X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)
Odpowiedz

Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)

Oceń ten wątek:
  • NatiB Autorytet

Wysłany: 6 maja 2016, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania181111 wrote:
    Nati co u Ciebie :) ? Myślałam o Tobie :) czy już urodzilas czy jeszcze nie :)
    kiedyś byłam na tym wątku :) I Cię pamiętam :)
    Wyprawka gotowa ? My powoli zaczynamy już wszystko mieć :)
    też zaczynam odczuwać kopniaki i wypychanie :P
    U mnie córeczka :) - będzie Hania :)
    zdrówka dla Was ! Zdjęcia brzucha super . Ja swoja nagrywam jak się wygina :p

Nie, jeszcze nie urodziłam ;p Jeszcze w dwupaku:) za 10 dni termin, zobaczymy co sie ruszy :p
    Cala wyprawka już dawno zebrana, łóżeczko stoi, torby do szpitala spakowane, tylko czekać pozostało. Skurcze przepowiadające już bolesne i dość częste, także czuć, ze to na dniach

Bartuś❤️
    09.05.2016 - 3640g, teraz już 4 lata i 21kg, strach podnosić
  • Kamila ;) Autorytet

Wysłany: 6 maja 2016, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleksandra wrote:
    Mona a kiedy miałaś OM? Ja 3.04 od 30 kwietnia testy pozytywne. 4 maja beta 40.63. Jutro po 48h powtórzę,ale wydaje mi się dość niska. Nie wiem kiedy była owulacja, ale miesiączki zazwyczaj co 26-29 dni. Co myślicie dziewczyny?

Moja beta w 11dpo byla 18,55,a w 13dpo mialam 69,15, sprawdz czy jest przyrost tak jak piszesz :) Ja jestem juz po 3 betach.

Witajcie wszystkie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2016, 18:39

ma6n13bx3stfpcr8.png
  • Aleksandra Przyjaciółka

Wysłany: 6 maja 2016, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila u mnie niestety nie wyszło. Dziś co prawda powtórzyłam betę, ale test negatywny no i zaczęłam krwawić. W poniedziałek wizyta u gina. Wam dziewczyny życzę powodzenia :)

• Kamila ;) Autorytet

Wysłany: 6 maja 2016, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :( bardzo Ci współczuje, 3maj sie kochana! Badz silna.

Aleksandra lubi tę wiadomość

ma6n13bx3stfpcr8.png
  • Aleksandra Przyjaciółka

Wysłany: 6 maja 2016, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam się myślałam, że będzie gorzej. Nowy cykl nowe możliwości daje sobie czas do 40 lat :) więc jeszcze 3,5 roku.

• Dalile Autorytet

Wysłany: 6 maja 2016, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleksandro (ah... jakie piękne imię :) najcudownniejsze, bo równiez moje :) ) Grunt to nie tracić wiary. Jak widać coś się tam u ciebie pozytywnego zadziało, więc nic tylko próbować dalej!

Aleksandra , Kamila ;), taka ja lubią tę wiadomość

hchytqywgtgkzdry.png3i49uay3p9zkz893.png
  • Letana Koleżanka

Wysłany: 7 maja 2016, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny niestety musze czekać do poniedziałku na wyniki trochę sie juz denerwuje bo powinny byc w środę popołudniu... Ale to ze ty w De w czwartek święto było to wszyscy zrobili siebie długi weekend

Letana
  • Letana Koleżanka

Wysłany: 7 maja 2016, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    miesiączki wciąż nie mam .. zrobiłam po raz kolejny test przed chwila bo cały dzień mam uczucie jakbym okres dostała ale go nie ma ... I zrobiłam clerblue z plusem i odrazu wyszedl + ale po 15 sekundach znikł
    Czy miała któraś z Was podobna sytuacje ?

Letana
  • Dalile Autorytet

Wysłany: 7 maja 2016, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Letanaa, spokojnie, test teraz ci nic mądrego nie powie. Musisz poczekać do poniedziałku. Póki nie ma okresu, krwawienia, plamienia żywą krwią, to znaczy, że wszystko w porządku. Więc trzy głębokie wdechy.

Kamila ;) lubi tę wiadomość

• Letana Koleżanka

Wysłany: 7 maja 2016, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie nic kompletnie nie mam miałam 2 dni takie ze myślałam juz ze miesiączkę dostanę a tu nic ...

Letana
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2016, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Letana wrzuc na luz, okres czesto lubi sie tez spozniac....mi testy wychodzily pozytywne, okresu nie bylo 3 tygodnie i nagle po 3 tygodniach okres sie zjawil...

• Letana Koleżanka

Wysłany: 7 maja 2016, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia ale tu nie tylko okres sie spóźnia ...

Letana
  • Dalile Autorytet

Wysłany: 7 maja 2016, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spokojnie Letana :) To, że Sarci się nie udawało, nie znaczy, że Tobie się nie udało. :)
    Głęboki wdech, dużo wiary i czekamy na wyniki. :)

Kamila ;) lubi tę wiadomość

• Irmelin Przyjaciółka

Wysłany: 7 maja 2016, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie na samym początku (ok tygodnia od owulacji) zaczęła szaleć tarczyca (mam Hashimmoto. Kręciło mi się w głowie, w pracy omal nie zemdlałam, było mi na zmianę gorąco i zimno, oblewały mnie poty. Pojechałam do lekarza, a ten stwierdził, że to przeziębienie. Jeszcze wtedy nic nie podejrzewałam. Około dwóch tygodni po owulacji okropnie zaczął boleć mnie brzuch (tak jak w trakcie miesiączki) i rwać lewy jajnik. W nocy obudził mnie przeszywający ból w podbrzuszu. Dalej nic nie podejrzewałam:). Doszły okropnie tkliwe i bolące piersi, które nagle urosły ku uciesze mojego męża:). Test zrobiłam dopiero, jak miesiączka spóźniała mi się 10 dni! Wiem - późno, ale to przez to że od 2 lat starałam się z mężem o Maleństwo. To uśpiło moją czujność:)

f2w3ol2a4nszssgo.png
  • Dalile Autorytet

Wysłany: 7 maja 2016, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i super :)

• Kamila ;) Autorytet

Wysłany: 8 maja 2016, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boli Was podbrzusze przy trzymaniu moczu? Zauważyłam ze rano tak mam, nie trzymam bardzo dlugo, a pobolewa. Pozniej ból ustaje.

Irmelin super :)

ma6n13bx3stfpcr8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2016, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :) Jestem tu nowa ale właściwie nie wiem czy nie zagoszczę dłużej. Z racji, że Wy jesteście tak doświadczone chciałabym Was prosić o pomoc. Ostatni raz @ miałam 28 marca, moje cykle trwają średnio ok 32 dni. @ spóźnia mi się już 10dni i zrobiłam dziś test ciążowy, na którym wyszła blado różowa druga kreseczka. Proszę zerknijcie. W dniu spodziewanej @ złapało mnie najprawdopodobniej zapalenie pęcherza i zaczęłam stosować urofuraginum, natomiast po 7 dniach stosowania poczułam pieczenie dlatego zastosowałam maść clotrimazolum i do tej pory czuje taki jakby dyskomfort. Ale moje pytanie czy leki mogły wpłynąć na wynik testu i co myślicie o teście?
    http://www.fotosik.pl/zdjecie/4d3b8fd99aebaf4d#

• lily3030 Przyjaciółka

Wysłany: 8 maja 2016, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestes w ciąży- ewidentne- ja miałam jeszcze jaśniejszą kreskę i Beta potwierdzona, zaczynam 5 tydzień ;) Gratulacje!!!

Dwa lata strań
    1.IUI 26.04.2016 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2016, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Ci bardzo za odpowiedz :-) A wątpliwości bo przyznam szczerze ze jest to dla mnie wielkim zaskoczeniem... Powiedz mi czy zaobserwowalas u siebie jakieś objawy bo ja poza tym pecherzem nie czuje się jakoś inaczej? Oczywiście również gratuluję Ci :-)

• niuunka28 Koleżanka

Wysłany: 8 maja 2016, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny, mnie niestety usunelo i musialam zrobic nowe konto ;/ ja zaczynam kolejny miesiac staran :) kolejny..no w sumie 2 miesiac staran :) wlasnie @ sie skonczyla i trzeba bedzie zabierac sie do roboty :) Letana no i co w koncu u Ciebie wyszlo ? dzisiaj niedziele wiec pewnie dopiero wiecej dowiesz sie jutro

‹‹ 294 295 296 297 298 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ