Według USG ciąża jest młodsza :(
-
WIADOMOŚĆ
-
Miałam wczoraj wizytę.
Widziałam rączki, pępowinę, bijące serduszko;)
Ale jestem wściekła jak osa, bo lekarz ani nie zmierzył, ani nie dał wydruku, bo ponoć nie miał papieru.
Przypuszczam, że chodziło o to, że miał spore opóźnienie.
Więc nie wiem ile dziecko mierzy, itd.. ;/
Powiedział, że ważniejsze jest badanie prenatalne, które będę miała 16 listopada. -
Tak, ja tak miałam. Najważniejsze, że serduszko bije. Powiedział mi, że dzidziuś jest tak mały, że nie chce go męczyć i ryzykować, że zrobi mu krzywdę. Poza tym powiedział, że metodą dooplerowską na tym etapie ciąży szumy będą zakłucać słyszenie bicia serduszka. Ja bicie serca usłyszałam na kolejnym usg czyi w 12 tygodniu.
munequita lubi tę wiadomość
-
Kochana, zmieniłam suwaczek wedle usg;)
Oj, te nudności.. Masakra.
Ale powiem Ci, że podjadam słodycze.. hmmm.. czyżby znak?
Ostatnio chodziły za mną..... chipsy...
A teraz mam ochotę niestety na tatara z cebulą..
Nudności miną, taką mam nadzieję
Masz jakieś swoje ulubione zachcianki? -
Myślę, że jakby coś gine zauważył to na pewno by powiedział, wtedy ładnie mi pokazał serduszko ale wiecie jak to jest, chce się o wszystkim wiedzieć. No i dopiero 23 listopada mam mieć badania I trymestru ( krew i mocz) widzę po innych, że miałyście robione wcześniej. U mnie to będzie 9 tydzień życia zarodka (11tc).
Blanka -
Ja ze slodyczy to tylko nutelle. Musi byc na swiezej bulce z maslem. w 1 ciazy tez tak jadlam
A jako takich zachcianek to nie mam... Pare dni temu mialam ochote na postna kapuste. Ugotowalam sobie,ale raz zjadlam bo mi nie smakowala
Oooo wiem. Sushi bym zjadla...
A wedlug usg, to i tak juz jestes daleko przede mna
Munequita serducho jest i bije to najwazniejsze. Zaraz tez bedziesz miec prenatalne to wszystko bedziesz wiedziec dokladnie
munequita lubi tę wiadomość
-
Wesołek wrote:Nie jadłam nigdy sushi;)
O, nutelle bym zjadła;) hmmmm...
Mam ochotę na Mc donalda!! please;)
Cinnilla, a Ty w którym tygodniu jesteś?
Manequita też niedługo będzie miała prenatalne..
Boisz się?
Jakoś jestem spokojna tylko się nie cierpliwie ^^
Blanka