Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)
-
WIADOMOŚĆ
-
rediii wrote:No wiec moja droga Asha nasze dzieci przyjdą na ten świat w bardzo podobnym czasie )) hehehe, bo dokładnie 4 tyg. 3 dzień widzisz taki to zbieg okoliczności ))
rediii lubi tę wiadomość
-
Witam dziewczyny:) długo nie pisałam bo miałam baaardzo dużo pracy, mimo tego że pracuję mniej godzin:( co u Was? jak się czujecie? U mnie powoli zaczynają się mdłości i ogólne osłabienie, kiedy tylko mogę to śpię ;P Wszystkim nowym koleżankom gratuluję serdecznie! i trzymam mocno kciuki;)
Asha lubi tę wiadomość
-
magdalena321 wrote:
Witaj...
Glupio to zabrzmi ale z jednej strony ci zazdroszcze bo przynajmniej odczuwasz ze w ciazy jestes, ja to chodze w stresie czy mnie nie zaleje zaraz masakra jakas -
Asha wrote:aaaaaa to super jqk ty sie czujesz? bo mnie brzuch tylko boli, wogole zadnych innych objawow nie mam, ale fajnie ze razem
Asha cały czas mam piersi takie obolałe, nabrzmiałe, czasem swędzą.
Często chodzę do toalety, ale u mnie to normalne
Poza tym dzisiaj od rana mega mnie mdlilo, ale to na razie pierwszy dzień, wiec nie wiem czy będzie się to powtarzać.
No i jakoś tak dziwnie bo budzę się bardzo wcześnie rano i spać nie mogę.
U każdej z nas to pewnie inaczej wyglada. Ja wiem ze moja mama miała ten sam objaw z piersiami co ja i pózniej miała mdłości.
Fajnie fajnie ze razem )))Asha lubi tę wiadomość
-
rediii wrote:Asha cały czas mam piersi takie obolałe, nabrzmiałe, czasem swędzą.
Często chodzę do toalety, ale u mnie to normalne
Poza tym dzisiaj od rana mega mnie mdlilo, ale to na razie pierwszy dzień, wiec nie wiem czy będzie się to powtarzać.
No i jakoś tak dziwnie bo budzę się bardzo wcześnie rano i spać nie mogę.
U każdej z nas to pewnie inaczej wyglada. Ja wiem ze moja mama miała ten sam objaw z piersiami co ja i pózniej miała mdłości.
Fajnie fajnie ze razem )))
Jak widac ze spaniem ja mam to samo, u mnie po 5 jest , nie wiem czemu tak ale tez spac nie moge a niby powinnismy sie walac na lozku non stop ze zmeczenia a tu nic moze potem przyjdzie hahahha no u mnie nic wogole sie nie dzieje martwi mnie to z deczka -
nick nieaktualnyAsha, nie martw sie! Niektore dziewczyny przechodza ciaze bezobjawowo ja w 4 tyg tez nie mialam zadnych objawow, zaczelo sie w 5 tyg dopiero takze wszystko dopiero sie zaczyna rosnie poziom hormonow, im wyzszy, tym zauwazysz wiecej objawow
Asha lubi tę wiadomość
-
green wrote:Asha, nie martw sie! Niektore dziewczyny przechodza ciaze bezobjawowo ja w 4 tyg tez nie mialam zadnych objawow, zaczelo sie w 5 tyg dopiero takze wszystko dopiero sie zaczyna rosnie poziom hormonow, im wyzszy, tym zauwazysz wiecej objawow
-
nick nieaktualnyAsha a jakos prywatnie sie nie da bety zrobic? Bo szkoda, abys sie tak denerwowala - ja pamietam, jak ja sie stresowalam i to akurat nie jest Ci teraz potrzebne - wrecz przeciwnie - potrzebujesz spokoju, relaksu, sloneczka za oknem staraj sie byc dobrej mysli
-
green wrote:Asha a jakos prywatnie sie nie da bety zrobic? Bo szkoda, abys sie tak denerwowala - ja pamietam, jak ja sie stresowalam i to akurat nie jest Ci teraz potrzebne - wrecz przeciwnie - potrzebujesz spokoju, relaksu, sloneczka za oknem staraj sie byc dobrej mysli
No nie da sie wlasnie pozostaje mi czekanie tylko -
nick nieaktualnyEh. To szkoda, ze tak. Czekanie jest straszne po prostu ;/ ale staraj sie nie denerwowac, jedz to na co masz ochote, ciesz sie i jesli robienie testow Cie uspokaja choc troszke - to rob i sprawdzaj kreseczki Ja i tak wiem, ze wszystko bedzie dobrze wizyte masz z tego, co widze za 3 tyg?
Asha lubi tę wiadomość
-
green wrote:Eh. To szkoda, ze tak. Czekanie jest straszne po prostu ;/ ale staraj sie nie denerwowac, jedz to na co masz ochote, ciesz sie i jesli robienie testow Cie uspokaja choc troszke - to rob i sprawdzaj kreseczki Ja i tak wiem, ze wszystko bedzie dobrze wizyte masz z tego, co widze za 3 tyg?
No mam usg, cud sie stal bo to z kliniki ivf, normalnie to bym miala za 2 miesiace, wiec chociaz tyle
Staram sie byc spokojna ale ciezko mi to idzie zwlaszcza ze objawow zadnych nie mam wlasnie , jakby cos sie dzialo to bym moze spokojniejsza byla a tak to tylko czekanie mi pozostaje -
nick nieaktualny
-
Asha spoko mi na razie najbardziej te piersi się utrzymują . Już mnie nie mdlilo dzisiaj i w końcu w miarę się wyspałam. Myśle ze na wszystko przyjdzie czas ja tez się martwię co chwile "żeby tylko było ok" gdzieś podświadomie, ale trzeba wyluzować bo można zwariować. Na pewno wszystko będzie u nas dobrze ))
Asha lubi tę wiadomość