Dolegliwości II trymestru.
-
WIADOMOŚĆ
-
dd wrote:Hej, pomóżcie proszę - dopiero zaczęłam drugi trymestr i nagle pojawiły się bóle podbrzusza (ciągnięcie) i takie uczucie ciężkości (takie "ciążenie" i nacisk macicy ku dołowi)…czy któraś z Was tak miała? To normalne? Miałam ostatnio bardzo stresujący okres i martwię się czy coś złego się nie stało
Chyba kazda tak miala. Mnie tez bolalo, ciagnelo, klulo .... Niby to normalne, ale wiadomo co osoba to inny przypadek. Najlepiej powiedz o tym lekarzowi, na pewno Cie uspokoi -
dd wrote:Hej, pomóżcie proszę - dopiero zaczęłam drugi trymestr i nagle pojawiły się bóle podbrzusza (ciągnięcie) i takie uczucie ciężkości (takie "ciążenie" i nacisk macicy ku dołowi)…czy któraś z Was tak miała? To normalne? Miałam ostatnio bardzo stresujący okres i martwię się czy coś złego się nie stało
Hej,
witaj w klubie ja tak zaczynam i kończę każdy dzień od ostatnich 2 tygodni. Ciągły ból podbrzusza przy chodzeniu, kłucie raz z lewej raz z prawej w pachwinach,jedynie lezenie cos pomaga(biore aspargin i no spe). Konsultowałam to z lekarzem, też to zrób przy najbliższej okazji bo tak jak napisała już maximka każda z nas jest inna
-
nick nieaktualnyjusti441 wrote:hej dziewczyny
mam pytanie i problem zarazem, otóż chyba się przeziębiłam, boli mnie gardło nos zatkany i dziś na termometrze 36,9.
co robić?? -
nick nieaktualny
-
Ja mialam pare razy ale w 1 trymestrze, takie migrenowe az mi bylo niedobrze. Bronilam sie przed tabletkami i robilam zimne oklady i spalam. Skutek rozny. Pytalam lekarza czy moge brac cos przeciwbolowego, mowil ze jak cos to brac na zmiane raz kek z paracetamolem, raz ibuprofen. Unikac brania pod rzad tabletek o tym samym skladzie
-