X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)
Odpowiedz

Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)

Oceń ten wątek:
  • Naatka27 Koleżanka

Wysłany: 16 września 2016, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje Dombrusia:)) myślicie zd mogę zrobić test w 27 dniu cyklu jak ostatnio cykle miałam nieregularne 29 26 i 25 dni??

Niecierpliwa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2016, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie ze ciezko nie myslec, ale jesli jeszcze nie minal termin okresu to po co sie nakrecac ? Myslec mozna zaczac jak termin okresu minie :)

Tutka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2016, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka

Test mozesz zrobic kiedy chcesz, wyposrodkuj te cykle i zrob najblizej mozliwej daty spodziewanej miesiączki

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2016, 05:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tutka wrote:
    Z tym doszukiwaniem się to masz rację, ale czasami ciężko o tym nie myśleć ;P
    Cóż, na razie spokojnie będę czekać do wtorku. Jak nic nie będzie to w środę test

Oczywiście ze ciężko sama wiem po sobie z tym ze ja czułam wszystkie objawy ale jednak wydaje mi się ze się jednak nie udało no cóż czekamy do @ i próbujemy od nowa

• Naatka27 Koleżanka

Wysłany: 17 września 2016, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki dostałam dziś w 26 DC jakiegoś ala okresu poleciała mi jakaś dziwnie ciemna krew i czerwone niteczki i koniec okresu... Do tego tak strasznie boli mnie brzuch i nie przestaje nawet po 2 zwykłych nospach i nospie forte... To jest i bol miesiaczkowy i ten co mnie męczył od tygodnia. Zrobilam sobie dziś test z rana i wyszedł negatywny:/ ja chyba niedługo oszaleję....

Niecierpliwa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2016, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Naatka

pamietaj ze zawszs jak pojawia sie krew to nie ma ciazy, w naszych czasach niemalzs nie zdarzaja sie kobiety kfore maja okres i sa w ciazy. Plamienia a zywa krew to zupelnie inne rzeczy. Takze powodzenia, lrobuj w nastepny, cyklu.

Juz raz mowilam ze wbrew pozorom zajscie w ciaze to nie taka prosta sprawa, czasami mnie denerwuje jak ktos po miesiacu czy dwoch staran biadoli i narzeka ze sie stara i mu sie nie udaje, ro pomyslcie jak ja sie czulam jak sie staralam 24miesiace, moze fo pozwoli wam ochlonac i nabrać dystansu.

• Naatka27 Koleżanka

Wysłany: 18 września 2016, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Starcia a o plamieniu implantacyjnym nie słyszałaś?? Mam do czynienia z dziewvczynami które nawet normalnie 2,razy miesiączką jeszcze miały a już były w ciąży tylko bez boli takich jak ja

Niecierpliwa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2016, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka

a ty rozumiem specjalistka od ciazy i objawow ? To moja druga ciaza wiec wiem co mowie, plamienie implantacyjne to wystepuje bardzo rzadko i nie kazdy je ma. I zobacz sobie jak wyflada plamienie brazowe-rozowe delikatne jak juz wystepuje a ie zywo czerwona krew.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2016, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie nakrecaj sie nie potrzebnie, test jest negatywny i wzystko jasne, a jak masz watpliwosci tomidz sobie na beta hcg a nie szukasz objawow w necie i na forum.

• Pinka91 Koleżanka

Wysłany: 18 września 2016, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Naatka27 co do negatywnych testów to nie denerwuj się że negatywne :)

ja ostatnią @ miałam 10 maja, do końca lipca robiłam testy przeróżniaste i nawet ani jeden test z Clear Blue, który ma tak duży pozytywnych opinii odnośnie wyników, ciągle pokazywał mi negatywne :) a 17 sierpnia dowiedziałam się od swojego gin jak przyleciałam do Polski na urlop że jestem w 8tc :) moja @ musiała się ze stresu przed ślubem o miesiąc opóźnić i wyszło że między 20 a 2 czerwca doszło do zapłodnienia także miesiąc dłużej żyłam w niepewności przez miesięczne opóźnienie :)

a tyle czasu bałam się ze coś ze mną jest nie tak :) mało tego, w lipcu byłam tutaj w Anglii u GP na badaniach bo nie mogłam czekać z tym do urlopu. Robiłam badania moczu i dwa razy badania krwi i nic nie wykryli!!!
    także poczekaj jeszcze troszkę :) próbuj dalej testy robić i umów się do swojego lekarza :)
    życzę powodzenia :) :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2016, 23:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do wszystkiego w zyciu trzeba podejsc z dystansem, bo czasami mozna miec ciaze ale urojana w glowie, chwilami nasza psychika to nasz największy wrog.

• Naatka27 Koleżanka

Wysłany: 18 września 2016, 23:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia bardzo nerwowa jesteś w tej drugiej ciąży. Pytam się grzecznie jestem zaniepokojona a Ty mi tego nie ułatwiasz. Zrobię jutro bete pojutfze pójdę do lekarza i SOE okaże bo brzuch dalej boli i to nie na @ a krwawienie bardzo skąpe wiec wątpię żeby wszystko było ze mną ok.

Abata lubi tę wiadomość

Niecierpliwa
  • niuunka28 Koleżanka

Wysłany: 19 września 2016, 00:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Powiedzcie mi czy miewalyscie takie dziwne uczucie w brzuchu bardzo nisko jaky wam cos tam dretwialo ? Ja mam tak dziwnie od kilky dni i dretwieje na kilka sekund i przechodzi.i czesto wieczorami boli mnie bardzo wysoko...tak zaraz pod piersiami....

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2016, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Naatka123 skonsultuj to z lekarzem ginekologiem watpie aby to było plemienia implantacyjne chociaż znawca nie jestem ale oczywiście skonsultować to trzeba a może pomysl czy wcześniej nie mowie cykl czy dwa temu tylko czy już wcześniej ogólnie coś takiego Ci się zdarzyło masz 26 dzień cyklu wiec lada dzień powinna być @ spokojnie bez nerwów bo jeśli jest fasolka pomimo negatywnego testu to stres nie pomoże ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2016, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niunka hej kobietko !

Hmm...ja plwiem ci ze w dole brzucha to mnie jedynie bolalo jak na @ ale dretwienia zadnego nie csulam o.O nie masz zadnych palmien przy tym ani nic takiego ?

• Naatka27 Koleżanka

Wysłany: 19 września 2016, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dombrusia dostałam właśnie @ w 26 dniu cyklu ale z takim bólem podbrzusza jaki mi towarzyzył przez cały tydzień + bol miesiączkowy a krwawienie skąpe prawie nic nie leci.... To już 3 dzień tego dziwnego @ mam cały czas ten dziwny bol podbrzusza bólu miesiączkowego prawie nie mam. Mam uczucie ciężkości i pełności wewnątrz podbrzusza... Nie wiem może ja już sobie coś uroiłam nie mogę jeszcze iść do lekarza dopóki nie minie krwawienie ale Zrobilam sobie dziś beta o 12 wyniki zobaczymy...

Niecierpliwa
  • Naatka27 Koleżanka

Wysłany: 19 września 2016, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i nigdy mi się nie zdarzyło żeby tydzień przed @ bolało podbrzusze i to tak dziwnie + bol piersi no i teraz jak mam tą@ to piersi jeszcze bardziej tkliwe :/

Niecierpliwa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2016, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Naatka27 czasem tak bywa to napewno miesiaczka przyszła w punkt przypuszczam ze starając się o dzidzię po prostu doszukujesz się innych boli niż one były do tej pory sama tak miałam to normalna miesiaczka zaczynasz nowy cykl starań: -)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2016, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka27 mnie tez już tydzień temu 3 dni bolało podbrzusze dzisiaj tez boli a od dwóch dni testy owulacyjne pokazują słaba blada druga kreskę ha! I co o tym myśleć? Dzisiaj kawa mi kwaśno smakowała ale ja przypuszczam ze lada dzień pojawi się u mnie @ znów nie udana próba ale co nas nie zabije to wzmocni: -) i tak o niczym nie przesadzam dopóki nie przyjdzie ta wredota ale napewno będzie bo jestem bardzo drazliwa i wszystko mnie wkurza: -)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2016, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny uda sie w koncu powoli nie wzystko odrazu, bo co nagle to po diable.

ja dzis bylam na wizycie u ginekologa i mam sie pakowac i jechac do szpitala jak bol brzucha wlasnie taki jak na @ bedzie sie utrzymywal, szyjka krotka ma 0,96 cm rozwarcie na 2 cm wszystko otwarte, takze ja juz na ostatnich nogach, ale bede rzymac kciuki zeby wam sie udalo :)

bebag, DomiTomi lubią tę wiadomość

‹‹ 362 363 364 365 366 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ