X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Rodze w styczniu 2018
Odpowiedz

Rodze w styczniu 2018

Oceń ten wątek:
  • Mraugosia Ekspertka

Wysłany: 2 lutego 2018, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I przepraszam, że wcześniej nie dałam znać, ale Basia całkiem mnie pochłonęła. Codziennie mnie zadziwia i codziennie uczymy się czegoś nowego ❤
    A jak u Was dziewczyny?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2018, 07:27

Klio86 lubi tę wiadomość

x8qc98p.png
  • Oublier Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2018, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja mała ma żółtaczkę już drugi tydzień, prawdopodobnie przez konflikt grup głównych krwi. Przez to jest nieco marudna i przysypia przy jedzeniu i trzeba karmić częściej. Ale jest przesłodka :) We wtorek robiliśmy jej sesję zdjęciową.
    Oto efekt :)
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/cabe51660ca1.jpg

Klio86 lubi tę wiadomość

f2wl9vvjra4rp1ln.png

v3gtnyn05cn3o4qn.png
  • Klio86 Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2018, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mraugosiu gratuluje i tobie z całego serca <3

Mnie tez mój skarb pochłonął do rego stopnia ze totalnie nie wiem czasem jaki jest dzień.
    Odprawiam mamę w przyszły weekend..

Trochę sie tego obawiam bo moje kochanie wisi czasem co pół godziny na cycusiu albo nieustannie i przez 4 godziny jak jest marudna...

Nie będę chyba jesc i sie kapać ;)

Oublier przepiękne Zdjęcie !

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2018, 21:33

Mraugosia lubi tę wiadomość

‹‹ 22 23 24 25 26
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ