X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Sierpniowe mamusie 2018
Odpowiedz

Sierpniowe mamusie 2018

Oceń ten wątek:
  • Lady In Red Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2018, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny, dołączam do sierpniowych mam :) U mnie termin na 24 sierpnia.
    U mnie też jest kiepsko ze spodniami, ewidentnie mnie piją. Noszę głównie luźne sukienki, żeby nie widzieli w pracy (tak jak gosia.kak zamierzam dopiero po 1 trymestrze powiedzieć) i żeby było mi wygodnie.
    Nie mam mdłości i mam wilczy apetyt, ale tylko na owoce, warzywa i nabiał. Śnią mi się po nocach, serio :)
    Życzę nam wszystkim radosnych kolejnych miesięcy - i lat! :)

f2w3o7esakw6aknm.png
  • Existenz Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2018, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zapraszamy na ogólny wątek sierpniowe mamusie

10.08. Irenka. 3700 i 56
    9m -9kg. 2 zabki.
    13m - 10.300 kg. 6 zabkow 80r
  • marcela123 Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2018, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To i ja chciałabym dołączyć :)Lady In Red też mam termin na 24 sierpnia :) mamy tak samo. Ja za to od 5 tygodnia mdłości i wymioty codziennie, tylko leżę, nie mam siły na nic, chociaż teraz jest odrobinę lepiej.

Aniołek 17.10.2017- 8t5d
    tb739vvjdr6gsxwh.png

3i49hdgew2fq6tag.png
  • Kwatuszek81 Nowa

Wysłany: 19 lutego 2018, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :) ja mam termin na 31 sierpien ;) Jestem teraz w 13 tygodniu ciazy od paru dni czuje sie troche lepiej,ale od 6 tygodnia mdlosci,wymioty,brak aperytu,brak sily...Przy pierwszej ciazy czulam sie podobnie.Licze ze teraz z dnia na dzien bedzie lepiej I zaczne przybierac na wadze bo jak do tej pory to schudlam 5 kg.Przed ciaza wazylam 61kg ;) pozdrawiam Was wszystkie

Kwatuszek81
  • taka ja Ekspertka

Wysłany: 24 lutego 2018, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niedograna wrote:
    Witajcie :) dzisiaj zrobiłam test ciążowy i wyszedł pozytywny :) Udało się w 2 cs.
    Termin na 1.08.2018 :)

26.07.2018
    <3 PollyM

1.08.2018
    <3 niedograna
    <3 Zuuziia
    <3 Ania1003

4.08.2018
    <3 KlaudiaSG

Termin?
    <3 Kiyka 123
    <3 Chmielcia
    <3 anyzratak

GRUPA NA FORUM W CIĄŻY OGÓLNE --> https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/sierpniowe-mamusie-2018,14367.html

Klamka zapadła :p juz wiadomo co i jak. Termin 24 sierpnia i bedzie chlopiec :)

0d1yvfxmdojt0wtx.png
    mhsv9vvj38xtzexh.png
    Aniołek [*] 09.2014
    bfarxzdvx9ij8inn.png
  • taka ja Ekspertka

Wysłany: 24 lutego 2018, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady In Red wrote:
    Cześć Dziewczyny, dołączam do sierpniowych mam :) U mnie termin na 24 sierpnia.
    U mnie też jest kiepsko ze spodniami, ewidentnie mnie piją. Noszę głównie luźne sukienki, żeby nie widzieli w pracy (tak jak gosia.kak zamierzam dopiero po 1 trymestrze powiedzieć) i żeby było mi wygodnie.
    Nie mam mdłości i mam wilczy apetyt, ale tylko na owoce, warzywa i nabiał. Śnią mi się po nocach, serio :)
    Życzę nam wszystkim radosnych kolejnych miesięcy - i lat! :)

gratuluje terminu :p my tez na 24tego juz oficjalnie

0d1yvfxmdojt0wtx.png
    mhsv9vvj38xtzexh.png
    Aniołek [*] 09.2014
    bfarxzdvx9ij8inn.png
‹‹ 3 4 5 6 7
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ