Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)
-
WIADOMOŚĆ
-
rediii wrote:Asha spoko mi na razie najbardziej te piersi się utrzymują . Już mnie nie mdlilo dzisiaj i w końcu w miarę się wyspałam. Myśle ze na wszystko przyjdzie czas ja tez się martwię co chwile "żeby tylko było ok" gdzieś podświadomie, ale trzeba wyluzować bo można zwariować. Na pewno wszystko będzie u nas dobrze ))
suwaczek nareszcie maszrediii lubi tę wiadomość
-
rediii wrote:No dzisiaj tylko te piersi cały czas takie obrzmiałe. A tak to lekko ale bardzo lekko czułam taki delikatny ból podbrzusza. Poza tym ani mdłości, ani nic więcej a Ty jak samopoczucie ?
Wlasnie z drzemki wstalam i test zrobilam i do smiechu mi nie jest, bo jasniejszy jest brzuch mnie boli troche mniej, poza tym nic mi nie jest, ale teraz to ja juz zalamuje rece -
nick nieaktualnyAsha, nie chcę być niemiła, ale takie codziennie robienie testów i sprawdzanie, czy przypadkiem nie jaśnieje jest totalnie bez sensu... Tym bardziej jest to bez sensu w ciągu dnia, gdzie stężenie hormonu w moczu różni się. Jasne, że im wyższy hormon we krwi, tym wyższy w moczu i powinien wyjść nawet po wypiciu litra wody, ale właśnie kreska na pewno będzie miała różny odcień... Lepiej będzie (dla Ciebie i Twojego dziecka), jeśli wrzucisz na luz i przestaniesz robić te testy. Nie mówiąc już o tym, ile pieniędzy na nie wydajesz. Niektórym dziewczynom w ogóle testy nie wychodzą, pomimo dużej bety, więc na pewno nie powinny one stanowić wyznacznika, czy ciąża dobrze się rozwija. Skończ z tymi testami, ciesz się ciążą, odżywiaj się zdrowo i dużo wypoczywaj.
-
nick nieaktualny
-
Asha pisałam już poprzednio, że mi test wyszedł pozytywnie po południu, po czym zrobiłam na drugi dzień z porannego moczu i negatywny, test testowi nie równy, więc myślę, że nie można do końca polegać na odcieniu drugiej kreski.
Asha, eneska lubią tę wiadomość
-
zita123 wrote:Delikatnie pobolewa mnie brzuch, raczej pod wieczór, mdłości nie mam:)Apetyt wrócił, czasem zjem wieczorem banana a o 6 rano budzę się głodna jak wilk
Boli mnie ramie i szyja chyba mnie przewiało wiecie może czy jaką maści można użyć?
Nie wiem niestety ale moze te plastry nagrzewajace mozna, to mi sie wydaje bezpieczniejsze albo termoforzita123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny