Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Anka2712 trzymam mocno kciuki. Ja teście robić będę jutro i mam nadzieję, że będą upragnione dwie kreseczki choć szczerze to ból brzucha nie daje mi spokoju i co chwile biegam do ubikacji sprawdzić czy czasami @ nie przyszła mimo, że dobrze wiem że taki ból jest normalny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny!!!nie chcialam psuc sobie humoru na Święta wiec niw powtorzylam jeszcze testu ... zrobie po swietach. jeden plus ze @ dalej nie ma ! juz tydzien po czasie ! wiem ze jak zrobię test to juz powinno wyjsc
ale powiem wam ze albo jestem zeswirowana ale mam wrazenie ze mam większy brzuch.taki twardszy. boli mnie alw nie jak na @ tylko bardziej jakies klocia mam jajnikow albo czasami mnie zaciągnie do pachwiny. a piersi bola coraz bardziej. dzis sie poryczalam na filmie o psach :p no masakra!!! nie mowiac juz o tym ze spie 8/9 h a o 12 juz mi sie oczy zamykaja. oby to było to!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2015, 19:37
-
nick nieaktualny
-
Są są są upragnione dwie kreseczki lepszego prezentu na zajączka nie mogliśmy sobie wydarzyć a wam wszystkim na te święta życzę dużo szczęścia, radości, spokoju i wielu pięknych chwil trzymam za was wszystkie kciuki
halwaya, green, ciasteczkowa, Elvi, zita123 lubią tę wiadomość