X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Śluz we wczesnej ciąży
Odpowiedz

Śluz we wczesnej ciąży

Oceń ten wątek:
  • elfiona Przyjaciółka

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ktos tak mial? odpowiedzcie prosze

w57v9n73tsztg0x5.png
  • Lusija Debiutantka

Wysłany: 22 września 2015, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja miałam bardzo mało śluzu we wczesnej ciąży jeszcze przed terminem spodziewanej @. Był kleisty i biały, ale co mnie zastanawiało był pomieszany z takim rozciągliwym płodnym jak białko jaja. Tak jakbym miała płodny i niepłodny obok siebie. Myślałam, że na pewno nie udało się w tym cyklu, że to znów jakieś zaburzenia a tu ciąża. Tak miałam w pierwszej ciąży i teraz w drugiej też potwierdzonej testem póki co, bo na betę czekam. Jestem 14 dpo.

• Karcia84 Znajoma

Wysłany: 31 sierpnia 2016, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze ja mam identyczny taki bialy ale jakby pomieszany z plodnym a dzis mam 22dc . Nigdy takiego nie mialam i juz sobie pomyslalam ze moze owulacja sie przesunela ale az tyle? Cykle mam 29 dni okolo . Moze sie udalo nareszcie?!

• Realistka91 Koleżanka

Wysłany: 27 sierpnia 2017, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam!
    Staramy się z mężem o dzidziusia ale niestety nie jest to takie proste jak mogłoby się wydawać. Otóż obecnie mija mi 36dc a okresu brak... zazwyczaj mam między 26 a 28 dniem cyklu. Owulacje miałam w połowie cyklu 14 dnia- sluz i zle samopoczucie na to wskazywało. Zrobiłam 3 testy w odstępach 5 dniu z porannego moczu ale wszystkie negatywne. Uwidoczniły mi się żyły na nogach, rękach i piersiach w okolicach sutków a wcześniej nie było ich nigdy widać i ciężko mi pobrać krew bo nie widać w ogóle żył... do tego mam ciężkie i bolące nogi. Czuje się zmęczona i dużo śpię. Piersi mnie nie bolą i nie widzę zmian w ich wyglądzie. Zastanawia mnie sluz który mam od 8 dni. Jest przezroczysty i ciągnący się tak jak owulacyjny ale to jest przecież 36dc....temperaturę mierze od nienadwa Wiec niewiele mogę napisać na jej temat. Mierze codziennie rano w pochwie przed wstaniem z łóżka i bardzo się waha. Między 36,2 a 36,8. Wizytę u gin mam w czwartek ale bardzo się stresuje i zastanawiam się czy pomimo negatywnych testów mam szanse być w ciąży. Współżyje regularnie co dwa trzy dni. Czy któraś z was tez miała takie objawy? Pozdrawiam Paulina

Dodam jeszcze ze mam uczucie wzdetego brzucha ciagle...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2017, 11:34

‹‹ 2 3 4 5 6
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ