X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)
Odpowiedz

Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)

Oceń ten wątek:
  • anka2712 Przyjaciółka

Wysłany: 31 marca 2015, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zita witaj w klubie. Ja powinnam wczoraj dostać @. Dzisiaj wstałam i złamało mnie,taki ból kręgosłupa, że masakra... Zrobiłam test ale negatywny. Więc pewnie lada moment przyjdzie @.

więc nowy cykl nowe możliwości.

• magda sz Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caramel nim się obejrzysz będziesz już za połową, czas tak leci jakby ktoś włączył tryb przyśpieszony :)

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • olenka173065 Przyjaciółka

Wysłany: 31 marca 2015, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny:) śledzę Wasze rozmowy od jakiegoś czasu i postanowiłam i ja się Was poradzić:)
    Ostatnie 2 tygodnie żyję w niepewności.W sumie jesteśmy 2,5 roku po ślubie.Ostatnio przestaliśmy się zabezpieczać.Ostatnią miesiączkę miałam 5 marca,według moich wyliczeń przytulaliśmy się w dni płodne.
    W sumie nie zwróciłabym na nic uwagi gdyby nie straszna senność i zmęczenie co tłumaczyłam sobie pogodą,ale kłują mnie jajniki.Raz jeden raz drugi.Nigdy tak nie miałam owszem podczas @ pobolewają ale nie aż tak.Zaczynam się zastanawiać czy może przypadkiem nie zapyliłam,jednak test negatywny.Macie jakieś pomysły?

olenka173065
  • anka2712 Przyjaciółka

Wysłany: 31 marca 2015, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a jak długie masz cykle, kiedy powinna być @?

Wysłany: 31 marca 2015, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    30-31 dni więc powinnam dostać 3-4 kwiecień

olenka173065
  • anka2712 Przyjaciółka

Wysłany: 31 marca 2015, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    0to dopiero wtedy zrób test :

Wysłany: 31 marca 2015, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem wiem.W dodatku bolą mnie cycki jak na okres;/ tylko te jajniki mnie niepokoją bo rzeczywiście ból jest bardzo nieprzyjemny

olenka173065
  • zita123 Przyjaciółka

Wysłany: 31 marca 2015, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka w kwietniu nie próżnujemy :)

anka2712 lubi tę wiadomość

zita123 8p3odqk30jbhwasq.png
  • olcia88 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do objawów, wczoraj zaczęły mnie boleć piersi i pokazały się niebieskie żyłki, albo może mi się wydaje, mało ich. Dziś nie odnotowałam odruchów wymiotnych :) Jutro mam wizytę i zobaczę moje 2 maleństwa :))) <3 <3

DomiTomi lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2015, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tych zylek mam mnóstwo na piersiach, po obu stronach brzucha, na nogach.

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki ja w szpitalu. Odwodnienie. Mam przed soba 4 kroplowki i mam nadzieje ze swieta spedze w domu.

• Totoro Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    green, biedna:( Trzymaj się, obyś szybko wyszła:)

green lubi tę wiadomość

klz99vvjothg6ijw.png
    l22n9vvjii1r51bs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Green szybciutko wracaj do domciu!!! Trzymaj się kochana!

green lubi tę wiadomość

• magda sz Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Green współczuje, ja też byłam i to kilka razy w styczniu :/ ale dobrze się skończyło, w takim przypadku lepiej być pod stałą opieką niż w domku.

green lubi tę wiadomość

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na razie leci druga kroplowka. Ale jest mi lepiej. Nie mam nudnosci juz, ani odruchow wymiotnych. Lekarz mnie badal na fotelu i mowil, ze jest ok. Mam miec jeszcze usg, ale nie wiem kiedy. Oby jeszcze dzisiaj.

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Green na pewno szybko zrobią Ci usg i do domu :)

• Madzisek Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny
    Może wy trochę podniesiecie mnie na duchu, bo już chyba zaczynam wariować wariować. Mam cudowną 5 letnią córeczkę a od dwóch chu miesięcy staramy się z mężem o drugiego szkraba, tym bardziej że mała cały czas mówi że chce braciszka :-) ostatnią miesiączkę miałam 8 marca, cykle 27-28 dniowe, jajeczkowanie było 22 marca. 5 dni potem miałam 3 dni bóle jak na @ i po nich odrazu bóle piersi, które od wczoraj są jakoś mniej wrażliwe, rano jeszcze jakoś je odczuwam a teraz nic :-( na dodatek dzisiaj brzuch zaczął boleć znowu jak na @. Robiłam dzisiaj test oczywiście negatywny bo czego można się spodziewać 5 dni przed @ która dostać mam 5 kwietnia. Wiem że jako doświadczona mama powinnam już widzieć jak to jest ale jakoś nie mogę sobie nic przypomnieć z okresu pierwszej ciąży :-) co o tym myślicie? Czy bóle brzucha i piersi, które się pojawiają i znikają są normą?

1usap07w9hybl9h9.png
  • basia7777 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak tak miałam że bolały potem przestały ale zaczęłam czuć inne wtedy obiawy. Jak już byłaś w ciąży to zobaczysz że przypomni ci się ;-) ja miałam identyczne jak w pierwszej ciąży choć też o nich zapomniałam ;-)

https://www.maluchy.pl/li-72635.png
  • Madzisek Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie ja pamiętam tylko, że miałam bóle jak na @ i mega bolesne piersi, których nie mogłam nawet dotknąć ale to było już po teście :-) a teraz już zgłupiałam, zaczęłam się cieszyć że się udało a od wczoraj znowu się martwię, dodatkowo mam od tygodnia mega zaparcia jak przy pierwszej ciąży

1usap07w9hybl9h9.png
  • megidoo Debiutantka

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny . ja juz nic nie rozumiem. wlasnie zrobiłam test. jest 2 dzien po spodziewanym terminie @ a na teście jedna kreska. jak patrzylam pod swiatlo to lekko widzialam druga ale nie wiem czy sie juz nie wkrecam...ja sie dalej czuje tak samo . brzuch boli,piersi tkliwe,temp pow.37 '. nic nie rozumiem.. :/

‹‹ 60 61 62 63 64 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ