Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny:) śledzę Wasze rozmowy od jakiegoś czasu i postanowiłam i ja się Was poradzić
Ostatnie 2 tygodnie żyję w niepewności.W sumie jesteśmy 2,5 roku po ślubie.Ostatnio przestaliśmy się zabezpieczać.Ostatnią miesiączkę miałam 5 marca,według moich wyliczeń przytulaliśmy się w dni płodne.
W sumie nie zwróciłabym na nic uwagi gdyby nie straszna senność i zmęczenie co tłumaczyłam sobie pogodą,ale kłują mnie jajniki.Raz jeden raz drugi.Nigdy tak nie miałam owszem podczas @ pobolewają ale nie aż tak.Zaczynam się zastanawiać czy może przypadkiem nie zapyliłam,jednak test negatywny.Macie jakieś pomysły?olenka173065 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny
Może wy trochę podniesiecie mnie na duchu, bo już chyba zaczynam wariować wariować. Mam cudowną 5 letnią córeczkę a od dwóch chu miesięcy staramy się z mężem o drugiego szkraba, tym bardziej że mała cały czas mówi że chce braciszka ostatnią miesiączkę miałam 8 marca, cykle 27-28 dniowe, jajeczkowanie było 22 marca. 5 dni potem miałam 3 dni bóle jak na @ i po nich odrazu bóle piersi, które od wczoraj są jakoś mniej wrażliwe, rano jeszcze jakoś je odczuwam a teraz nic na dodatek dzisiaj brzuch zaczął boleć znowu jak na @. Robiłam dzisiaj test oczywiście negatywny bo czego można się spodziewać 5 dni przed @ która dostać mam 5 kwietnia. Wiem że jako doświadczona mama powinnam już widzieć jak to jest ale jakoś nie mogę sobie nic przypomnieć z okresu pierwszej ciąży co o tym myślicie? Czy bóle brzucha i piersi, które się pojawiają i znikają są normą? -
No właśnie ja pamiętam tylko, że miałam bóle jak na @ i mega bolesne piersi, których nie mogłam nawet dotknąć ale to było już po teście a teraz już zgłupiałam, zaczęłam się cieszyć że się udało a od wczoraj znowu się martwię, dodatkowo mam od tygodnia mega zaparcia jak przy pierwszej ciąży
-
dziewczyny . ja juz nic nie rozumiem. wlasnie zrobiłam test. jest 2 dzien po spodziewanym terminie @ a na teście jedna kreska. jak patrzylam pod swiatlo to lekko widzialam druga ale nie wiem czy sie juz nie wkrecam...ja sie dalej czuje tak samo . brzuch boli,piersi tkliwe,temp pow.37 '. nic nie rozumiem..