X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)
Odpowiedz

Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2015, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Green dzisiaj zrobiłam sobie długi spacer teraz skręcam tułowiem w lewo i prawo i juz nic nie boli wiec chyba musze trochę ruchu wprowadzić w swoje życie bo codziennie człowiek wstawał w pracy 8 godzin przelatal a teraz to bym tylko spala i spala dzisiaj pojechałam rano do Luxmedu wróciłam i tylko głowę do poduszki i padlam a poza domem nie było mnie max 1,5 godziny :-P

A co do zachcianek tak mi się chciało płatków nesquik z mlekiem i w końcu jogurt naturalny miał dla mnie wyśmienity smak :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2015, 20:14

green lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2015, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koniecznie w takim razie na spacerki:) ja dzisiaj miałam dużo ruchu - najpierw na 10 na zajęcia, później spacerek 1,5 km bo korków z angielskiego udzielam, wczołgałam się na 4 piętro, później znów kierunek uczelnia i kolejne 1,5 km spacerku :) a takie fajne słoneczko dziś :) i tak trochę pochodziłam sobie :) pózniej mąż po mnie przyjechał i już jestem w domu ;) a na uczelnię idę dopiero 13 kwietnia;D więc mam ponad 2 tyg wolnego :)

Ja też pokochałam jogurty naturalne w ciąży, jednak bardzo źle się nimi wymiotowało i je odstawiłam. A smakowe niestety straciły smak ;/

Płatki to i ja bym zjadła, ale te cookie crips czy jak one tam ;p

Caramel lubi tę wiadomość

• basia7777 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2015, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aandzia zrób bete czy przyrasta.
    Dziś robiłam test i mam owulacje.... Tylko choroba mnie złapała..

https://www.maluchy.pl/li-72635.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2015, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basia trzymam kciuki za tą owulacje!!!

PatJot lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2015, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam, nie wiem czy jestem w ciazy bo mialam krwawienie oraz bole w bliskim terminie miesiączki, bole trzymaly mnie 4 dni, plamieni-badz miesiaczka 5 dni.
    zrobilam test 14 i 16 dc oba negatywne . boli juz nie mam, powinnam miec inne objawy ciazy ?? czy to normalne ze po bolach nic innego nie czuje , ani tkliwości piersi, sutkow, innego zapachu itp.
    dorodzcie prosze.
    juz niemoge patrzec na testy bo zalamke mam....

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anecia zrób betę i będzie wszystko jasne!!!

anecia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2015, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bede musiala :)

• magda sz Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anecia pewnie że idz. Basia to niech ta owulacja będzie tą szczęśliwą :) trzymamy kciuki

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • Kathieen Znajoma

Wysłany: 26 marca 2015, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pasażerka u mnie zgaga to pieczenie w przełyku jak by coś mi się cofało, albo nie mogło odbić, na początku piłam mleko i skubałam po 6,7 sztuk migdałów, ale teraz się poddałam i kupiłam renni mietowe :-)

xnw4skjojykgrumx.png
  • mala2456 Znajoma

Wysłany: 26 marca 2015, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam jestem w 4 tyg. Ciazy. Jak narazie piersi mnie nie bola sa tylko wieksze i nabrzmiale. Codziennie rano mierzylam temp. i byla w granicach 37.3 do 37.5 Dzis jednak spadla do 37.0 do 37.2 czy dzieje sie cos zlego? Jak myslicie

mala2456
  • walleriana Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki
    trochę się nie odzywałam bo sie dzialo
    niestety choroba rozłożyła mnie na amem .. bardzo powaznie
    niedługo później wyladowalam w szpitalu z delikatnymi plamieniami
    po usg okazalo się ze plod w 6/7tydzien przestał się rozwijac.

jestem po zabiegu lyzeczkowania.
    nie ukrywam ze pierwsze dni to bylo totalne dno
    powoli dochodzę do siebie
    maz cały czas przy mnie był i trzymal mnie za rękę

Jak leżałam i juz czekałam na anestozjologa to się modliłam żeby miec siłę to przetrwac.
    Dam rade. Może tak mialobyc.
    ale jestem silna i wiem ze będzie dobrze.

wam wszystkim życzę dużo zdrowia zero zmartwień i żadnych problemów w ciąży. Calusy dla wszystkich ;)

0d1yflw1tl9x34uk.png

7/10/2016 Córeczka <3
    13/09/2018 Dwie kreski !
    15/09/2018 Beta 655; 18/09/2018 Beta 2556 !
    3/10/2018 Bijace serduszko <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2015, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Walleriana kochana nie wiem co powiedzieć a wczoraj myślałam o Tobie i miałam nawet pisać na forum co u Ciebie. Trzymaj się!!!

• magda sz Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Walleriana strasznie mi przykro, przetrwasz to kochana. Następnym razem się uda!

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala2456 wrote:
    Witam jestem w 4 tyg. Ciazy. Jak narazie piersi mnie nie bola sa tylko wieksze i nabrzmiale. Codziennie rano mierzylam temp. i byla w granicach 37.3 do 37.5 Dzis jednak spadla do 37.0 do 37.2 czy dzieje sie cos zlego? Jak myslicie

Przestań mierzyć już temp. mi gin zakazał bo codziennie do niego dzwoniłam :) też miałam 37,5 a raptem 37. Teraz mam raz 35 a raz 37 więc nie ma co panikować

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • olcia88 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Walleriana... czekałam na Twój odzew i bardzo trzymałam kciuki. Tak mi przykro :(

Nie wiem co w takich przypadkach może pocieszyć... chyba nic. O stratę maluszka pewnie można obwiniać chorobę, ale teraz już wiesz, że wszystko z Tobą i z mężem w porządku, wszystko drożne i gotowe do działania. No i że masz super męża i musicie się starać dalej. Ja i moje 2 serduszka jesteśmy z Tobą !

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2015, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Walleriana bardzo Ci wspolczuje :(

• zita123 Przyjaciółka

Wysłany: 26 marca 2015, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Walleriana bardzo mi przykro. Mam nadzieję, że już niedługo znów podzielisz się z nami dobrą wiadomością i wszystko zakończy się dobrze.

zita123 8p3odqk30jbhwasq.png
  • basia7777 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Walerian kurcze to przeżycie... Bardzo mi przykro i trzymam kciuki. Teraz chyba musisz odczekać jakiś czas..trzym się kochana

https://www.maluchy.pl/li-72635.png
  • minnie_ Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    walleriana - bardzo mi przykro, bardzo. Na pewno w końcu będzie dobrze, jeśli nie teraz to za jakiś czas. Masz super męża i wszędzie wsparcie, uda się :)

13.05.2015 - Aniołek 8/6 tc [*]
  • pasazerka Przyjaciółka

Wysłany: 26 marca 2015, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Walleriana...

Nie wiem nawet co napisać. Przykro mi bardzo... Nie poddawaj się. Bądź dzielna. Bądź dobrej myśli. Bądź silna. Wszystko się ułoży.

Czekamy tu na Ciebie :*

f2w3yx8dlrt8yio0.png
‹‹ 57 58 59 60 61 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ