Staraczki - grupa wsparcia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKagura dzięki masz rację przyjdzie na nas czas! Teraz musimy przystopować bo wiecznie jakiś problem......ah
Kochana trzymaj się i trzymam kciuki aby cię tam nie cieli !
Mój mąż ma jakieś nerwy, nosi go, ciśnienie mi podnosi a ja jemu. Rozumiem go ale on musi mnie zrozumieć też. Chyba potrzeba nam czasu.
Nie wiem kiedy pomyśle o kruszynce. jakby to wam w skrócie powiedzieć; mąż mnie irytuje , nie mogę na niego patrzeć bo wyję jest mi przykro że ma taką kobitę która nie może mu dać drugiego potomka.Nawet o bzykaniu nie chce myśleć! Wiem że mam się nie obwiniać i tak tez robię ale gdzieś myśli mi się kumulują. Dlaczego to nas spotkało i to już tyle razy???????? Dziecko też szopkę wczoraj zrobiło focha walła u dentysty i nie dała sobie zęba zrobić pomimo że Lego jej kupiłam na zachętę. Musiałam zapłacić za sterylizację narzędzi 30 zł. Mój się wkurzył ahhhh dzieciaki......mówię wam jak nie urok to sraczka. -
Bardzo ci współczuję ja mam dwójkę urwisow i tak dają czasem popalić że szok....
A u mnie dziś termin @ ale jej nie ma testy negatywne w podbrzuszu raz kluje raz coś ciągnie, jajniki bolą ale tak najczęściej prawy, trochę śluzu raz mlecznego raz przezroczystego ciągnącego i co mam począć. A piersi wogole nie bolą a zawsze przed okresem to z tydzień bolały że spać na brzuchu nie moglam. Czyzby owulka mi się przesunęła, teraz tak podejrzewam że te nitki różowe w śluzie w 21dc to była owulka i już sama nie wiem. Przeważnie też wiem kiedy mam owulke bo bolą mnie jajniki OKROPNIEE i jak siadam to mnie kluje tak jakby w odbycie a w tym cyklu nic nie było. Masakraaa... -
nick nieaktualny
-
Witam was kobietki trochę mnie nie było wraz z Narzeczonym byliśmy na wakacjach i mam nadzieję że skończyły się owocnie miesiączka planowana na 11.10.15 a już od 3dni mam co wieczór temp.37 i 37,2 . nie chcę się na zapas cieszyć bo być może dopada mnie jakieś obrzydliwe choróbsko . ale czy wy też miałyście temp. przed miesiączką tzn upragnioną fasolką POZDRAWIAM!Cytrynka
-
nick nieaktualnymalacytrynka ja nie mierzę temp. więc ci nie powiem w tym temacie.
buziaczek a może bete idź zrób?????oczywiście jak chcesz :-)no pewnie co ma być to bedzie ty z M zrobiliście co mogliście na resztę nie macie wpływu. Myśl pozytywniemalacytrynka, >Buziaczek86 lubią tę wiadomość
-
O 20:50 mam wizytę..
Malacytrynka zależy jaka masz w cyklu temperaturę.
Ja jak byłam w ciąży to miałam 37,1 37,2 a jak miałam normalny cykl to max do 37,00 więc różnica jest.
Z tą temperatura to też jest niepewność bo w sumie może się ciągnąć aż do miesiączki więc szybciej test zrobićmalacytrynka lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72635.png -
Buziaczek trzymamy kciuki ja jestem na luteinie i czekam na @ mam również takie objawy jak Ty (temperatury nie mierzę) , ale nie spodziewam sie sukcesu. Oczywiście nie odmówię sobie przyjemności testowania, ale jeszcze poczekam ok.2 dni. Dziś 24 dc (poprzedni cykl 28, więc przy bromku mi się skróciły).
Jedna rzecz mnie martwi... Boli mnie strasznie prawa pierś pod sutkiem od kilku dni i wyczuwam małego guzka, jak naciskam strasznie boli. Kiedyś miałam bardzo wrażliwe piersi i sutki przed @ ale odkąd biorę te wszystkie tabletki to przeszło. Poczekam do @ może przejdzie, a jak nie to chyba pójdę na USG...>Buziaczek86 lubi tę wiadomość
24.12.2023 II kreski pod choinkę
21.06.2022 Alicja ❤️
16.10.2021 niespodziewane II kreski
3.03.2017 Amelia 10tc [*]
09.2017 pusty pęcherzyk
25.01.2018 START Provita Katowice dr Paliga
22.05.2018 laparoskopia, endometrioza II stopnia
4Q2018 doc Paśnik, nk 22%, KIR genotyp AA
Zalecenia: Accofil, @13.05 - start IVF
3.06.2019 transfer blastocysty 3AB 😞
6.02.2020 scratching, biopsja - OK
7.03.2020 KET blastocysty 2BB 😞
Koniec leczenia…
Mimo wszystko dziś jestem szczęśliwa 💪🏼 -
Może jakaś torbiel ci się zrobiła. Ja miałam to też bolało trochę przy uciscu (córka mnie uderzyła przy zabawie w pierś a wtedy miałam nabrzmiałą od mleka) i po jakimś czasie zrobiła mi sie torbiel mialam usg. Samo się wchlonelo. Zmiany rakowe raczej nie bolą. Mam nadzieje ze będzie wszystko dobrze
-
Byłam... Za wcześnie tak myślałam są 3 pęcherzyki a le jeden ma jakieś w miarę rokowania 7,1 mm ale endometrium małe 5 mm. Mam nadzieję że urośnie bo dopiero początek owulacji. Idę w piątek to będzie 13 dc więc może się ruszy. Pamiętam że wcześniej miałam tak 14 dc spore pęcherzyki.. No ale endometrium są obawy..https://www.maluchy.pl/li-72635.png
-
nick nieaktualny
-
O tak, ja też będę kontynuować kurację z winkiem i migdałami Zaczęłam kilka dni po zabiegu i pierwsza @ była normalna ( nie wiem czy to zasługa "wspomagaczy" czy samo też by tak było) ? Piłam sobie po lampce (niedużej;) i zajadałam migdały też w czasie @ i do wizyty kontrolnej w 11dc, jeśli lekarz się nie mylił endo miało wtedy 11,5 mm Wczoraj, a w sumie chyba dziś zaczęła mi się druga @ (no bo wczoraj to delikatne plamienie od rana dopiero na wieczór 1 podpaska poszła, to chyba od dziś trzeba liczyć? )Mam nadzieję, że będzie raczej normalna, bo chcemy po niej już się zacząć starać Ginekolog na wizycie po 1 @ nie widział przeciwskazań żeby od następnej działać
Wczoraj sobie napoczęłam winko, a dziś zaopatrzę się w migdały
A właśnie, jakie kupujecie ? Bo te z Bakalland są nieco drogawe, a w Carrefour są migdały produkowane również przez Bakalland, a cenowo wychodzą 2 azy taniej (choż wyglądem też się różnią, te "markowe" są nieco większe, kształtniejsze i mniej wysuszone niż te produkowane de facto przez tę samą firmę ale sprzedawane pod marketową marką12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016