X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Rodze w styczniu 2018
Odpowiedz

Rodze w styczniu 2018

Oceń ten wątek:
  • Mraugosia Ekspertka

Wysłany: 2 lutego 2018, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I przepraszam, że wcześniej nie dałam znać, ale Basia całkiem mnie pochłonęła. Codziennie mnie zadziwia i codziennie uczymy się czegoś nowego ❤
    A jak u Was dziewczyny?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2018, 07:27

Klio86 lubi tę wiadomość

x8qc98p.png
  • Oublier Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2018, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja mała ma żółtaczkę już drugi tydzień, prawdopodobnie przez konflikt grup głównych krwi. Przez to jest nieco marudna i przysypia przy jedzeniu i trzeba karmić częściej. Ale jest przesłodka :) We wtorek robiliśmy jej sesję zdjęciową.
    Oto efekt :)
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/cabe51660ca1.jpg

Klio86 lubi tę wiadomość

f2wl9vvjra4rp1ln.png

v3gtnyn05cn3o4qn.png
  • Klio86 Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2018, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mraugosiu gratuluje i tobie z całego serca <3

Mnie tez mój skarb pochłonął do rego stopnia ze totalnie nie wiem czasem jaki jest dzień.
    Odprawiam mamę w przyszły weekend..

Trochę sie tego obawiam bo moje kochanie wisi czasem co pół godziny na cycusiu albo nieustannie i przez 4 godziny jak jest marudna...

Nie będę chyba jesc i sie kapać ;)

Oublier przepiękne Zdjęcie !

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2018, 21:33

Mraugosia lubi tę wiadomość

‹‹ 22 23 24 25 26
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ