Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Dziewczyny, dołączam do sierpniowych mam U mnie termin na 24 sierpnia.
U mnie też jest kiepsko ze spodniami, ewidentnie mnie piją. Noszę głównie luźne sukienki, żeby nie widzieli w pracy (tak jak gosia.kak zamierzam dopiero po 1 trymestrze powiedzieć) i żeby było mi wygodnie.
Nie mam mdłości i mam wilczy apetyt, ale tylko na owoce, warzywa i nabiał. Śnią mi się po nocach, serio
Życzę nam wszystkim radosnych kolejnych miesięcy - i lat!
-
Witam ja mam termin na 31 sierpien Jestem teraz w 13 tygodniu ciazy od paru dni czuje sie troche lepiej,ale od 6 tygodnia mdlosci,wymioty,brak aperytu,brak sily...Przy pierwszej ciazy czulam sie podobnie.Licze ze teraz z dnia na dzien bedzie lepiej I zaczne przybierac na wadze bo jak do tej pory to schudlam 5 kg.Przed ciaza wazylam 61kg pozdrawiam Was wszystkieKwatuszek81
-
niedograna wrote:Witajcie dzisiaj zrobiłam test ciążowy i wyszedł pozytywny Udało się w 2 cs.
Termin na 1.08.2018
26.07.2018
PollyM
1.08.2018
niedograna
Zuuziia
Ania1003
4.08.2018
KlaudiaSG
Termin?
Kiyka 123
Chmielcia
anyzratak
GRUPA NA FORUM W CIĄŻY OGÓLNE --> https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/sierpniowe-mamusie-2018,14367.html
Klamka zapadła :p juz wiadomo co i jak. Termin 24 sierpnia i bedzie chlopiec -
Lady In Red wrote:Cześć Dziewczyny, dołączam do sierpniowych mam U mnie termin na 24 sierpnia.
U mnie też jest kiepsko ze spodniami, ewidentnie mnie piją. Noszę głównie luźne sukienki, żeby nie widzieli w pracy (tak jak gosia.kak zamierzam dopiero po 1 trymestrze powiedzieć) i żeby było mi wygodnie.
Nie mam mdłości i mam wilczy apetyt, ale tylko na owoce, warzywa i nabiał. Śnią mi się po nocach, serio
Życzę nam wszystkim radosnych kolejnych miesięcy - i lat!
gratuluje terminu :p my tez na 24tego juz oficjalnie -