Staraczki - grupa wsparcia
-
WIADOMOŚĆ
-
Monika290191 wrote:Dziękuję dziewczyny. Ale dzisiaj jest ostatni dzień w którym powinnam brać dupka. Więc już sama nie wiem.. boję się że jeżeli dzidzus walczy to jak odstawie to ... głupiej juz. Faktycznie w niedzielę skoczę bo jutro to chyba nie ma sensu nie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2017, 19:04
żabka04, MaGo lubią tę wiadomość
Synek Piotruś 2019 Córeczka Oliwia 2013 . Małgosia 2017
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe -
Tego to ja już ci nie powiem kochana ja biorę 3 razy dziennie dupka do tego acard, clexan zastrzyki i wiele innych tabletek jeszcze między innymi ze względu na to że jestem po 4 poronieniach nie masz możliwości skonsultowania się z ginekologiem chociażby telefonicznie powiedział by ci wtedy co robić dalej ????
Synek Piotruś 2019 Córeczka Oliwia 2013 . Małgosia 2017
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe -
nick nieaktualnyJak masz dużo to bierz 2x1.
Msksymalnie możesz brać 3x2.
Ja tyle brałam jak do 13to plamilam
A prawda jest taka i to każdy lekarz ci powie jak jest silna ciąża to się utrzyma jak nie to poleci
Dlatego oni tak podchodzą do wczesnych ciąż bo wszystko może się zdarzyć
Być może twoja gin tak zareagowała na tą betę a to np może być wczesna bardzo ciąża albo nic:-(
Druga beta to pokaże.
Dupka bierz nawet 2x1. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Moniko witam Cię po ciuchutku gratuluję rosnąca beta znaczy że ,,pykło". Twój gin jakiś nienormalny. Jasnowidz chyba. Znajdź lepiej innego.
Wiesz na tym etapie niestety wszystko się może zdarzyć. Bierz dalej dupka 2 razy dziennie i będzie dobrze. I nie stresuj się kochana na zapas. Nie myśl w ogóle o @.Nasz cud ❤ Lilianna
-
nick nieaktualnyMoniko wyluzujjjjjjjjj.
Nastaw się że co ma być to będzie.
Teraz najważniejszy jest przyrost bety.
Tak naprawdę wszystko się może wydarzyć.
Więc nie nastawiaj się czy będzie czy nie będzie.
Nie wiesz jak natura zadecyduje.
Myśl pozytywnie że będzie dobrze.
Tak jak pisałam wcześniej możesz mieć bóle brzucha więc się połóż na boku przeciwnym.
Jakby bardzo bolało możesz wziąść nospe ale ta zwykła (nie forte).
A jak się denerwuje to meliske sobie zaparzania albo spacer i głębokie wdechy:-) -
nick nieaktualny
-
Witam nowe dziewczyny!
Monika - gratuluję! Nie stresuj się, bierz dupka i myśl pozytywnie:)
Dzięki Żabka:) Nie cieszy mnie za bardzo ta dzisiejsza wizyta...;/ Raczej nie wniesie nic nowego - wiem, że wyniki strasznie do bani, wiec pytanie tylko jakie badania mamy dalej robić i tyle...;/
-
nick nieaktualny
-
Żabka, wizyta dopiero wieczorem:) tylko tak sobie snuje wizje - pokażę moje wyniki z tarczycy i zobaczymy co powie no i te męża właśnie tragiczne i pewnie kolejne badania przed nami... z takimi wynikami nawet inseminacja nie wchodzi w grę... Dlatego trochę dołuje mnie ta wizyta...
-
Totoro, każda wizyta to jakiś, nawet jeśli malutki, to krok do przodu, więc głowa do góry:)
Totoro lubi tę wiadomość
Starania od 10.2015.
Dzieciątko 20/21.06.2016, 10tc. [*]
jesień 2017 2x IUI- odwołane, słabe nasienie
kwiecień 2019- start ivf, krotki protokół
7.05 transfer blastki 4AA😢
7.08 crio blastki😢
30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
12.2019-histero/laparo (usunięcie przegrody)
15.09.2020 transfer, beta rosła, pusty pęcherzyk ciążowy😢
2 ❄❄