Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)
-
WIADOMOŚĆ
-
magdalenka116 wrote:Hej hej... Test zrobiony.. Nadal jedna kreska.. chyba nie potrzebnie sie nakrecilam.. Nic pozostaje przeczekac weekend..Jesli @ nie przyjdzie wybiore sie na krew dla pewnosci ...
-
Witajcie dziewczyny, podobnie jak WY czekam z utesknieniem az wkoncu test pokaze dwie kreski. Staramy sie z mezem od czerwca no ale niestety puki co nie wychodzi. W pierwszej ciazy 4 lata temu trafilismy za pierwszym razem wiec myslam ze teraz tez tak bedzie no ale niestety.
Jestem pelna nadzieii ze w tym cyklu sie wkoncu udalo, mam cykle bardzo krotkie 25 dniowe i jutro wypada termin @ wiec jutro rano bede testowac. Myslam ze juz wczoraj @ sie zaczyna no ale plamienie ustalo narazie cisza, zamienilo sie w kremowy sluz. Jestem bardzo nerwowa w tym cyklu, czuje ciagle ciagniecie jajnikow i pobolewanie brzucha. Zrobilam wczoraj test no ale wyszedl negatywny ( nie z porannego moczu) zobaczymy moze jutro wyjda dwie kreski. Trzymajcie dziewczynki kciuki. Bede na bierzaco meldowac
-
Jolaniunia wrote:Witajcie dziewczyny, podobnie jak WY czekam z utesknieniem az wkoncu test pokaze dwie kreski. Staramy sie z mezem od czerwca no ale niestety puki co nie wychodzi. W pierwszej ciazy 4 lata temu trafilismy za pierwszym razem wiec myslam ze teraz tez tak bedzie no ale niestety.
Jestem pelna nadzieii ze w tym cyklu sie wkoncu udalo, mam cykle bardzo krotkie 25 dniowe i jutro wypada termin @ wiec jutro rano bede testowac. Myslam ze juz wczoraj @ sie zaczyna no ale plamienie ustalo narazie cisza, zamienilo sie w kremowy sluz. Jestem bardzo nerwowa w tym cyklu, czuje ciagle ciagniecie jajnikow i pobolewanie brzucha. Zrobilam wczoraj test no ale wyszedl negatywny ( nie z porannego moczu) zobaczymy moze jutro wyjda dwie kreski. Trzymajcie dziewczynki kciuki. Bede na bierzaco meldowac -
Cykle 29 dniowe.owulacja 13 dc:
-od owulacji ciezkie wrazliwe piersi
-klucie jajnikow
-wzdecia
-temp ladnie piela sie w gore
-8dpo zaczely sie mdlosci.ale myslalam ze cos nie tak zjadlam
-nagle czulam mocno wszystkie zapachy
-swedzace sutki
-duzo sliny
-uczucie goraca,mocne bicie serca
-bol kregoslupa
-lekkie pobolewanie pobrzusza
-widoczne zyly na piersiach
-25 dc pozytywny test
-
U mnie to byly bole miesiaczkowe bez miesiaczki. Zaczęły sie 11 dnia od owulki. Bol pojawial sie w nocy, po trzech dniach mialam isc do lekarza, ale pomyslalam, ze to przeciez bol jak na okres i wtedy bylam pewna nawet bez testuFrida
PCO
Hyperprolaktynemia czynnościowa
Hipoglikemia reaktywna -
Witam dziewczyny dawno mnie tu nie było ale czytam na bieżąco u mnie końcówka 17 tygodnia za tydzień zaczynamy 5 miesiąc brzuszek rośnie powoli, według mnie na razie jeszcze zbyt duży nie jest, ale mąż już mówi od dwóch tygodni około że już widać i że rosnę w poniedziałek idę na wizytę z położną, płci jeszcze nie znamy i pewnie dopiero dowiemy się na początku listopada na scanie w szpitalu miałam mieć już spotkanie tydzień temu, ale musiałam przesunąć na najbliższy poniedziałek.
Martwię się że tak długo musiałam czekać bo chciałabym usłyszeć w końcu serduszko bąbelka i usłyszeć od lekarza że wszystko jest wporządku
jak u was? -
A ja miałam się nie nakręcać, no właśnie, miałam... dis 16 DC,czuję się średnio, bólu mnie podbrzusze, tak dziwnie ciągnie, piersi są bolesne, wrażliwe i jeden sutek swędzi ☺
Owulacja byla,tak myślę że była, wczoraj na papierze niteczka krwi. Co sądzicie? -
Hej kobitki moje.znowu znalazlam chwilke zeby tu zerknac i widze duzo nowych powie mi ktoras z was czy wasze dziecko tez wam szalalo w brzuszku calymi dniami ? Jestem w 24 tyg i dziecko od rana do nocy co chqile kopie.skacze,rusza sie a i nawet ma kolki powinn sie martwic ? Wczoraj mialam usg ale lekarz stwierdzil ze wszystko jak najbardziej ok. Ja czytalam ,ze dziecko powinno duzo spac a moje to non stop kopie
-
KasiaHaBe wrote:Ja zaglądam u mnie 42 dzień cyklu, przez ostatnie dwa dni trochę mi niedobrze i sennie. Może zrobię dziś test, a jutro wubiorę się na betę. Nie chcę się niepotrzebnie nastawiać.. ale liczę, na pozytywne potwierdzenie
-
niuunka28 wrote:Hej kobitki moje.znowu znalazlam chwilke zeby tu zerknac i widze duzo nowych powie mi ktoras z was czy wasze dziecko tez wam szalalo w brzuszku calymi dniami ? Jestem w 24 tyg i dziecko od rana do nocy co chqile kopie.skacze,rusza sie a i nawet ma kolki powinn sie martwic ? Wczoraj mialam usg ale lekarz stwierdzil ze wszystko jak najbardziej ok. Ja czytalam ,ze dziecko powinno duzo spac a moje to non stop kopie