Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDombrusia wrote:Ggonia moje gratulacje ojej jak fajnie no ka jestem właśnie jakiś 5-6 dzień po owulacji i zaczął sie ten mega ból brzucha ciagniecie jak na przyjscie@
Jeszcze raz Ci gratuluję :-*
Dziękuje jeszcze nie mogę uwierzyć w to
Ten ból jak na @ to miałam tak 2 dni . Trzymam kciuki i życzę zieloności -
nick nieaktualny
-
Witam dziewczynki jakiś czas mnie tu nie było ale jestem z Wami na bieżąco i gratuluje Paniom, które nas poinformowały nas o dobrej wiadomości
My z mężem byliśmy dzisiaj na scanie brzdąc nie chciał się dać zmierzyć, ciągle się podkulał ale w końcu się zaczął chwilkę wiercić i wyszedł 12 tydzień i ok 2 dni czyli 13 tydzień pełną parą niestety Pani nie powiedziała nam ile długości mierzy dzidzia a ja gdy zobaczyłam dzisiaj pierwszy raz jak maleństwo się rusza to byłam tak oszołomiona że zapomniałam zapytać łezka się w oku zakręciła
wizyta kolejna z położną ( nie wiem czy bedzie na niej robione usg) mam 10 października, a kolejny scan 9 listopada
Jesteśmy z mężem mega szczęśliwi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewvzynki! Mam do Was pytanko czy któraś Z Was vzuła się podobnie jak ja przed ciążą?( jeszcze nie wiem cy jestem w ciąży:)) otóż 13dc zrobilam sobie test owulacyjny i wyszedł pozytywny więc było przytulańsko z mężusiem:)) Następnego dnia czułam w prawym boku taka mega kolkę utrzymywała się dość długi czas - czyli pewnie owulka:)Po niej miałam śluz taki lepki i od 18dc boli mnie podbrzusze tak dziwnie jak nie na okres to jest inny bol taki czasem kłujący, tak jakby brzuch był ciężki i pełny od środka. Do tego mam ból piersi są BB bardzo wrażliwe na dotyk czy nawet jak chodzę to je bardzo czuje ale tak miałam i w zwykłych cyklach już tydzień przed @. Od 20dc mierze sobie temperaturę i mam ciągle 36.9- 37.1 stopni. Jestem w 24dc i cały czas boli mnie podbrzusze i piersi mam też wodnisty śluz. Czy to może być ciąża? Czy któraś z Was miała podobnie i był a w ciąży? Pozdrawiam serdecznie:))
Niecierpliwa -
nick nieaktualnyNaatka27 mi się temp podniosła dzisiaj na 37 i ból podbrzusza już 3 dzień jest 22dc Tak jak pisały koleżanki wyżej to mogą lecz nie muszą być objawy ciąży. Wiec poczekaj cierpliwie do testu ciazowego lub @. Dziewczyny pisały ze objawy ciąży bądź mogą być łudząco podobne do tych przed @ wiec nie pozostaje nic innego jak czekać do 28dc o ile masz regularny cykl.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej Dziewczyny
Jestem tutaj nowa, znalazłam portal zupełnie przez przypadek. Szukałam oczywiście możliwych powodów mojego samopoczucia...
Mam już dwie córki, ale jak wiadomo każda ciąża jest inna. Teraz jeszcze nie udało mi się tego potwierdzić... ale te objawy! Ja nigdy nie czuję się tak przed @.
: mdłości od kilku dni, najpierw od kawy a teraz po bananach jeszcze... Fuj! Ból podbrzusza już od tygodnia i kłucie silne,sekundowe. Mleczny śluz, duuuużo. Zmęczenie, straszne. Mogę spać zawsze i wszędzie! Zawroty głowy przez kilka dni, wczoraj ustąpiły a dziś nawrót Aaaa... i najlepsze Cyce urosły Widać od razu po tych moich pryszczykach
Zatrzymuje też ostatnio wodę. Najbardziej opuchnięta i wzdęta zaczynam być po południu i taki stan do rana. Rano płaska a za kilka godzin bum
Miesiączka ostatnia 24 sierpnia, 5dni. Cykl 25 dni. I co myślicie?
-
nick nieaktualnyMysle ze trzeba poczekac do terminu okresu i w jego spodziewanym dniu zrobic test ciazowy, jesli wyjdzie negatywny odczekac okolo tygodnie test powtorzyc jesli miesiaczki nie bedzie, i sprawdzic co wyszlo i jaki wynikm y nie wyszedl czy dosatni czy ujemny jesli nadal nie ma okresu to pojsc na badaniw krwi beta hcg w laboratorium koszt kolo 30 zl. I tyle, wiecej nie ma co spekulowac na ten temat.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyza to pocieszę cie , ze ja na początku tej ciązy zadnych objawów ani przeczuć nie mialam, kompletnie nic...dopiero jak okres zaczął mi się spóźniać to poszłam po test i wyszły najpierw blade kreski, powtorzyłam test po tygodniu i kreski już wyszły widoczne dla pewnosci poszlam na beta hcg co potwierdzilo ciąze.
ja nie mialam zadnych mdlosci, bolaczek, wymiotów, wrazliwosci piersi czy innych takich rzeczy, dlatego tez czasami wam pisze zebyscie sie nie doszukiwały objawow bo nie zawsze one sa a łatwo je pomyslić z tymi miesiączkowymi a pozniej wiadomo wieeelkie rozczarowanie i smuteczek -
nick nieaktualny