Według USG ciąża jest młodsza :(
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej, wlasnie wrocilam od lekarza z usg. Wg om 6+5 wg usg 5+6 ale wolna akcja serca a duze cialko zolte. Owulacja w max 16dniu cyklu. Jestem przerazona bo juz jedna ciaza obumarla zaczelo sie tak samo, ciaza mlodsza o tydzien a na drugiej wizycie serduszko juz nie bilo.
Teraz wizyte kontrolna mam 13 czerwca- mam nadzieje, ze pomimo tej 13stki okaze sie szczesliwaWiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2016, 20:14
-
nick nieaktualnyJa może kogoś pocieszę. Ogólnie z wyliczeń miesiączkowych powinnam być w 15 tygodniu (cykle 50 dniowe). Byłam u dwóch lekarzy, każdy podał mi inny tydzień ciąży( 12t 1 d i 10t i 6). Różnica kilku dni- mało, dużo nie wiem. Ale nie przejmuję się tym, skoro dzidzia rozwija się dobrze.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2016, 23:13
-
Hej!
dzisiaj byłam na usg, żeby zobaczyć serduszko (6t3d). Okazało się, że jest tylko pęcherzyk 17 mm. Cykle mam ok 33 dni. Beta w 34dc była 61,6, w 36dc 175,1, a w 39dc 1222,2. Beta robiona w tym samym laboe ok godz 8.00. Czy jest jeszcze szansa na serduszko,czy już nie mam co się łudzić?