Staraczki - grupa wsparcia
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak biorę dupka 3x1 . Ja całe szczęście te wszystkie badania mam w tym pakiecie ubezpieczeniowym, ale tez dzwoniłam wcześniej czy zlecony jest mocz , nie tylko krew, przychodzę dzisiaj , a w zabiegowym Pani się pyta gdzie mam mocz, jak ja niecirpie takiego niedoinformowania, szczęśliwie dała mi pojemnik i kazała iść zrobić
-
No to jak bierzesz 3x1 to bedzie wszystko ok plamienie może sie niestety zdarzyc nawet w najzdrowszej ciąży nie stresuj sie bo to bardziej szkodzi tym bardziej ze bylo jednorazowo.
Przeraza mnie fakt ze musze byc na pobraniu na czczo. Ja pierwsze co wstaje musze od razu zjesc bo padam. Czarno to widze.
Nasz cud ❤ Lilianna
-
Nastiness na pewno CIę nie zostawimy;) Tak jak Lilianap pisła, zapuściłysmy już tu korzenie, widzisz, żabka ma już 11-miesięcznego maluch i dalej do nas zagląda;)
Młodaaa ja mam takie ciągnięcie w pachwinach jak się napnę, albo kichnę, często jak wstanę szybko to aż mnie gnie;)
Lilianap ja mam ten sam problem - badania na czczo. Ostatnio myślałam, że zwymiotuję. Zawsze pierwsze co robię jak wstaję to coś jem Też mnie czeka znowumocz, morfologia, oprócz tego jakiś odczyn Coombsa i CRP, też wszystko płatnie ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2017, 04:50
-
Ja na nfz tylko rodzinnego mam. Reszta lekarzy tylko prywatnie. A do gina na dokładkę muszę 50 km dojechać.
Jeszcze równo tydzień muszę poczekać by znów zobaczyć moją fasolkę ❤
Witam dzisiaj 9 tydzień.Feeva lubi tę wiadomość
Nasz cud ❤ Lilianna
-
Yh, i po co nam te wszystkie badziewia odprowadzają z wypłat jak i tak wszystko musimy ogarniać prywatnie;/ Masakra;/
Feeva trzymam kciuki za piękne wyniki!
Ja w środę zaczynam 10. tc Wizyta 8. września:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2017, 12:26
Feeva lubi tę wiadomość
-
Jakbyśmy miały na fundusz to byśmy urodziły i dopiero termin by sie zwolnił hahahahahhahah
Czekam z niecierpliwością na wyniki... Co chwilę odświeżam konto on-line
Ale szybko leci co?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2017, 12:41
-
Feeva spokojnie;) A czy leci... Tak tygodniami to mam wrażenie, że wręcz przeciwnie, jakoś tak mi się dłuży... Przez to pewnie, że nie pracuję i mam czas się skupiać na ciąży, myśleć ciągle, wyczekiwać wizyt. Ale z drugiej strony jak sobie pomyślę, że zaczynam trzeci miesiąc... O.O
-
Feeve, super:)
Ja byłam dzisiaj zobaczyć jak duże są pęcherzyki A tu zonk, nic nie rośnie, a to już 15dc tak że będzie bezowulacyjny. Następne dwa cykle będziemy stymulować, mam nadzieję że przejdę je łagodniej niż ostatnio, a potem inseminacja muszę zacząć ostro oszczędzać kasę
Starania od 10.2015.
Dzieciątko 20/21.06.2016, 10tc. [*]
jesień 2017 2x IUI- odwołane, słabe nasienie
kwiecień 2019- start ivf, krotki protokół
7.05 transfer blastki 4AA😢
7.08 crio blastki😢
30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
12.2019-histero/laparo (usunięcie przegrody)
15.09.2020 transfer, beta rosła, pusty pęcherzyk ciążowy😢
2 ❄❄ -
Feeva Twoje wyniki rozwaliły system, dopiero dziś się belly pozbierałoxD Ha ha:D
Wszamanka, miałam ten sam problem;/ Przy czym w przedostatnim cyklu miałam owulkę w 34. dc;/ Spoko luzik, stymulacja i będzie ok. Co do kasy to sama insemka to nie jest aż taki koszt, najgorsze są wszystkie badania przed;/ ale nie ma się co spinać, może sama stymulacja wystarczy:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2017, 06:42