Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ania181111 wrote:Nati co u Ciebie ? Myślałam o Tobie czy już urodzilas czy jeszcze nie
kiedyś byłam na tym wątku I Cię pamiętam
Wyprawka gotowa ? My powoli zaczynamy już wszystko mieć
też zaczynam odczuwać kopniaki i wypychanie
U mnie córeczka - będzie Hania
zdrówka dla Was ! Zdjęcia brzucha super . Ja swoja nagrywam jak się wygina :p
Nie, jeszcze nie urodziłam ;p Jeszcze w dwupaku:) za 10 dni termin, zobaczymy co sie ruszy :p
Cala wyprawka już dawno zebrana, łóżeczko stoi, torby do szpitala spakowane, tylko czekać pozostało. Skurcze przepowiadające już bolesne i dość częste, także czuć, ze to na dniachBartuś❤️
09.05.2016 - 3640g, teraz już 4 lata i 21kg, strach podnosić -
Aleksandra wrote:Mona a kiedy miałaś OM? Ja 3.04 od 30 kwietnia testy pozytywne. 4 maja beta 40.63. Jutro po 48h powtórzę,ale wydaje mi się dość niska. Nie wiem kiedy była owulacja, ale miesiączki zazwyczaj co 26-29 dni. Co myślicie dziewczyny?
Moja beta w 11dpo byla 18,55,a w 13dpo mialam 69,15, sprawdz czy jest przyrost tak jak piszesz Ja jestem juz po 3 betach.
Witajcie wszystkieWiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2016, 18:39
-
miesiączki wciąż nie mam .. zrobiłam po raz kolejny test przed chwila bo cały dzień mam uczucie jakbym okres dostała ale go nie ma ... I zrobiłam clerblue z plusem i odrazu wyszedl + ale po 15 sekundach znikł
Czy miała któraś z Was podobna sytuacje ?Letana -
nick nieaktualny
-
U mnie na samym początku (ok tygodnia od owulacji) zaczęła szaleć tarczyca (mam Hashimmoto. Kręciło mi się w głowie, w pracy omal nie zemdlałam, było mi na zmianę gorąco i zimno, oblewały mnie poty. Pojechałam do lekarza, a ten stwierdził, że to przeziębienie. Jeszcze wtedy nic nie podejrzewałam. Około dwóch tygodni po owulacji okropnie zaczął boleć mnie brzuch (tak jak w trakcie miesiączki) i rwać lewy jajnik. W nocy obudził mnie przeszywający ból w podbrzuszu. Dalej nic nie podejrzewałam:). Doszły okropnie tkliwe i bolące piersi, które nagle urosły ku uciesze mojego męża:). Test zrobiłam dopiero, jak miesiączka spóźniała mi się 10 dni! Wiem - późno, ale to przez to że od 2 lat starałam się z mężem o Maleństwo. To uśpiło moją czujność
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny Jestem tu nowa ale właściwie nie wiem czy nie zagoszczę dłużej. Z racji, że Wy jesteście tak doświadczone chciałabym Was prosić o pomoc. Ostatni raz @ miałam 28 marca, moje cykle trwają średnio ok 32 dni. @ spóźnia mi się już 10dni i zrobiłam dziś test ciążowy, na którym wyszła blado różowa druga kreseczka. Proszę zerknijcie. W dniu spodziewanej @ złapało mnie najprawdopodobniej zapalenie pęcherza i zaczęłam stosować urofuraginum, natomiast po 7 dniach stosowania poczułam pieczenie dlatego zastosowałam maść clotrimazolum i do tej pory czuje taki jakby dyskomfort. Ale moje pytanie czy leki mogły wpłynąć na wynik testu i co myślicie o teście?
http://www.fotosik.pl/zdjecie/4d3b8fd99aebaf4d# -
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny, mnie niestety usunelo i musialam zrobic nowe konto ;/ ja zaczynam kolejny miesiac staran kolejny..no w sumie 2 miesiac staran wlasnie @ sie skonczyla i trzeba bedzie zabierac sie do roboty Letana no i co w koncu u Ciebie wyszlo ? dzisiaj niedziele wiec pewnie dopiero wiecej dowiesz sie jutro