Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)
-
WIADOMOŚĆ
-
dewa wrote:Dzięki Pinka91! Chociaż sama jeszcze do końca nie wierzę, że będę Mamą A może testy się mylą i jutro odbiorę negatywny test bety? Tak w pierwszym cyklu po odstawieniu anty? Nastawiałam się na conajmniej kilka miesięcy Ale nic, wszystko się okaże jutro! A Tobie serdecznie gratuluję! Miałaś jakieś męczące objawy w pierwszym trymestrze?
Przepraszam Cię dewa ze tak pozno odpisuje powiem Ci ze my z mezem tez nastawialismy sie na kilka miesiecy staran bo mialam nieregularna @ a tu prosze udalo nam sie za pierwszym podejsciem zaraz po slubie bylismy w mega szoku i meega szczesliwi
A co do owow w pierwszym trymestrze to powiem Ci ze patrzac na to ze normalnie to zawsze cos mi bylo to o dziwo w ciazy czuje sie bardzo dobrze nie mialam do tej pory zadnych maratonow do toalety, konczy sie zawsze na mdlosciach i nudnosciach procz tego ze ciagle moglabym spac i zachcianek to nie mialam nic innego teraz zaczelam biegac do toalety na siusiu jeszcze czesciej jak ostatnio by dowiedziec sie ze mimo ze uczucie pelnego pecherza to tak naprawde falszywy alarm
Daj znac jak wyniki bety -
Dziewczyny tragedia
Byłam dzisiaj na badaniach krzywej cukrowej (nie wiem czy się dobrze przygotowałam teraz, bo standardowo na necie są różne opinie. Wody niegazowanej trochę piłam przed wyjściem na badanie, a nie jedłam nic przez ok 11,5h przed badaniem- tutaj znowu raz piszą, że trzeba nic nie jeść przez 12h a niektórzy, że przez 8.... i generalnie że nie można niby nic słodkiego jeść dzień wcześniej, a ja do 16 zjadłam dwa wafelki )
Wyniki nie są najlepsze
1. Glukoza na czczo (norma do 99) mi wyszła 112....
2. Po godzince nie powinno przekroczyć 180 a ja mam 183,6
3. Po dwóch godzinach max 140 a ja mam 143,5
Źle to wygląda Powiedzcie mi istnieje taka możliwość, że może jednak coś wpłynęło na taki wynik (to co na początku pisałam) i generalnie przed spaniem wzięłam suplement diety witaminy (wydaje mi się, że nie powinno to nic zaszkodzić ale nie wiem..) Powiedzice co teraz mnie czeka, bo zawału juz dostje.... też test powinno sie robić po 24 tc a u mnie 24 i 5 dzień....
Z góry dzięki za odpowiedzi
Pozdrawiam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny ja dostałam w nocy plamienia czyli @ się zaczyna wyjątkowo wcześnie bo dzisiaj 29dc a zwykle trwały 35 do 63 dni także to dla mnie nowość przypuszczam ze dlatego ze nie miałam w tym miesiącu infekcji pęcherza ani nic z tych rzeczy dodatkowo biorę ten ovarin i przypuszczam ze to on przyspieszyl @ czyli musiał wyregulować cykl z czego się cieszę bardzo przynajmniej wiem ze przy następnym staraniu mam większe szanse wstrzelic się w dni plodne no nic próbujemy dalej
-
Witam was wszystkie. Postanowiłam napisać Bo boję się że niedługo zeswiruje... w sierpniu odstawiłam tabletki i 4 września dostałam okres, po miesiączce Kochaliśmy się z mężem dość regularne i myślę że skutecznie .od kilku dni mam bóle podbrzusza silniejsze niz przed @, kregoslupa i dużą tkliwosc piersi, po bokach i sutki.mam wrażenie że są nabrzmiałe i gorące. Do tego jestem bardzo rozkojarzona i mam jakieś spowolnione ruchy a prowadząc samochód czuję siê jak na karuzeli. Mam dziwne uczucie mokrosci, co chwilę sprawdzam wkładkę. Test negatywny i HCG robione dziś <0,100 czyli dupa blada... a może za wcześnie testowałam i jest nadzieja? Termin @ za 6 dni,cykle 28. Co sądzicie? Ehhh stara a głupia jestem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2016, 18:27
-
Angela witaj w klubie! Tez w sierpniu odstawilam tabletki U Ciebie to moze ciut za wczesnie na badanie! Gdybys miala owulacje nawet okolo 20 wrzesnia, to dopiero chwila minela od zaplodnienia. Poczekaj spokojnie do terminu miesiaczki! Trzymam kciuki! U mnie byla tylko tkliwosc piersi
-
Dziewczyny teraz z innej beczki.
Dzisiaaj zauwazylam u siebie bol po lewej stronie podbrzusza. Nie mam pojecia czy to moze byc jajnik czy moze pachwina czy cos innego. Podejrzewam że bardzo mozliwe ze naciagnelam miesien a by sie zgadzalo troche bo wiekszosc rzeczy nosze w lewej rece. Powiedzcie czy któraś z Was miala taki problem? I czy jesli to naciagniety/nadwyrezony miesien to czy to cos powaznego? -
U mnie samopoczucie nadal kiepskie, brzuch boli jak podczas @ ,piersi ciężkie i gorące i powiększone conajmniej o rozmiar, od wczoraj silny ból głowy. Rano czuję się dobrze ale im bliżej wieczora tym gorzej...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2016, 18:41
-
Angela1982, objawy i których piszesz mogą być również objawami zbliżającej się miesiączki, także nie wiadomo co będzie chociaż oczywiście życzę Ci dwóch kresek na teście
Pinka91, to może boleć wszystko, nawet jakieś gazy w jelitach ja miewałam takie bóle na początku, kilka razy poratowałam się nospą, bo ona jest całkowicie bezpieczna w ciąży -
Kochane dziś kolejny test i kolejne rozczarowanie. Po tym jak ulubiona kawa miała dziś smak płynu do naczyń postanowiłam zrobić test,który nic nie wykazał. Temp rano 36,2 wieczorem 37,1.do miesiączki 4 dni..ból brzucha nie ustaje, piersi również, jedynie głowa po dwóch dniach nie boli. Jestem psychicznie zmęczona moim samopoczuciem,ciągła niewiadomą i bardzo już chcę wiedzieć na czym stoję. Od jutra wracam do pracy, bo miałam kilka dni wolnego. Nie jest to praca lekka,powinnam się oszczędzać w razie czego tylko cholera wie co się tam we mnie dzieje...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2016, 10:38