Według USG ciąża jest młodsza :(
-
WIADOMOŚĆ
-
Wesołek wrote:Tak, jak i ja;) A kiedy masz to badanie?
mam wizytę 4 grudnia, ale nic nie wspominał mi gine, że będę miała wtedy prenatalne. Po drodze mam badanie krwi i moczu jeszcze no i dopiero z tymi wynikami założy mi kartę ciąży. Mam wrażenie, że wszystko tak u mnie idzie z opóźnieniem.
Blanka -
Dziewczyny a gdzie polecacie zrobić prenatalne w woj. Mazowieckim? Bo w mojej miejscowości nie wykonują takiego badania i bede musiadła gdziś podjechac. Znacie jakieś dobrych lekarzy?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2015, 10:06
-
Witam wszystkich!
Karola1988 mam dokładnie tak samo, wizyta w poniedziałek pani dr powiedziała ze 6 tydz 4 dz. :D:D i narazie widać tylko "ze jest" i mam na siebie uważać, wizyta za 2 tyg w celu określenia czy bije serduszko. Troche się zestresowałam bo sama mi powiedziała że to maleństwo narazie, przepisała leki i do domu ...Karola1988 lubi tę wiadomość
Kijanka
-
Mi powiedziała że wszytko zależy od następnego USG ale tak wstępnie ... narazie staram się do tego wszystkiego spokojnie podchodzić, ale średnio mi to wychodzi bo podekscytowana jestem całą sytuacją to nasza pierwsza ciąża...
Uciekam ogarniać rzeczywistość
Mam nadzieje że będziemy w kontakcie
Kijanka
-
Witam Was,
Kijanka jestem w tej samej sytuacji, we wtorek byłam u ginekologa, 5 tydz. na usg było widać pęcherzyk. 24 listopada mam następną wizytę i nadzieję na bijące serduszko !
To również moja pierwsza ciąża, więc ciężko mi się skupić na robocie i czytam sobie trochę forum .
-
kijanka_88 wrote:No to widzę że 23 - 24 listopada będzie dla Wszystkich ekscytującym terniem;) ja USG 23 listopad
Dzisiaj po raz pierwszy u mnie nudności w pracy... ale tylko godzinkę, zjadłam coś, herbatka i już jest wszytsko ok
Chciałabym żeby te terminy już nastąpiły .
Ja miałam dzisiaj lekkie zawroty, dobrze, że mam prace siedzącą
-
Hi hi, ja też mam 23 listopada wizytę. To będzie 16 tydzień. Trochę się martwię, bo 2 dni temu miałam brązowe plamienia, gin zrobił mi usg, wszystko z dzidzią w porządku. Mam dziwne uczucie w brzuchu, coś jakbym miała w okolicy pępka małą piłkę, brzuch twardnieje. Oczywiście nie cały czas, sporadycznie, przeważnie wieczorem. Myślałam, że to dzidzia, ale naczytałam się, że mogę to być skurcze, ale tak wcześnie....
Nio, ale dwa dni temu miałam usg robione, więc gdyby było coś nie tak to lekarz by mi powiedział.
-
Elvi wrote:
Nio, ale dwa dni temu miałam usg robione, więc gdyby było coś nie tak to lekarz by mi powiedział.
no pewno, głowa do góry
Ja myślałam że dzisiaj rano nie dam rady, ale wtajemniczony kolega z pracy szybko mnie podmienił i po 10 min doszłam do siebie, nie chce iść na l4 bo siedzenie w domu mnie przeraża, choć mąż dzisiaj nalegał żebym do pracy nie szła bo się martwi...
A jak u Was w pracy, dajcie radę.. ?Kijanka