Staraczki - grupa wsparcia
-
WIADOMOŚĆ
-
Nisiaa ja dziś zauważyłam, że ucina mi wiadomości jak dodaję inne emotikony niż ", ", , xD, , , ". Wszystkie inne, które mam na telefonie powodują, że ucina mi wiadomość dziś mi ucinalo za każdym razem jak próbowałam dać mordkę z serduszkami zamiast oczek
Ty też kochana jeszcze będziesz szaleć, cierpliwości trzymam kciuki cały czas
-
nick nieaktualny
-
Czara a która seria Cię interesuje? My kupiliśmy spacerówkę wersję z 2017 r. w jednym sklepie, kolor carbon black (w komplecie była osłonka na nóżki, moskitiera), a gondolkę z 2018 r., kolor evening gray w drugim sklepie (w komplecie z moskitierą, osłoną przeciwdeszczową i materacykiem z prześcieradełkiem) i osobno torbę w tym samym sklepie - razem wszystko wyszło 2166 zł, taniej nie znaleźliśmy xD
-
Ja właśnie siedzę po wypiciu ulepka. Wzięłam cytrynowy. Powiem wam że nie było tak źle, myślałam że będzie bardziej słodkie
Tylko powiedzcie mi...
Mój gin wypisał mi na kartce glukoza na czczo, po jednej h i po dwóch.
Moja rodzinna chyba nie doczytała i na skierowaniu wypisała mi na czczo i po 2h. Bez pobrania po 1h. Ogarnęłam się dopiero jak kazały mi przyjść za 2h. Wytłumaczyłam im, że chyba pomyłka bo mój ginekolog chciał po 1h i po 2h. Ale powiedziały że za późno bo one już wprowadziły w system i powinnam powiedzieć wcześniej (ale ja nie wiedziałam...) ale jak ma coś wyjść to i tak wyjdzie po tych 2h.
Badanie będę musiała powtórzyć czy mogę tak zostawić, wystarczy po tych 2h? Chyba do gina zadzwonię Co Wy myślicie?
Edit 8:17 - Wyrzygałam... Ale każą mi siedzieć do tych dwóch godzin...Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2018, 08:17
-
nick nieaktualnyTotoro, patrzyłam na te x move, na bobowozki. Tam kolor czarny kosztuje 2600 bez folii, spiworka i innych. Ale super pomysł z kupowaniem części w różnych sklepach. Jesteś pewna, ze gondola wejdzie do spacerówki? Nie trzeba nic dodatkowo kupić?
Jak dojdzie i wszystko będzie ok, to poproszę o linki do sklepów -
Czara te gondolki są wszystkie z serii x-pram, niezależnie czy z ubiegłego roku czy 2018 i pasują do wszystkich modeli spacerówek w sklepach faktycznie wychodzi drogo, dlatego polowalismy w dwóch różnych jak kupowalismy spacerówkę to były juz dwie ostatnie te tańsze
-
Totoro wrote:Feeva jakie głupie baby. Powinny być 3 pobrania. A jak zwymiotowalas to też już nie masz po co tam siedzieć, bo nie ma się co wchłaniac ehh te laboratoria... Same "kompetentne" pracowniczki...
No nie wiem te kobiety pytaly czy dużo mi poszło, ja mówię że ciężko mi określić, ale z pół szklanki około. Powiedziały że wynik nie będzie taki jaki powinien, ale ze coś wyjdzie. Zadzwonię w pon do gina zapytam jak już będą wyniki co mam zrobić. Tylko po co mam powtarzać jak na pewno znowu rzygne?
Powiedziała ta babka że skoro nie Wyrzygałam wszystkiego i to dopiero po godzinie to to co miało się wchłonąć to sie wchlonelo ale żebym zadzwoniła do gina.
Siostra ze mną jest, ona mnie eskortowala do kibla Jak wracałam to ludzie patrzyli na mnie jak na ufoludka, bo ponoć blada byłam jak trupWiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2018, 09:14
-
Strasznie okropne. Właśnie tego się bałam, bo wiedziałam, że wyrzygam.
Po 20minutach było najgorzej, czarno przed oczami, niedobrze, pogoniło mnie na nr.2 do kibla
Potem było lepiej, no a po godzinie od pobrania chlust. I to do umywalki, a nie do kibla bo nie doleciałabym. Masakra
Moje dzidzi też szaleje, chyba za dużo cukru dostała jak na jeden raz Myślałam, że mi wcześniej z brzucha wyskoczy
U Was też taka śnieżyca?
Byliśmy z mężem wczoraj w kinie, jak wchodziliśmy przed 18:00 to nawet płatek śniegu nie spadł, a jak wyszliśmy przed 20:00 - szok! Ze 20cm śniegu na bidę. I to taka zawieja, taka zamieć, że na 5m nic nie było widać.
Dzisiaj plucha, znowu pada. Ja chcę wiosnęWiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2018, 09:53
-
Feeva u nas sniezyca była przedwczoraj i wczoraj, potem deszcz, a dziś jest bardzo ładnie, ale tak ślisko, że mało nie wywaliłam w drodze do sklepu chciałam na spacer wyjść, ale nie będę ryzykować
Jestem po wizycie, szyjka ok, wagi się nie doczepil, powiedział, że ok (), wyniki wszystkie ok. Tak więc póki co gitarka mogę z w miarę czystym sumieniem nawpieprzac się pizzy, właśnie robięwszamanka, Feeva lubią tę wiadomość
-
Feeva o kurde, mnie tez bylo bardzo bardzo niedobrze, goraco, duszno, cala spocona, odbijalo mi sie, ale jakos utrzymalam w zolądku. Ciekawe co powie Twoj gin na to.
A pytanie, czemu rodzinna zlecala? Z tego co widziala, niektore dziewczyny przez ginow mialy zlecane tylko po 2h, takze tez nie bardzo rozumiem czemu
-
Edwarda byłam po skierowanie u rodzinnej żeby nie płacić za ogólne badania typu mocz,morfologiw,glukoza i jeszcze dała na tsh, bo chodzę prywatnie do gina i za wszystko muszę płacić. Raz poszłam do gina na NFZ to mnie opierdzielil że nie jestem ich pacjentka i nie wypisze mi skierowania. Więc pomyślałam wal się dziadu i więcej nie prosiłam
Totoro gratuluję i smacznego
Dostałam wyniki na koncie online przychodni.
Glukoza na czczo-79
Glukoza po krzywej 2h-83
Tylko teraz się zastanawiam właśnie czy ten wynik jest miarodajny czy nie
Zobaczymy co gin mi powie.
Nie chce powtarzać bo wiem że będzie powtórka z rozrywki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2018, 18:34
-
Feeva wrote:Edwarda byłam po skierowanie u rodzinnej żeby nie płacić za ogólne badania typu mocz,morfologiw,glukoza i jeszcze dała na tsh, bo chodzę prywatnie do gina i za wszystko muszę płacić. Raz poszłam do gina na NFZ to mnie opierdzielil że nie jestem ich pacjentka i nie wypisze mi skierowania. Więc pomyślałam wal się dziadu i więcej nie prosiłam
Totoro gratuluję i smacznego
Dostałam wyniki na koncie online przychodni.
Glukoza na czczo-79
Glukoza po krzywej 2h-83
Tylko teraz się zastanawiam właśnie czy ten wynik jest miarodajny czy nie
Zobaczymy co gin mi powie.
Nie chce powtarzać bo wiem że będzie powtórka z rozrywki.
Rozumiem. Ja na czczo i 2 h mam podobne wyniki do Twoich bo 76 i 80. Ale gin powie co i jak.
-
Feeva dzięki może lekarz nie każe Ci już powtarzać
Kurde dziewczyny, szukam wyniku HIV, który robiłam w sierpniu, bo mi gin dziś powiedział, że nie ma w mojej karcie wpisanego. Wszystkie znalazłam tylko nie to no i już zglupialam, myślę, że może jednak nie zrobiłam albo co. Wpadłam na pomysł, że poszukam tutaj na forum w moich postach, bo przecież z każdego badania się tu spowiadam no i tym sposobem trafiłam na posty kiedy ja tylko co się dowiedziałam, że jestem w ciąży, Lilianap zaraz po mnie zaciazyla i Feeva była w trakcie starań normalnie się wzruszyłam nie znalazłam info o HIVie, ale jak sobie powspominalam...Feeva, edwarda20 lubią tę wiadomość
-
Noo, pamiętam jaka byłaś nakręcona w pierwszym cyklu staran:D a ja totalnie zesrana, nie potrafiłam się cieszyć ciążą tylko za każdym razem się czymś stresowalam ale niezłe miałyśmy tam wtedy baby boom oby się powtórzyło, tym razem dla pozostałych staraczek