Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny obiecałam się nie nakręcać, ale niewiem, czy iść na bete, czy to bez sensu. Miesiączkę powinnam mieć wczoraj. Jestem w 38dc. Od wczoraj mnie mdli, boli mnie brzuch, mam wzdęcia i dreszcze. Nie mam objawów typowo chorobowych, bo nie czuję się jakbym byłą chora, ale najchętniej siedziałabym w łóżku cały dzień. Od kilku dni bolą mnie jajniki. Dzisiaj zrobiłam test i negatywny. Jest jakaś szansa, że się udało?
-
nick nieaktualnyMisia6684 Nie wiadomo nic bo masz długie cykle możliwe ze przesunął Ci się okres nie nakrecaj się bo ja tez mam takie długie cykle i czekam z testowaniem do 9 października. Od dzisiaj towarzyszą mi od popoludnia mdłości więc poczekaj jeszcze tydzień ja się nie pojawi @ to wtedy beta
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2016, 18:52
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Natuś wrote:Witam serdecznie koleżanki
Wraz z mężem staramy się o dzidziusia, miałam pierwszy stymulowany cykl letrozolem, prawy jajnik ładnie zaskoczył i na wizycie 13dc pokazało się jedno jajo 25 mm (gin zadowolony że jedno, przy PCOS bał się hiperstymulacji).
Na drugi dzień ból w prawym jajniku, kolejnego dnia rano odczytałam skok temperatury a więc owu wystąpiła 14dc. Oczywiście przytulanko było
I od tej pory zaczęły się boleści... Najpierw prawej strony przez ok. 2-3 dni w 15-17dc(czy to przeciskanie się jajeczka przez jajowód może tak boleć?), 18dc trzy ciemne kropelki krwi (czy możliwe że plamienie implantacyjne już wystąpiło? potem się już nie pokazało), a do dziś ból podbrzusza jak na okres ze wskazaniem bardziej na prawą stronę... Wcześniej był bardzo odczuwalny, nasilał się przy pełnym pęcherzu, teraz już jest coraz lżejszy. No i straszne wzdęcia od początku!
Wiem że za wcześnie na test lub betę, planujemy zrobić badanie dopiero po terminie spodziewanej miesiączki, ale nie ukrywam że jesteśmy z mężem bardzo podekscytowani że "chyba się udało" Czy to mogą być pierwsze objawy ciąży?
U mnie niestety w niedzielę wystąpiła miesiączka... Normalna, więc nie było to poronienie, po prostu nic tam nie było... Przed nami kolejny cykl i kolejna szansa... -
Cześć Dziewczyny! W sierpniu przestałam brać tabletki anty po 3 latach, miesiäczkę z odstawienia dostałam 16 sierpnia, następnej spodziewałam się 16 września, ale wiadomo jak to jest po odstawieniu. W tym dniu zrobiłam test, nic nie wykazał, więc wrzuciłam go do torebki. W domu zobaczyłam bladą drugą kreskę. Ale wiadomo, test po jakimś czasie jest nieważny. Kupiłam drugi, to samo. Blada kreska po jakimś czasie. Dałam sobie spokój z testami Ale wczoraj kupiłam nowy, bo coś mnie tknęło. Druga kreseczka po dwóch minutach Wieczorem pobrano mi krew na betę, jutro wyniki. A kolejny test dzisiaj, też pozytywny. Wygląda na to, że dzisiaj zaczęłam szósty tydzień 28 wizyta u gina. Odetchnę po pierwszym trymestrze. Eeech, jeszcze to do mnie nie dociera Pierwsze dzieciątko Pozdrawiam!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2016, 20:06
bebag lubi tę wiadomość
-
Dzięki Pinka91! Chociaż sama jeszcze do końca nie wierzę, że będę Mamą A może testy się mylą i jutro odbiorę negatywny test bety? Tak w pierwszym cyklu po odstawieniu anty? Nastawiałam się na conajmniej kilka miesięcy Ale nic, wszystko się okaże jutro! A Tobie serdecznie gratuluję! Miałaś jakieś męczące objawy w pierwszym trymestrze?
-
nick nieaktualnyU mnie natomiast tempka skoczyła do 37.4 brzuch czasami tylko pobolewa jak przy @ dziwi mnie jednak to ze testy owulacyjne wskazują coraz silniejsza testowa kreskę dzisiaj Robilam pod wieczór i już ciemniejsza od pozostałych jednak nadal blada czy to możliwe ze przy moich długich cyklach dopiero zbiera się na owulacje? Ostatni cykl wynosił 63 poprzedni 46 a poprzedni 39 i 35 śluz u mnie dzisiaj praktycznie zerowy jedynie takie kuleczki jakby kislu białego sama nie wiem co o tym myśleć zatestuje w czwartek tylko jak to zrobić skoro mam teraz nocki w pracy....czy jak się poloze o 8 a wstane o 12 to wystarczy?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sarcia czesc. No juz sie dowiedzialam..lekarka mowila ,ze to niestety sa bole spojenia lonowego..niestytety po kilku godz pracy zaczynaja boles stawy w biodrach tez i stwierdzila ze za dlugo to ja nie popracuje..ah...oj cale szczescie zadnych plamien.a ty jak sie czujesz ?
sarcia123 wrote:Niunka hej kobietko !
Hmm...ja plwiem ci ze w dole brzucha to mnie jedynie bolalo jak na @ ale dretwienia zadnego nie csulam nie masz zadnych palmien przy tym ani nic takiego ? -
nick nieaktualnyNiunka
A czuje sie w miare ok, tylko glowa mnie boli bo w nocy polozne co rusz przychodza tetna sluchac dziecka i wiadomo co 2 godziny człowiek rozbudza sie ale teraz juz raczej nie zasne, caekam na insteukcje to dalej i okolo 10-11 moj synek bedzie juz ze mna
Dzieki dziewczyny za wsparcie ! -
Witajcie
Ja w oczekiwaniu na @ pt lub sob lecę na badanie krwi pod kątem hormonalnym.
A dziś zapraszam Was do nowej grupy starających się https://www.facebook.com/groups/331058757239920/5 nie udanych prób IUI - rok 2017
20.12.2017 nieudana próba IVF/ ISCI
1.05.2018 udana próba IVF/ ISCI
-
nick nieaktualnyKaczusia ale Ci dobrze mi czas do spodziewanej miesiączki niemilosiernie się dluzy cykle mam długie wiec ostatni miałam 24 sierpnia nie sądzę żeby był w tym miesiącu wiec planowany termin miesiączki na 9 października wiec 9 dopiero zatestuje. ....ciągnie mi się strasznie. Piersi mam obolale większe temp ciągle 37.4 w tamtym tyg 37. Ciągnie mnie brzuch a raczej jajniki jak na @ a w tamtym tygodniu 3 dni bolał jakby już była....dzisiaj dopiero 27dc....tragedia. ...