Wczesna ciąża
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak was czytam i nie wiem czy się cieszyć, że mnie się nawet słabo nie zrobiło w tej ciazym zero mdłości, zero wymiotów. Jedynie czuć piersi..
Powiedzcie do którego tygodnia ciąży macie zrobić infekcyjne i te podstawowe badania? Ja mam napisane do 10 t.c i nie wiem czy mogę je wykonac będąc w 10 tygodniu i 5. Dniu?? Czy to serio ma jakieś znaczenie? -
Anita_croix wrote:Tak was czytam i nie wiem czy się cieszyć, że mnie się nawet słabo nie zrobiło w tej ciazym zero mdłości, zero wymiotów. Jedynie czuć piersi..
Powiedzcie do którego tygodnia ciąży macie zrobić infekcyjne i te podstawowe badania? Ja mam napisane do 10 t.c i nie wiem czy mogę je wykonac będąc w 10 tygodniu i 5. Dniu?? Czy to serio ma jakieś znaczenie?
2ciaze stracone
17 cykl starań
16.03.2018 drugi cykl CLO - !
13.04.2018 beta 55,56
16.04.2018 beta 221,50 -
witam się z Wami jestem obecnie w 6 tygodniu. Wczoraj lekarz stwierdziła że w oddali widać gdzieś telepoczące serduszko ale kolejną wizytę taką potwierdzającą mam w 8 tygodniu. I oczywiście mam przyjśc już ze wszystkimi wynikami infekcyjnymi itdMama dwóch chłopców;)
cukrzyca typ 1, niedoczynnośc, hashimoto, pcos, wrogi śluz 3 x inseminacje a udało się naturalnie w najmniej oczekiwanym momencie!!! -
nick nieaktualnyMnie na razie tylko pobolewaja piersi,mdlosci mam wieczorami i zasypiam na stojaco od okolo 17.00. Mam nadzieje ze tak zostanie
Ja z kolei mam usg jutro, ciekawe co bedzie widac i czy uspokoi mnie ta wizyta. To bedzie jakis 5t4d.
Agulaa, czekamy na dobre wiesci:) -
Agulaa30 wrote:Nie myślałam ze juz uslysze serduszko ....cos pięknego
2ciaze stracone
17 cykl starań
16.03.2018 drugi cykl CLO - !
13.04.2018 beta 55,56
16.04.2018 beta 221,50 -
No właśnie a na ile ocenił ją lekarz? bo oni oceniają wiek ciąży wg wymiarów pęcherzyka, zarodka itd, przynajmniej tak jest u mnie. Według okresu 7 tydzień a według wymiarów 6Mama dwóch chłopców;)
cukrzyca typ 1, niedoczynnośc, hashimoto, pcos, wrogi śluz 3 x inseminacje a udało się naturalnie w najmniej oczekiwanym momencie!!! -
Agulaa30 wrote:Dziewczyny serduszko bije jestem.mega szczesliwa 5 tydz.i 5 dzien
Pfff, wiedziałam
Dibolek wrote:Faktycznie bardzo wcześnie usłyszałaś aż trochę mnie zaskoczyło przeważnie w 5tyg jest tylko pęcherzyk ciazowy czasem nawet bez zoltkowego jeszcze nie mówiąc o zarodku i dopiero później serduszku na pewno to 5 tydzień?
To było do przewidzenia, ponieważ ostatnie wyniki bety były wysokie, a i sam przyrost był spory, więc można było się spodziewać serduszka, które słychać ok. bety 17 tyśWiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2018, 22:09
-
nick nieaktualny