Wczesna ciąża
-
WIADOMOŚĆ
-
Pararam wrote:Dzięki dziewczyny... mam nadzieję że będzie
OK. Do dupy takie coś noWiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2018, 17:49
Asiunia253 -
monisia13 wrote:Boję się tej piątkowej wizyty, tego czy wszystko ok z fasolką, jak wyjdą badania prenatalne, już zaczynam się martwić a gdzie to jeszcze do piątku:(((
Skoro w poniedziałek zaczęłaś dopiero 11 tydzień to nie za wcześnie na prenatalne w piątek? Chyba, że masz na myśli piątek 25 maja? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anika91 to jesteśmy na podobnym etapie ja też dziś byłam na wizycie. Widać zarodek w brzuszku ma 5mm i też akcja serca była widoczna ale Pani Doktor mówiła że na doplera jeszcze za wcześnie:) u mnie to 6t2d A termin porodu na 7 stycznia 2019. Karty ciąży jeszcze mi Pani Doktor nie założyła A kolejną wizyta 16 czerwca do tej pory mam zrobić szereg badań
Leira lubi tę wiadomość
Aniołek [*] 30.04.2017r - 5tc
Dwie kreski na teście 30.04.2018r. - Naturalny CUD
Ponad 2 lata walki.
-
Anika91. wrote:koniecznie daj znac! bede trzymać kciuki,
Agulaa, mi dzis podał termin porodu 9styczeńAgata 30.... Blizniaki 9 lat...Czekamy na nastepne dzieciątko .Bicie serduszka 5tydz.5dz.JUZ CIĘ KOCHAMY . -
nick nieaktualnyWitam.Czy można popisać ?Jestem w czwartym tyg ciąży 13 dpo miałam betę 40,13 3 dni póżniej już miałam 261,18 i to było tydzień temu i potem już bety nie robiłam.I nie mam zamiaru juz jak to coi nie którzy robią.Ale nie w tym rzecz chciałam zapytać czy na tym etapie ciąży powinny być juz jakieś objawy bo tylko bolą mnie piersi ale nie jakoś tak mocno i nie każdy dzień,i brzuch od czasu do czasu jak na@ czasami się martwie,że coś jest nie tak ...Za zbędne komenatrze dziękuje,poprostu szukam porady.Dziękuję...
-
Evell wrote:Witam.Czy można popisać ?Jestem w czwartym tyg ciąży 13 dpo miałam betę 40,13 3 dni póżniej już miałam 261,18 i to było tydzień temu i potem już bety nie robiłam.I nie mam zamiaru juz jak to coi nie którzy robią.Ale nie w tym rzecz chciałam zapytać czy na tym etapie ciąży powinny być juz jakieś objawy bo tylko bolą mnie piersi ale nie jakoś tak mocno i nie każdy dzień,i brzuch od czasu do czasu jak na@ czasami się martwie,że coś jest nie tak ...Za zbędne komenatrze dziękuje,poprostu szukam porady.Dziękuję...
Absolutnie nie. Objawy jeśli się pojawiają to ok 7 tygodnia. Teraz jeszcze ciesz się dobrym samopoczuciemEvell lubi tę wiadomość
-
Evell wrote:Witam.Czy można popisać ?Jestem w czwartym tyg ciąży 13 dpo miałam betę 40,13 3 dni póżniej już miałam 261,18 i to było tydzień temu i potem już bety nie robiłam.I nie mam zamiaru juz jak to coi nie którzy robią.Ale nie w tym rzecz chciałam zapytać czy na tym etapie ciąży powinny być juz jakieś objawy bo tylko bolą mnie piersi ale nie jakoś tak mocno i nie każdy dzień,i brzuch od czasu do czasu jak na@ czasami się martwie,że coś jest nie tak ...Za zbędne komenatrze dziękuje,poprostu szukam porady.Dziękuję...
Evell lubi tę wiadomość
Agata 30.... Blizniaki 9 lat...Czekamy na nastepne dzieciątko .Bicie serduszka 5tydz.5dz.JUZ CIĘ KOCHAMY . -
nick nieaktualny