Śluz we wczesnej ciąży
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny. Mam problem i nie za bardzo wiem gdzie moglabym sie z nim zwrocic. Otoz moje @ sa nieregularne.Pierwszy dzien ostatniego okresu przypadal na 6.11.14. W grudniu @ juz nie bylo. 20.12 odbylam stosunek z moim partnerem, ktory niestety skonczyl we mnie. Nastepny taki stosunek przypadl na 24.12. Dzis jest 10.01 wciaz nie mam okresu i zastanawiam sie czy moglabym byc w ciazy. Wiem, ze musze zrobic test ale obecnie przyjechalam do rodzicow za granice na kilka dni i nie mam jak tego testu zrobic a nerwy mnie zzeraja. Wybaczcie za brak polskich znakow. Co do pewnych rzeczy ktore mnie zastanawiaja to napady goraca, wzmozony apetyt, wrazliwosc piersi i bardzo lekkie bole podbrzusza. Jak sadzicie, czy w ogole mozliwe jest abym byla w ciazy? PS u mnie dzisiaj praktycznie bez sluzu ale wczoraj bylo to troche jak woda.Biama123
-
nick nieaktualnyBiama123 mam podobnie też mam napady gorąca większy apetyt, lekko wrażliwe piersi i pobolewa mnie podbrzusze. Dzisiaj od rana mam mdłości, też podejrzewam ciążę. U mnie do poczęcia doszło prawdopodobnie 2 stycznia. Robiłam test ale wyszedł negatywny, właściwie nie potrzebne go robiłam bo na test dużo za wcześnie. Test kupisz w każdej aptece powinien już pokazać jeśli to ciąża a na taka wygląda. Daj znać na forum jaki wynik. Pozdrawiam
Gabi. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Też jestem w 5 tc i śluzu mam sporo, czuję go cały czas ale jakoś tak inaczej
Koloru raczej białawego, trochę rozciągliwy
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Bunia86 wrote:Też jestem w 5 tc i śluzu mam sporo, czuję go cały czas ale jakoś tak inaczej
Koloru raczej białawego, trochę rozciągliwy -
Hej. mogę ? Jest tu ktoś?
Jestem Sandra . Staramy się od roku o drugą dzidzie , od grudnia używam testów owulacyjnych. Ostatnią miesiączkę miałam 14 stycznia i do dziś się nie pojawiła. Cykle mam 28 dniowe. Więc już dziś jest 32 dc , od 14 stycznia ( czyli od dnia spodziewanej @ ) mam żółte plamienie. Strasznie mam bolące i nabrzmiałe piersi . Pobolewa mnie też brzuch .
Oczywiście, zrobiłam testy ciążowe. Pierwszy w dniu spodziewanej @ negatywny. I drugi zrobiłam dziś z porannego moczu również negatywny . Czy któraś z Was miała możę negatywne testy a była w ciąży a późno jej wykazało? Nie mieszkam z PL i nie mam jak zrobić badania BETA . W poniedziałek planuję iść do ginekologa ale za pewne bez terminu mnie nie przyjmą i będę czekała kolejny tydzień .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2015, 13:25
Sandruska1995 -
Sandruska 1995 Ja miałam tak samo. Okres nie przychodził, a testy były negatywne, beta też. Po 7 dniach braku okresu poszłam do gin. Okazało się, że tak bardzo chciałam zajść w ciążę, że zatrzymał mi się okres. Dostałam Luteinę, która po 7 kolejnych dniach przywołała @.