WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Rodze w styczniu 2018
Odpowiedz

Rodze w styczniu 2018

Oceń ten wątek:
  • Mraugosia Ekspertka

Wysłany: 2 lutego 2018, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I przepraszam, że wcześniej nie dałam znać, ale Basia całkiem mnie pochłonęła. Codziennie mnie zadziwia i codziennie uczymy się czegoś nowego ❤
    A jak u Was dziewczyny?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2018, 07:27

Klio86 lubi tę wiadomość

x8qc98p.png
  • Oublier Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2018, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja mała ma żółtaczkę już drugi tydzień, prawdopodobnie przez konflikt grup głównych krwi. Przez to jest nieco marudna i przysypia przy jedzeniu i trzeba karmić częściej. Ale jest przesłodka :) We wtorek robiliśmy jej sesję zdjęciową.
    Oto efekt :)
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/cabe51660ca1.jpg

Klio86 lubi tę wiadomość

f2wl9vvjra4rp1ln.png

v3gtnyn05cn3o4qn.png
  • Klio86 Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2018, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mraugosiu gratuluje i tobie z całego serca <3

Mnie tez mój skarb pochłonął do rego stopnia ze totalnie nie wiem czasem jaki jest dzień.
    Odprawiam mamę w przyszły weekend..

Trochę sie tego obawiam bo moje kochanie wisi czasem co pół godziny na cycusiu albo nieustannie i przez 4 godziny jak jest marudna...

Nie będę chyba jesc i sie kapać ;)

Oublier przepiękne Zdjęcie !

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2018, 21:33

Mraugosia lubi tę wiadomość

‹‹ 22 23 24 25 26
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ