X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)
Odpowiedz

Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)

Oceń ten wątek:
  • Naatka27 Koleżanka

Wysłany: 16 września 2016, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje Dombrusia:)) myślicie zd mogę zrobić test w 27 dniu cyklu jak ostatnio cykle miałam nieregularne 29 26 i 25 dni??

Niecierpliwa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2016, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie ze ciezko nie myslec, ale jesli jeszcze nie minal termin okresu to po co sie nakrecac ? Myslec mozna zaczac jak termin okresu minie :)

Tutka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2016, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka

Test mozesz zrobic kiedy chcesz, wyposrodkuj te cykle i zrob najblizej mozliwej daty spodziewanej miesiączki

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2016, 05:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tutka wrote:
    Z tym doszukiwaniem się to masz rację, ale czasami ciężko o tym nie myśleć ;P
    Cóż, na razie spokojnie będę czekać do wtorku. Jak nic nie będzie to w środę test

Oczywiście ze ciężko sama wiem po sobie z tym ze ja czułam wszystkie objawy ale jednak wydaje mi się ze się jednak nie udało no cóż czekamy do @ i próbujemy od nowa

• Naatka27 Koleżanka

Wysłany: 17 września 2016, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki dostałam dziś w 26 DC jakiegoś ala okresu poleciała mi jakaś dziwnie ciemna krew i czerwone niteczki i koniec okresu... Do tego tak strasznie boli mnie brzuch i nie przestaje nawet po 2 zwykłych nospach i nospie forte... To jest i bol miesiaczkowy i ten co mnie męczył od tygodnia. Zrobilam sobie dziś test z rana i wyszedł negatywny:/ ja chyba niedługo oszaleję....

Niecierpliwa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2016, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Naatka

pamietaj ze zawszs jak pojawia sie krew to nie ma ciazy, w naszych czasach niemalzs nie zdarzaja sie kobiety kfore maja okres i sa w ciazy. Plamienia a zywa krew to zupelnie inne rzeczy. Takze powodzenia, lrobuj w nastepny, cyklu.

Juz raz mowilam ze wbrew pozorom zajscie w ciaze to nie taka prosta sprawa, czasami mnie denerwuje jak ktos po miesiacu czy dwoch staran biadoli i narzeka ze sie stara i mu sie nie udaje, ro pomyslcie jak ja sie czulam jak sie staralam 24miesiace, moze fo pozwoli wam ochlonac i nabrać dystansu.

• Naatka27 Koleżanka

Wysłany: 18 września 2016, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Starcia a o plamieniu implantacyjnym nie słyszałaś?? Mam do czynienia z dziewvczynami które nawet normalnie 2,razy miesiączką jeszcze miały a już były w ciąży tylko bez boli takich jak ja

Niecierpliwa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2016, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka

a ty rozumiem specjalistka od ciazy i objawow ? To moja druga ciaza wiec wiem co mowie, plamienie implantacyjne to wystepuje bardzo rzadko i nie kazdy je ma. I zobacz sobie jak wyflada plamienie brazowe-rozowe delikatne jak juz wystepuje a ie zywo czerwona krew.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2016, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie nakrecaj sie nie potrzebnie, test jest negatywny i wzystko jasne, a jak masz watpliwosci tomidz sobie na beta hcg a nie szukasz objawow w necie i na forum.

• Pinka91 Koleżanka

Wysłany: 18 września 2016, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Naatka27 co do negatywnych testów to nie denerwuj się że negatywne :)

ja ostatnią @ miałam 10 maja, do końca lipca robiłam testy przeróżniaste i nawet ani jeden test z Clear Blue, który ma tak duży pozytywnych opinii odnośnie wyników, ciągle pokazywał mi negatywne :) a 17 sierpnia dowiedziałam się od swojego gin jak przyleciałam do Polski na urlop że jestem w 8tc :) moja @ musiała się ze stresu przed ślubem o miesiąc opóźnić i wyszło że między 20 a 2 czerwca doszło do zapłodnienia także miesiąc dłużej żyłam w niepewności przez miesięczne opóźnienie :)

a tyle czasu bałam się ze coś ze mną jest nie tak :) mało tego, w lipcu byłam tutaj w Anglii u GP na badaniach bo nie mogłam czekać z tym do urlopu. Robiłam badania moczu i dwa razy badania krwi i nic nie wykryli!!!
    także poczekaj jeszcze troszkę :) próbuj dalej testy robić i umów się do swojego lekarza :)
    życzę powodzenia :) :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2016, 23:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do wszystkiego w zyciu trzeba podejsc z dystansem, bo czasami mozna miec ciaze ale urojana w glowie, chwilami nasza psychika to nasz największy wrog.

• Naatka27 Koleżanka

Wysłany: 18 września 2016, 23:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia bardzo nerwowa jesteś w tej drugiej ciąży. Pytam się grzecznie jestem zaniepokojona a Ty mi tego nie ułatwiasz. Zrobię jutro bete pojutfze pójdę do lekarza i SOE okaże bo brzuch dalej boli i to nie na @ a krwawienie bardzo skąpe wiec wątpię żeby wszystko było ze mną ok.

Abata lubi tę wiadomość

Niecierpliwa
  • niuunka28 Koleżanka

Wysłany: 19 września 2016, 00:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Powiedzcie mi czy miewalyscie takie dziwne uczucie w brzuchu bardzo nisko jaky wam cos tam dretwialo ? Ja mam tak dziwnie od kilky dni i dretwieje na kilka sekund i przechodzi.i czesto wieczorami boli mnie bardzo wysoko...tak zaraz pod piersiami....

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2016, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Naatka123 skonsultuj to z lekarzem ginekologiem watpie aby to było plemienia implantacyjne chociaż znawca nie jestem ale oczywiście skonsultować to trzeba a może pomysl czy wcześniej nie mowie cykl czy dwa temu tylko czy już wcześniej ogólnie coś takiego Ci się zdarzyło masz 26 dzień cyklu wiec lada dzień powinna być @ spokojnie bez nerwów bo jeśli jest fasolka pomimo negatywnego testu to stres nie pomoże ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2016, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niunka hej kobietko !

Hmm...ja plwiem ci ze w dole brzucha to mnie jedynie bolalo jak na @ ale dretwienia zadnego nie csulam o.O nie masz zadnych palmien przy tym ani nic takiego ?

• Naatka27 Koleżanka

Wysłany: 19 września 2016, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dombrusia dostałam właśnie @ w 26 dniu cyklu ale z takim bólem podbrzusza jaki mi towarzyzył przez cały tydzień + bol miesiączkowy a krwawienie skąpe prawie nic nie leci.... To już 3 dzień tego dziwnego @ mam cały czas ten dziwny bol podbrzusza bólu miesiączkowego prawie nie mam. Mam uczucie ciężkości i pełności wewnątrz podbrzusza... Nie wiem może ja już sobie coś uroiłam nie mogę jeszcze iść do lekarza dopóki nie minie krwawienie ale Zrobilam sobie dziś beta o 12 wyniki zobaczymy...

Niecierpliwa
  • Naatka27 Koleżanka

Wysłany: 19 września 2016, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i nigdy mi się nie zdarzyło żeby tydzień przed @ bolało podbrzusze i to tak dziwnie + bol piersi no i teraz jak mam tą@ to piersi jeszcze bardziej tkliwe :/

Niecierpliwa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2016, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Naatka27 czasem tak bywa to napewno miesiaczka przyszła w punkt przypuszczam ze starając się o dzidzię po prostu doszukujesz się innych boli niż one były do tej pory sama tak miałam to normalna miesiaczka zaczynasz nowy cykl starań: -)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2016, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka27 mnie tez już tydzień temu 3 dni bolało podbrzusze dzisiaj tez boli a od dwóch dni testy owulacyjne pokazują słaba blada druga kreskę ha! I co o tym myśleć? Dzisiaj kawa mi kwaśno smakowała ale ja przypuszczam ze lada dzień pojawi się u mnie @ znów nie udana próba ale co nas nie zabije to wzmocni: -) i tak o niczym nie przesadzam dopóki nie przyjdzie ta wredota ale napewno będzie bo jestem bardzo drazliwa i wszystko mnie wkurza: -)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2016, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny uda sie w koncu powoli nie wzystko odrazu, bo co nagle to po diable.

ja dzis bylam na wizycie u ginekologa i mam sie pakowac i jechac do szpitala jak bol brzucha wlasnie taki jak na @ bedzie sie utrzymywal, szyjka krotka ma 0,96 cm rozwarcie na 2 cm wszystko otwarte, takze ja juz na ostatnich nogach, ale bede rzymac kciuki zeby wam sie udalo :)

bebag lubi tę wiadomość

‹‹ 362 363 364 365 366 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ