Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczny staraczki ja się muszę przyznać że na 99% zrobiliśmy dzidziusia po urodzinach kolegi byłam baardzo wyluzowana % nawet zapomniałam że owulacja się zbliża. Wiadomo że alkohol nie sprzyja ale może tym razem się udało bo przestałam się spinać
-
nick nieaktualnyTotoro wrote:owu ma mi wypaść w okolicach wtorku, to może zachowa się jakiś "rambo" z weekenduxD Tak czy inaczej - trzymajcie kciuki, może akurat...
U nas 'rambo' wytrwał 5 dni Trzymam kciuki.
Dzisiaj usłyszałam bijące serducho mojego maleństwa
Pasazerka, a jak u Ciebie? -
nick nieaktualnyJutro dzień niechcianej @. Nie wytrzymałam i przed chwila zrobiłam test jest druga blada ale widoczna kreseczka !!! Jutro rano powtórzę mam nadzieje ze to jest to na co czekamy. To nasz drugi cykl starań jak do tej pory to miałam 2 dniowe plamienie w 8 dpo powiększyły mi się piersi nieznacznie ale czuje ze są nie wiem czy to moja wyobraźnia ale zauważyłam też żyłki na piersiach no i nie pamiętam żeby moja twarz wyglądała tak jak teraz pryszcz na pryszczu, i takie dziwne "przelewanie" w brzuchu jutro rano zrobię kolejnu test. Myślicie że to jest to na co wszystkie czekamy?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2015, 17:21
Kaja1234 lubi tę wiadomość
-
paulin - dacie radę - dla Maluszka wszystko:)
green - mam nadzieję, że u nas też da radę albo owu się pospieszy:D
Caramel - no to gratulacje!!!
U mnie się ostatnio poprawiła sytuacja "zawodowa", więc skupiam się teraz na innych rzeczach, a tak przy okazji, gdyby się udało...;P Chciałabym bardzo bardzo bardzo:) Ale już nie szaleję jak ostatnio:D
-
nick nieaktualnyTotoro mam nadzieję że to będzie fasoleczka, chociaż dopadł mnie teraz ból brzucha taki jakiś dziwny wcześniej tak nie miałam no i gazy niesamowite
Nie chce się rozczarować ani za bardzo nastawiać ale to już chyba taka nasza natura jak nie to trzeba sobie będzie odpuścić jakoś a Tobie życzę powodzenia żeby znalazł się jeden Herkules czy tam.Rambo hehe
-
nick nieaktualnyDzięki Magda sz;-) Przed chwilą zrobiłam drugi test jest druga ciemniejsza niż wczoraj chociaż jeszcze blada kreseczka nie wiem czy czekać aż będzie wyraźna i powiedzieć mężowi (żeby zaraz nie sprowadził mnie na ziemię mówiąc "coś tam widzę ale przecież powinny być dwie takie same kreski" czy "spokojnie" poczekać iść w poniedziałek na betę i mieć "twarde dowody"??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2015, 05:57
-
Witam was
Przeczytałam cały wątek od początku i płakałam i cieszyłam się na przemian z wami. Dawało mi to nadzieję i jednocześnie upewniało, że nic do końca nie jest pewne.
Znalazłam ten wątek szukając pierwszych objawów ciąży, bo takich u siebie się dopatruje - a ponieważ już raz byłam w ciąży to kojarzę te objawy z tym, co czułam wcześniej.
Kilka dni po stosunku, który odbył się w okolicach owulacji wystąpił ból jajników, tkliwość piersi i tak pobolewało mnie przez kilka dni. Tydzień po stosunku ból jak na okres, jajniki nieco się uspokoiły, ale piersi pobolewały dalej.. dziś jest dzień po spodziewanej @ i na razie cisza - wczoraj lekko pobolewał brzuch, ale nic się nie działo.. testy wychodzą negatywnie - jest to 31dc przy 30 dniowych cyklach.
W pierwszej ciąży miałam cykle 27 dniowe i test wyszedł pozytywny na dzień przed @
Bardzo bym chciała, by udało się w tym cyklu - wówczas dziecko miałoby taki sam TP co moja córeczka Podświadomość mi trochę fiksuje - kilka dni pod rząd nawet śnił mi się pozytywny test, ale na razie nie ma to przedłożenia w rzeczywistości.
Trzymajcie za mnie kciuki temperaturę mierzę dopiero od kilku dni - i ponieważ pracuję na nocki i śpię o różnych porach jest to utrudnione zadanie, ale utrzymuje się w okolicach 37C+-2 (dziś nawet 37,4)- tak więc nie jest to miarodajna informacjaWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2015, 08:20
-
Caramel taka ciemna ze ciemna może być dopiero za tydzień, co 48h hormon HCG się podwaja więc jak robisz testy to co 2 dni. Mój niby się cieszył ale widać że nie do końca wierzył. W sobotę wyszła mi bladziocha, w poniedziałek rano też, wiec poszłam na Bete. Wyniki miałam w czwartek- 110 no i wtedy już zaczął szaleć ze szczęścia.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cały dzień dzis prawie przespalam, ale przed okresem też mnie takie zmęczenie dopada. Czekam na cokolwiek.. i to czekanie mnie dobija.
P.S. nie mam jak zrobić testu z krwi, bo mieszkam w UK a tutaj trzeba mieć skierowanie na takie badanie i musi byc jakis dobry powód - a nie widzi mi sięWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2015, 21:35
-
My z mezem nie zabezpieczalismy sie 1,5 roku i nic z tego nie wychodzilo. W koncu stwierdzilam ze cos jest nietak i od 6 mscy jestem pod kintrolalekarza. Do tej pory co miesiac mialam objawy owu a pozniej ciazy- okazalo sie ze to moje urojenia. Wczoraj zobaczylam po raz pierwszy dwie kreseczki i powiem Wam ze jak sie rzeczywiscie zaciazy to sie to wie od razu..wszelkie objawy sa zupelnie inne
-
Green u mnie Brzuszkowy ma 3mm tzn ostatnio mial na usg. Dzis mam kolejna wizyte bo zmieniam lekarza. Serduszka jeszcze nie bylo widac... Ale ważne że jest tam, gdzie ma się znajdować
Czuję się dobrze, nawet bardzo dobrze! Oprócz olbrzymiej bolesnosci piersi nic innego mi nie doskwiera. Chociaż dzisiaj strasznie mnie mdli... Zobaczymy co bedzie
a jak Green u Ciebie?magda sz lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny