Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTutka wrote:Z tym doszukiwaniem się to masz rację, ale czasami ciężko o tym nie myśleć ;P
Cóż, na razie spokojnie będę czekać do wtorku. Jak nic nie będzie to w środę test
Oczywiście ze ciężko sama wiem po sobie z tym ze ja czułam wszystkie objawy ale jednak wydaje mi się ze się jednak nie udało no cóż czekamy do @ i próbujemy od nowa -
Dziewczynki dostałam dziś w 26 DC jakiegoś ala okresu poleciała mi jakaś dziwnie ciemna krew i czerwone niteczki i koniec okresu... Do tego tak strasznie boli mnie brzuch i nie przestaje nawet po 2 zwykłych nospach i nospie forte... To jest i bol miesiaczkowy i ten co mnie męczył od tygodnia. Zrobilam sobie dziś test z rana i wyszedł negatywny:/ ja chyba niedługo oszaleję....Niecierpliwa
-
nick nieaktualnyNaatka
pamietaj ze zawszs jak pojawia sie krew to nie ma ciazy, w naszych czasach niemalzs nie zdarzaja sie kobiety kfore maja okres i sa w ciazy. Plamienia a zywa krew to zupelnie inne rzeczy. Takze powodzenia, lrobuj w nastepny, cyklu.
Juz raz mowilam ze wbrew pozorom zajscie w ciaze to nie taka prosta sprawa, czasami mnie denerwuje jak ktos po miesiacu czy dwoch staran biadoli i narzeka ze sie stara i mu sie nie udaje, ro pomyslcie jak ja sie czulam jak sie staralam 24miesiace, moze fo pozwoli wam ochlonac i nabrać dystansu. -
nick nieaktualnyNatka
a ty rozumiem specjalistka od ciazy i objawow ? To moja druga ciaza wiec wiem co mowie, plamienie implantacyjne to wystepuje bardzo rzadko i nie kazdy je ma. I zobacz sobie jak wyflada plamienie brazowe-rozowe delikatne jak juz wystepuje a ie zywo czerwona krew. -
nick nieaktualny
-
Naatka27 co do negatywnych testów to nie denerwuj się że negatywne
ja ostatnią @ miałam 10 maja, do końca lipca robiłam testy przeróżniaste i nawet ani jeden test z Clear Blue, który ma tak duży pozytywnych opinii odnośnie wyników, ciągle pokazywał mi negatywne a 17 sierpnia dowiedziałam się od swojego gin jak przyleciałam do Polski na urlop że jestem w 8tc moja @ musiała się ze stresu przed ślubem o miesiąc opóźnić i wyszło że między 20 a 2 czerwca doszło do zapłodnienia także miesiąc dłużej żyłam w niepewności przez miesięczne opóźnienie
a tyle czasu bałam się ze coś ze mną jest nie tak mało tego, w lipcu byłam tutaj w Anglii u GP na badaniach bo nie mogłam czekać z tym do urlopu. Robiłam badania moczu i dwa razy badania krwi i nic nie wykryli!!!
także poczekaj jeszcze troszkę próbuj dalej testy robić i umów się do swojego lekarza
życzę powodzenia :* -
nick nieaktualny
-
Sarcia bardzo nerwowa jesteś w tej drugiej ciąży. Pytam się grzecznie jestem zaniepokojona a Ty mi tego nie ułatwiasz. Zrobię jutro bete pojutfze pójdę do lekarza i SOE okaże bo brzuch dalej boli i to nie na @ a krwawienie bardzo skąpe wiec wątpię żeby wszystko było ze mną ok.
Abata lubi tę wiadomość
Niecierpliwa -
Hej dziewczyny. Powiedzcie mi czy miewalyscie takie dziwne uczucie w brzuchu bardzo nisko jaky wam cos tam dretwialo ? Ja mam tak dziwnie od kilky dni i dretwieje na kilka sekund i przechodzi.i czesto wieczorami boli mnie bardzo wysoko...tak zaraz pod piersiami....
-
nick nieaktualnyNaatka123 skonsultuj to z lekarzem ginekologiem watpie aby to było plemienia implantacyjne chociaż znawca nie jestem ale oczywiście skonsultować to trzeba a może pomysl czy wcześniej nie mowie cykl czy dwa temu tylko czy już wcześniej ogólnie coś takiego Ci się zdarzyło masz 26 dzień cyklu wiec lada dzień powinna być @ spokojnie bez nerwów bo jeśli jest fasolka pomimo negatywnego testu to stres nie pomoże
-
nick nieaktualny
-
Dombrusia dostałam właśnie @ w 26 dniu cyklu ale z takim bólem podbrzusza jaki mi towarzyzył przez cały tydzień + bol miesiączkowy a krwawienie skąpe prawie nic nie leci.... To już 3 dzień tego dziwnego @ mam cały czas ten dziwny bol podbrzusza bólu miesiączkowego prawie nie mam. Mam uczucie ciężkości i pełności wewnątrz podbrzusza... Nie wiem może ja już sobie coś uroiłam nie mogę jeszcze iść do lekarza dopóki nie minie krwawienie ale Zrobilam sobie dziś beta o 12 wyniki zobaczymy...Niecierpliwa
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNatka27 mnie tez już tydzień temu 3 dni bolało podbrzusze dzisiaj tez boli a od dwóch dni testy owulacyjne pokazują słaba blada druga kreskę ha! I co o tym myśleć? Dzisiaj kawa mi kwaśno smakowała ale ja przypuszczam ze lada dzień pojawi się u mnie @ znów nie udana próba ale co nas nie zabije to wzmocni: -) i tak o niczym nie przesadzam dopóki nie przyjdzie ta wredota ale napewno będzie bo jestem bardzo drazliwa i wszystko mnie wkurza: -)
-
nick nieaktualnyDziewczyny uda sie w koncu powoli nie wzystko odrazu, bo co nagle to po diable.
ja dzis bylam na wizycie u ginekologa i mam sie pakowac i jechac do szpitala jak bol brzucha wlasnie taki jak na @ bedzie sie utrzymywal, szyjka krotka ma 0,96 cm rozwarcie na 2 cm wszystko otwarte, takze ja juz na ostatnich nogach, ale bede rzymac kciuki zeby wam sie udalobebag lubi tę wiadomość