Według USG ciąża jest młodsza :(
-
WIADOMOŚĆ
-
To już powinien być zarodek z bijącym serduszkiem..
Fajną masz ginekolożkę, skoro sama Cię namówiła na to badanie..
U mnie to jakoś lekarz specjalnie nie główkował się nad moimi betami.. Jakoś go to nie interesa;)
Na Ciebie też czekamy Kamenka;)Kamenka lubi tę wiadomość
-
Wesołek no kazała, żeby jeszcze zrobić, żeby zobaczyć czy dalej tak bedzie rosło, skoro na usg ostatnim razem nic nie było.
Ale przy takiej becie to już wszystko co bym chciała zobaczę i usłyszę
Kamenka - ja też miałam jednorazowe plamienie i jestem na luteinie. U Ciebie plus taki, że na usg jest chociaż pęcherzyk. Także 10 stycznia na pewno już zobaczysz i usłyszysz dzieciątko
-
Cinnilla wrote:Wesołek no kazała, żeby jeszcze zrobić, żeby zobaczyć czy dalej tak bedzie rosło, skoro na usg ostatnim razem nic nie było.
Ale przy takiej becie to już wszystko co bym chciała zobaczę i usłyszę
Kamenka - ja też miałam jednorazowe plamienie i jestem na luteinie. U Ciebie plus taki, że na usg jest chociaż pęcherzyk. Także 10 stycznia na pewno już zobaczysz i usłyszysz dzieciątko
Cinnilla 10.listopada ide na nastepna wizyte
a w styczniu kochana napewno dzidzia juz bedzie..
Plamiłam to w sensie śluzu mialam jakis brązowy i dal mi duphaston 2x
mam nadzieje ze bd ok
Wesolek biore kochana i wciaz mysle nad magnezem cyz go nie właczycWiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 11:41
-
Będziecie widziały zarodki z serduszkami obydwie;) A jak będzie serduszko, to puścicie łezkę po cichu:)
Właśnie z tego co widzę, niektóre kobitki biorą magnez, a niektóre nie.
Mi lekarz wspomniał tylko o wit d3 i to w kropelkach..Kamenka lubi tę wiadomość
-
Wesołek wrote:Będziecie widziały zarodki z serduszkami obydwie;) A jak będzie serduszko, to puścicie łezkę po cichu:)
Właśnie z tego co widzę, niektóre kobitki biorą magnez, a niektóre nie.
Mi lekarz wspomniał tylko o wit d3 i to w kropelkach..
zapewne sie rozplacze ze szczescia moja Niunia czy tez NIuniek kochany !!! -
Jestem po wizycie. Serducho bije to najwazniejsze. Wedlug OM jestem w 7t 6 dc i termin mam na 15 czerwca a z usg wychodzi 6t 1 dc i termin 27 czerwiec. Na usg prenatalnym mamy sprawdzic czy babel nadgonil zeby wiedziec ktory termin porodu brac pod uwage
Wesołek lubi tę wiadomość
-
Witaj;) Fajnie, że napisałaś
A co mówiłam ostatnio?
Ale dzidzi może jeszcze nadrobić.
U mnie też jest 5 dni młodsza ciąża..
Jutro się okaże jak to dalej wygląda.
Czerwiec- piękny miesiąc;)
Mam termin na 29 maja przy młodszej ciąży.
A dzwoniłaś już zapisac się na prenatalne badania? -
Mimo wszystko spora ta roznica. Nie, jeszcze sie nie zapisywalam. Za 2 tygodnie mam przyjsc z wynikami badan krwi ale bedzie wizyta bez usg. Pozniej moja doktor idzie na 3 tygodnie na urlop wiec pewnie za 2 tygodnie powie mi kiedy sie zapisac dokladnie
Tylko 5 dni to az taka duza roznica nie jest. Chcialabym zebg u mnie taka byla. W sumie zdziwilam sie, ze jest az taka duzaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2015, 19:16