dziewczyn które brały Ovarin:
- czy u was @ był zawsze przed czasem
- czy miałyście @ tylko max 3 dni i w tym jeden dzień średni a kolejne dwa plamienia ?
- czy i wam się @ rozregulowała?
Minęły mi właśnie dwa mies od zażywania ich i trochę się martwię co do czasu i jakości @. Co do starań w poprzednim cyklu darowałam sobie całkowicie - jakoś tak po rocznym staraniu bez efektów odechciało mi się wszystkiego... A partner wiecznie naciska że musimy że trzeba itp
Pozdrawiam.5 nie udanych prób IUI - rok 2017
20.12.2017 nieudana próba IVF/ ISCI
1.05.2018 udana próba IVF/ ISCI
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zdecydowanie, z czasem człowiek wariuje. Seks na zegarek, autentycznie łapałam się na myśleniu "dziś nie warto bo do owulacji daleko". A to nie o to chodzi.
Ważne też jaak nie wychodzi skonsultować się z lekarzem sprawdzić, czy wszystko ok. No i pomoce typu testy owulacyjne czy insze zioła na płodność też mogą pomóc.
Ja jestem święcie przekonana, że mi po prawie 5 latach pomogła akupunktura -
Ja się za to stresowałam już po 3 miesiącach nieudanych, taka to już ze mnie panikara. Oczywiście seks na zawołanie nie należy do najprzyjemniejszych rzeczy, zwłaszcza że czasami żadne z nas nie miało ochoty, ale czego się nie robi dla małego kropka Wiadomo, że w czasie owulacji jak trzeba w danym dniu to trzeba, ale warto też czasem zadbać mimo wszystko o fajną atmosferę albo podejść do tego wszystkiego z humorem, bo najgorsze co się może zdarzyć to kłótnie z tego powodu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2016, 14:15
-
Ja takze polecam testy owulacyjne, kupiłam sobie 50szt na allegro w dobrej cenie.
Co do seksu bo trzeba, zalezy kto jak do tego podchodzi i ile czasu sie stara o maleństwo. Ja w tym cyklu mialam monitoring i zastrzyk na pękniecie pęcherzyka wiec trzeba było, na szczęście ochota byla mam podobne podejście jak diewuszka86.diewuszka86 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny. 9.05.2016, 16:58 na świat przyszedł Bartuś, siłami natury. 3,630 kg , 56 cm. O porodzie nie będe opowiadac bo nie chce nikogo straszyć, osobiscie mam traume, nie wiem jak przeżylam to. Ale jest na świecie, urodził się 38+5 tc, ale według lekarzy wygląda na przenoszonego, więc to prawda ze 38 - 42 tc to płód donoszony. W koncu spokoj psychiczny z liczeniem ruchów, bo szło oszaleć gdy nie pukał przez 2h. Pozdrawiam i życze spokojnych ciąż donoszonych do terminu:)
http://static.pokazywarka.pl/i/6584355/802096/image.jpg
http://static.pokazywarka.pl/i/6584355/151837/image.jpgDalile, ania181111, diewuszka86, Martynka30, Sylwia91, taka ja lubią tę wiadomość
Bartuś❤️
09.05.2016 - 3640g, teraz już 4 lata i 21kg, strach podnosić