Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)
-
WIADOMOŚĆ
-
poczekam kilka dni i jak sie nic nie zmieni to powtórzę...ale chyba w cuda juz nie wierze... moze jednak nie mi to dane... nie mowiac juz ze jak zobaczyłam kolejny miesiac jedna kreske to sie poryczalam...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 18:48
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa lepiej. Juz nie wymiotuje. Wczorajsze wyniki badan lekarz skomentowal "no i widac, ze pani na glodzie" - ketony 150. Ale juz jem, juz pije, juz ok. Dzisiaj mam miec usg, ale ten szpitalny sprzet taki sobie, wiec mam nadzieje, ze cos bedzie widac. Bo ostatnio w sobote przez brzuch na usg nie bylo jeszcze widac. No zobaczymy. Martwie sie o malenstwo. Ponoc mialam mega odwodniony organizm. Bo te wyniki badan moczu, to byly robione po jednej kroplowce, wiec nawet nie chce myslec, jakie bylyby przed (no ale nie moglam sie wysikac, wiec musieli podac plyny).
-
Cześć dziewczyny! Śledzę Wasze wpisy od jakiegoś czasu. Jestem w 8 tc. Pierwsze objawy ciąży : bóle brzucha jak na @, BRAK bólu w piersiach! (zawsze przed@ okropnie bolały, a tym razem nic-co dało mi do myślenia), pobudki bladym świtem, bóle w dole pleców, katar, wypijanie 3l wody dziennie a co za tym idzie częste wizyty w toalecie. Na teście ledwie widoczna druga kreska dwa dni po spodziewanej@
Ostatnia wizyta u gina 2 tyg temu - widzielismy bijace serduszko. Najblizsza wizyta dopiero 9 kwietnia. I troche zaczynam swirowac.. Mdlosci wczesniej mialam calodniowe. Od kilku dni sa na przemian raz z rana , innym razem nasilaja sie na wieczor.. Piersi wydają mi się mniej nabrzmiałe. Poprzednią ciążę straciłam w 10tc. Maleństwo nie rosło od 6t i nic się nie dało zrobić.
A Wy jak macie z tymi objawami ? Też macie lepsze i gorsze dni ? Glupie pytanie, wiadomo , że tak -
Green trzymaj się :* i dużooooo zdrówka dla Was !!
Ja dalej czekam na @ już 3 dni po terminie. test robiłam 4 dni temu i negatywny. Może i bym się nakręcała i cieszyła. ALe zastanawia mnie obniżona tempereatura. Dodam, że mam straszny ból pleców:( -
nick nieaktualnyJa jak juz bardzo chciałam zajść w ciążę to ostatnie 2 miesiączki mialam z przerwą co 40dni, ciągle na tescie jedna kreska aż się podłamałam i zrezygnowałam aż tu nagle @ nie przyszła po raz kolejny w terminie, pokłóciłam sie z szefową, pojechalam zaraz po pracy po test (co by zrobić na złość szefowej:D)i niespodzianka: 2 kreseczki Dodam że tydzień wczesniej również robiłam test i wyszedł negatywny tak więc polecam spokój i cierpliwe czekanie Powodzenia !!
Ps: pierwsze objawy ciąży: wahania nastroju, senność o 21 i pobudka o 6 rano. Tkliwe piersi, bół brzucha, brak @ )Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2015, 11:22
-
nick nieaktualnyJa jestem w domu juz - choc formalnie dalej w szpitalu. Jednak na tej zasadzie, ze jakby cos, to w kazdej chwili mam jechac do szpitala. Jesli do jutrzejszego popoludnia bedzie ok, to mam zabrac tylko wypis.
Mialam usg robione, maluszek rosnie, a ma juz 6 cm macha raczkami i nozkami ogolnie wszystko ok. Powtorzyli mi jeszcze prenatalne i wyszlo, ze:
Przeziernosc 1 mm, kosc nosowa obecna, dwie rece, dwie nogi, oczodoly wszystko git
Anka2712 - trzymam mocno kciuki. Zrob test jeszcze raz
Zita123 - eh ta nieszczesna @. Mam nadzieje, ze to ostatnia w tym roku Powodzenia i trzymam kciukizita123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnka2712 - ja bylam pewna, ze dostane okresu, a go nie dostalam;) mialam wszystkie objawy, jak na @, ale ona nie przyszla wiec nie trac nadziei i testuj
Dziewczynki, jesli ktoras z Was cierpi tak, jak ja, na niepowsciagliwe wymioty ciezarnych, to mam rozwiazanie. Niestety farmakologiczne, jednak wg lekarzy w szpitalu, jest to najbezpieczniejszy lek z dostepnych, uwaga, uspokajajacych. Lek to hydroksyzyna. Dostalam go dzisiaj na recepcie razem z wypisem ze szpitala. Pomaga. Bo raz dwa postawil mnie na nogi. Mam brac przed najwiekszymi nudnosciami max 2xdziennie (w szpitalu bralam 3xdziennie, ale bylam pod stala kontrola).olcia88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny