Śluz we wczesnej ciąży
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane! Jestem z 13 dpo trzy testy pozytywne i beta w 11 dop wynosiła 25mlU/ml, dzisiaj robię kolejną po upływie 48h. Każda wizyta w toalecie to koszmar. Mam wrażenie że ze mnie coś leci. Uczucie wilgotności mam cały czas. Jeśli beta dzisiaj przyrośnie to zaczynam brać luteinę wg wskazań mojej gin.
oczekująca 11 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhej dziewczynki . mam pytanie od pierwszego dnia ostatniej @ minęło mi już dziś 41 dni. moje cykle są przeważnie co 28/9 dni. więc już trochę mi się spóźnia. jutro dopiero kupię sobie test. Ogólnie żadnych objawów ciąży nie mam. Ostatnio zaobserwowałam u siebie dużo kremowo wodnistego śluzu, którego kolor jest właśnie kremowy. Nie wiem, jak myślicie to bardziej sygnał na ciąże czy może jakaś infekcja? Miała już któraś z Was tak?
-
nick nieaktualnyJa miałam Miałam normalnie wodę delikatnie kremową...Ciągle miałam na majtkach i już wiedziałam,że to jest TO
Teraz mam bardzo mało...a dziś mam 31dc. Paula21 kupuj test i jak wyjdzie pozytyw,to pamiętaj Beta i po 48h znowu Beta :*
Trzymam kciuki.Audobrandessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydddodiii wrote:Ja miałam Miałam normalnie wodę delikatnie kremową...Ciągle miałam na majtkach i już wiedziałam,że to jest TO
Teraz mam bardzo mało...a dziś mam 31dc. Paula21 kupuj test i jak wyjdzie pozytyw,to pamiętaj Beta i po 48h znowu Beta :*
Trzymam kciuki.kalcia64 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaula_21 wrote:hej dziewczynki . mam pytanie od pierwszego dnia ostatniej @ minęło mi już dziś 41 dni. moje cykle są przeważnie co 28/9 dni. więc już trochę mi się spóźnia. jutro dopiero kupię sobie test. Ogólnie żadnych objawów ciąży nie mam. Ostatnio zaobserwowałam u siebie dużo kremowo wodnistego śluzu, którego kolor jest właśnie kremowy. Nie wiem, jak myślicie to bardziej sygnał na ciąże czy może jakaś infekcja? Miała już któraś z Was tak?
-
A u mnie prawie nic, nie jest skrajnie sucho, ale absolutnie nie ma żadnego potopu i śluz jest raczej przezroczysty, mam nadzieję, że to nie wróży nic złego, tylko po prostu każdy organizm jest innyJULIA - godz. 7:27; 19.12.2016 r.
57 cm, 3750 g szczęścia
TYMON - godz. 9:16; 19.02.2020 r.
57 cm, 3700 g szczęścia -
nick nieaktualny
-
A mam takie pytanie. Prawdopodobnie mialam owulacje 24 grudnia dzisiaj jest moj 15 dpo. W 11 dniu po owulacji zrobilam test i wyszedl negatywny. A 13 dnia po owulce w nocy musialam obudzic meza bo tak mokro mialam i chcice na sex:-) czytalam w necie rozne informacje o tym i tam pisza ze to moglo byc spowodowane zagniezdzeniem. Czy jest to mozliwe?Domcia
❤Nadal czekamy na Ciebie słoneczko
Zamrożone nasienie 21.10.2015r.
HSG 16.11.2015r.
Kolejna wizyta u profesora 27.11.2015
Po 6 tygodniach ponowne badanie nasienia po zastrzykach i witaminach. Wyniki znacznie sie poprawiły 8.01.2016r.
17.11.2016r. I IUI
5.02.2017r. II IUI:-(
-
nick nieaktualnyWitam was dziewczyny. @miałam 18 grudnia prawdopodobnie 2 stycznia mogło dojść do zapłodnienia mam dziwne samopoczucie ale noewiem czy jest spowodowane wczesna ciąża czy raczej wiedząc że mogę być w ciąży sama sobie te objawy wmawiam. Nie planowałam teraz dziecka bo jego poród biegnie się z moim własnym ślubem (ewentualny poród 5dni po weselu. Jeśli jestem w ciąży będę bardzo szczęśliwa i najwyżej przesuwne ślub. Powiedzcie mi drogie dziewczyny mam taki lekko żółty śluz nie leci stale tylko jak się wysiusiam zostaje taki ciągnący na papierze czasem jest więcej a czasem mniej ale jest czy on oznacza ciążę czy raczej nie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karolina20 nerwy Wam nie służą zachowaj spokój, a reszta w rękach losu! Dostałaś leki, ktore mają pomóc. Teraz potrzebna jest cierpliwość, wiem, trudno o nią ale głowa do góry!JULIA - godz. 7:27; 19.12.2016 r.
57 cm, 3750 g szczęścia
TYMON - godz. 9:16; 19.02.2020 r.
57 cm, 3700 g szczęścia -
nick nieaktualnyMamaMarta wrote:Witam was dziewczyny. @miałam 18 grudnia prawdopodobnie 2 stycznia mogło dojść do zapłodnienia. Powiedzcie mi drogie dziewczyny mam taki lekko żółty śluz nie leci stale tylko jak się wysiusiam zostaje taki ciągnący na papierze czasem jest więcej a czasem mniej ale jest czy on oznacza ciążę czy raczej nie?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny