Staraczki - grupa wsparcia
-
WIADOMOŚĆ
-
hej dziewczyny, 5.03.OM, jestem po wizycie usg-pecherzyk i ciałko jest-4,6mm,ostatnia beta 1394, ale zastanawia mnie brak objawów??? Nie mam mdłości, nie bolą mnie piersi, czasem coś zakłuje. Czy to jest normalne ? Bo zaczynam coraz bardziej schizować..
-
Totoro i czuję to Młoda coraz mocniej na szyjke napiera
mokka nie wszystkie kobiety mają objawy w ciąży mogą jeszcze przyjść, bo niektórym zaczynają się w późniejszych tygodniach, ale nie muszą. Ja miałam objawy od początku do 12tyg, natomiast moja siostra nie odczuwala nic, a ciąża rozwija się prawidłowo
Nie stresuj się na zapas bo teraz to nie jest wskazane -
Feeva wrote:Totoro i czuję to Młoda coraz mocniej na szyjke napiera
mokka nie wszystkie kobiety mają objawy w ciąży mogą jeszcze przyjść, bo niektórym zaczynają się w późniejszych tygodniach, ale nie muszą. Ja miałam objawy od początku do 12tyg, natomiast moja siostra nie odczuwala nic, a ciąża rozwija się prawidłowo
Nie stresuj się na zapas bo teraz to nie jest wskazane
Kurka,jestem mega panikarą ! za dwa tyg mam usg i może będę na kilka godzin spokojniejsza. W tygodniu skoczę na betę. -
Nie ma potrzeby robienia znowu bety Na początku powinna przyrastac o 60% co 48h. Jeśli do tej pory tak było to ok. Później wzrost trochę maleje. Jeśli gin nie widział jakiś nieprawidłowości to myślę, że kolejna beta niepotrzebna, ale zrobisz jak uważasz
Nie panikuj. Co powiedział gin na wizycie? -
Feeva wrote:Nie ma potrzeby robienia znowu bety Na początku powinna przyrastac o 60% co 48h. Jeśli do tej pory tak było to ok. Później wzrost trochę maleje. Jeśli gin nie widział jakiś nieprawidłowości to myślę, że kolejna beta niepotrzebna, ale zrobisz jak uważasz
Nie panikuj. Co powiedział gin na wizycie?
Gin powiedział, by betę zbadać dzień przed wizyta, czyli 19.04. J -
Cześć dziewczyny
Jestem w 6t+1d, była u lekarza widac było pęcherzyk płodowy, beta 9700 jednak nieststy nie było akcji serca. Zaczynam sie trochę martwić, czy powinnam?- zaniżone parametry nasienia / wiek /MTHFR C677C-T i A1298C-T oraz PAI 1 -4G,fragmentacja DNA 14% i 9%, kariotypy prawidłowe, KIR AA, LCT ujemny, bardzo złe wyniki cytokin -wysoki TNF alfa, NK 8,9% homocysteina 7,1, Wit D 56
leczenie immunosupresja = /encorton/accofil
Od 03.2020: prograf/encorton/accofil w cyklu z transferem
- ICSI - start 12.2017; - Crio - 01.2018 ; - Crio -14. 03.2018
- ICSI II - 06.2018; - ET- 25.06.2018 ;- Crio - 23.08.2018
- ICS III - 4❄️02.2019 , 04.2019 06.2019
- ICSI IV - 2 blastki 4bc i 4cc -
lekarz na to, żebym przyszła za tydzień, bo moze zarodek przykleił sie i dlatego nie bylo słychac akcji serca, ale ja zaczełam sie już martwić... tak jabkym wyczuła u lekarza, że na tym etapie powinna byc juz akcja serca... no ale nie ma
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2018, 09:06
- zaniżone parametry nasienia / wiek /MTHFR C677C-T i A1298C-T oraz PAI 1 -4G,fragmentacja DNA 14% i 9%, kariotypy prawidłowe, KIR AA, LCT ujemny, bardzo złe wyniki cytokin -wysoki TNF alfa, NK 8,9% homocysteina 7,1, Wit D 56
leczenie immunosupresja = /encorton/accofil
Od 03.2020: prograf/encorton/accofil w cyklu z transferem
- ICSI - start 12.2017; - Crio - 01.2018 ; - Crio -14. 03.2018
- ICSI II - 06.2018; - ET- 25.06.2018 ;- Crio - 23.08.2018
- ICS III - 4❄️02.2019 , 04.2019 06.2019
- ICSI IV - 2 blastki 4bc i 4cc -
KejtiK tak jak pisze Totoro, może owulacja była później, później się zagnieździł zarodek i jeszcze za wcześnie na serduszko? Poczekaj ten tydzień do następnej wizyty
Lilianap czekamy na wieści o narodzinach córeczki
A ja dostałam (znaczy w sumie Mała) takie coś od teściowej
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/777e4157d4e9.jpgTotoro lubi tę wiadomość
-
Lilianap gratuluje
My już w domku od wczoraj , trzymali nas tylko 2 doby!
Ma ktoś jakiś sposób na zatrzymanie laktacji ? Bo próbowałam karmienia , ale to nie dla mnie niestety. Jesteśmy na mm , a cycki nabrzmiałe i trochę bolą ! Wiecie co zrobić ?