Staraczki - grupa wsparcia
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie się rozkręca @ już parę kropel poleciało żywej czerwonej krwi i brzuch zaczyna pobolewac. No nic mówi się trudno, trzeba próbować dajej. Nowy cykl czas zacząć!
jak narazie śluz przeźroczysty z nitkami krwi tylko na papierze, wkładka sucha tzn z zaschnietym śluzem przezroczystym...dziwnie się rozkręca mój okres, ale jak się rozkręci to będzie chypa potop... nawet pościel chciałam dziś zmienicale się wstrzymałam, bo pierwsze dwie noce okresu to mnie zalewa ze żadne podpaski nawet te mega na noc nie wytrzymują potokuWiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2015, 12:47
-
basia7777 no dziś nie miałam temp. ale czuje się fatalnie i chyba racja choróbsko jakieś mnie dopada bo ból głowy mieśnie mnie bolą jakbym biegała z dobrych pare km . i zazwyczaj tak jest że @ mi się przesuwa a we mnie tkwi nadzieja że coś się zadziało.Oczywiście jeszcze czekam do 11 i się doczekać nie mogę już bym chętnie test robiła ale boję się rozczarowania dziękuje ślicznie za odpowiedziCytrynka
-
nick nieaktualnybuziaczek o matko co się z tobą dzieje?
malacytrynka wskakuj do łóżka. Pozostaje herbatka ciepła z miodkiem i cytrynka a i kocyk albo kołderka Trzymam kciuki aby się udało.
Ja po większych przemyśleniach, czytaniach (bo wujek google wszystko ci powie) hihi stwierdziłam że porobię badania mnóstwo badań na wszystko co możliwe, może coś się dowiem co było przyczyną tych poronień, przy okazji zbadam hormony ale te dopiero po normalnej @. Zanim polecę do kliniki niepłodności. Bo tam zostawię majątek i nie wiem jak się to skończy!
Tak sobie myślę co ja za gina znalazłam niby zajmuje się niepłodnością, pomógł większości dziewczynom zajść w ciąże a w moim przypadku nawet na badanie hormonów nie wysłał tylko prosto do kliniki i na drożność jajowodów.
Ale to może ja mam jakieś dziwne odczucia
Dziś mnie boli brzuch jakbym miała zaraz dostać @ i w krzyżu łupie Daje rade.
Byłam u ortopedy dzisiaj z moją ręką parskłam śmiechem bo lekarz do mnie:
"ale se pani wrzoda na ręce wyhodowała". Ręka się nadaje do operacji pod znieczuleniem ogólnym. Bo trzeba ją otworzyć i się babrać z tym.
Na NFZ terminy dopiero marzec albo i dalej prywatnie ok 3 tys i problem z salą szpitalną bo szpital nie daje sal na takie operacje.
w poniedziałek da mi jakąś blokadę i mam się zapisać na operację i czekać.
malacytrynka lubi tę wiadomość
-
żabka04 dziękuję za wsparcie . właśnie to robię pomimo tego że się źle czuję znalazłam czas i siłe na wycieczkę do lasu i zbieraniu grzybków trochę się odprężyłam . bo stresu dużo. mam nadzieje że nie wpłynie to na moje samopoczucie dot.przyszłej choroby brrr bo zmarzłam. Kobietki trzymam za was kciuki JESTEM Z WAMI! macie 100 procentowe moje wsparcie :*!!!czytam wasze wpisy na bieżąco i trudno mi z tym że każda z nas boryka się z takimi problemami. Ja jutro chyba testuję bo nie mogę się doczekać pierwszy raz zaobserwowałam u siebie gęsty garaletowaty śluz a jestem przed miesiączką mam go od owu. czy wiecie dlaczego tak jest?
Cytrynka -
Ja też chyba zrobię test, ale u mnie typowe objawy na @ cholerka... Kremowy, gęsty śluz i skurcze podbrzusza od kilku dni. Do tego obolałe piersi. Chyba jednak mąż nie wypuścił terminatorów24.12.2023 II kreski pod choinkę
21.06.2022 Alicja ❤️
16.10.2021 niespodziewane II kreski
3.03.2017 Amelia 10tc [*]
09.2017 pusty pęcherzyk
25.01.2018 START Provita Katowice dr Paliga
22.05.2018 laparoskopia, endometrioza II stopnia
4Q2018 doc Paśnik, nk 22%, KIR genotyp AA
Zalecenia: Accofil, @13.05 - start IVF
3.06.2019 transfer blastocysty 3AB 😞
6.02.2020 scratching, biopsja - OK
7.03.2020 KET blastocysty 2BB 😞
Koniec leczenia…
Mimo wszystko dziś jestem szczęśliwa 💪🏼 -
nick nieaktualnyBasiu za pierwszym razem w szpitalu powiedzieli mi ze endometrium jest ok, w pozamacicznej wylądowałam na stole operacyjnym więc musiałabym zajrzeć w wypis może tam coś pisze, a teraz nic nie powiedział o endometrium. Szkoda ze dopiero teraz jestem mądrzejsza w tych sprawach. Lepiej później niż wcale hihihi sprawdzę bo aż sama jestem ciekawa. Później się odezwę.
Malacytrynka zazdroszczę lasu też bym pochasala po lesie ale się gubię więc sama się nie wypuszcze. A jak pomyślę o pajeczynach na twarzy brrrrrr
A mąż nie lubi lazic.
Bu następny cykl nowe możliwości. Tak jak Basia wspomniała najważniejsze aby odróżnić parcie od przyjemności :u
U mnie @ dalej brak aż się boję ale poczekam.
Jutro mam misję Mam zamiar zrobić ze 150 szt pierogów ruskich
Wczoraj mnie napadlo zaczęłam czytać o badaniach po poronienich lista mi wyszła kosmiczna. Ale będzie trzeba je zrobić no bo co? W klinice więcej pewnie zostawiłam kasy. Może na NFZ coś wykrzywic to będzie mniejmalacytrynka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBasia sprawdzałam bo nie mogłam dłużej czekać.
W 1 poronieniu endometrium 14 mm.
W 2 pozamacicznej endometrium 17 mm.
W 3 poronieniu endometrium nie wiem.
I co dobre?????
Tak sobie myślę że ja to wam daje lektury do czytania. Jak się rozpiskę to końca nie ma -
Nie mogłam się powstrzymać - negatywny... Czekam na @.24.12.2023 II kreski pod choinkę
21.06.2022 Alicja ❤️
09.2017 pusty pęcherzyk
Koniec leczenia…
Mimo wszystko dziś jestem szczęśliwa 💪🏼 -
Tak jest ok
Hmm dziwne to u ciebie myślę że to jakaś pierdola która trzeba znaleść.
Znajoma też miała sporo badań, ale poszła do lekarza ogólnego i powiedziała ma takie i takie badania więc jej przepisał bez problemu badania które mógł. Myślę że można sporo zaoszczędzić... No w końcu chyba mam się należy bezpłatna opieka zdrowotna...https://www.maluchy.pl/li-72635.png -
Hmmm, Buziaczek wiem, że trudno się powstrzymać, ale jeżeli te nitki krwi w śluzie miałaś, to odczekaj wymaganą liczę godzin, chyba 48 minimum i zrób betę, bo beta już wychodzi ileś tam godzin po zagnieżdżeniu, niestety test Ci nie wyjdzie. Oczywiście zakłądając że miałaś mega późno owulację i to było zagnieżdżenie. Ja miałam zagnieżdżenie w postaci takiej jak Ty i okazało się, że to był pierwszy objaw jaki mogłam zauważyć i jest ciąża
-
Bu, póki @ nie przyszła, to zawsze jest szansa - a jak przyszła, to następny cykl .
Buziaczek, obiecująco to wygląda, trzymam kciuki .
Żabka, tak jak Basia pisała, zacznij sobie od prostych i tanich badań - nawet u gina na NFZ, żeby chociaż trochę sobie budżet odciążyć. A może trafisz na dobrego lekarza z intuicją akurat i szybko źródło problemów znajdzie .
Cytrynka, trzymaj się tam ciepło, żeby Cię jednak żadne choróbsko nie wzięło .
A ja stwierdzam, że u mnie największym, zdiagnozowanym problemem jest pech - teraz już mi prawie dwa cykle starań wypadły, a jeszcze pewnie ze dwa kolejne przepadną... A najgorsze, że nawet pomijając starania, po prostu ciężko tak bez męża wytrzymać ;P. -
nick nieaktualnyuffffff przyszło to coś co przypomina @. Obejdzie si ę bez zabiegu yuuuupi. kamień z serca mi spadł.
Kochane współczuje tym co nie mają męża na co dzień koło siebie. Coś za coś pewnie.
Obserwuje mojego brata jeździ na triach cały czas za granicą wpada na chwile i dalej w trasę. Ochajtał się zrobił dziecko i nie ma go w domu. Dziecko tatę traktuje jak wujka co jeździ pibip i robi halo halo. Mi jest smutno jak pomyśle że dziecko taty nie ma na miejscu ale..........to ich sprawa.
Mój kiedyś pojechał na 2 m-ce do Niemiec i myślałam że jajko zniosę z tęsknoty.
Tak zrobię pójdę do lekarza na NFZ trochę badań wykrzywić w końcu składki płacę.
Cieszę się że to endometrium w porządku.
Buziaczek leć na bete najszybciej wykryje. Trzymamy kciuki
Kagura a tam pech tak miało być skup się teraz na oczach. Ja wiem że by się chciało już teraz natychmiast ale niestety niektórym czas każe poczekać. Cholera jasna
-
Hej dziewczynki. Bylam dzis u ginek. 5 tydzien 0 dni, nic jeszcze nie widzial tylko pogrubione endometrium. Powiedzial ze czesto na tym etapie tak jest. Wizyte mam na 20,10. Wrocilam do domu zrobilam kolejny test. Dzie obie kreski grube po sekundach. Mam nadzieje ze za dwa tyg juz bedzie cos widac, bo na nowo sie przejmuje ze znow cos nie tak.
-
Paula gratulacje oby wszystko było dobrze, dbaj o siebie!24.12.2023 II kreski pod choinkę
21.06.2022 Alicja ❤️
09.2017 pusty pęcherzyk
Koniec leczenia…