II Trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
kolejne 0.5kg na plusie! to razem dwa, ale czuje, ze moja waga dopiero teraz sie rozkreca. Przyznam, ze w zeszlym tygodniu staralam sie wiecej jesc, bo balam sie, ze ginka mnie opieprzy, ze tak malo przytylam. Ona jednak swierdzila, ze maly rosnie i przybiera na wadze, wiec nie mam sie sugerowac tym ile przytyje.
-
Stokrotka w socjalu wszystko zalatwione zwolnienie mam do 8 lipca.8 lipca mam tez scan w rotundzie zobaczymy czy lozysko wykazalo chec przesuniecia laski z pracy dzwonia takze jestem na biezaco.nie tesknie za praca i o dziwo nie nudze sie jesli ma to w jakis sposob pomoc malemu to bede lezec w pracy sie tylko zastanawiaja czy w ogole wroce..https://www.maluchy.pl/li-70315.png
Moj Maly Aniolek [*] 8tc 18.02.15
-
Hej dziewczyny, troche mnie nie bylo, ale juz nadrobione zaleglosci i posty przeczytane
Ja mam jakies babelkowanie - moze to juz malenstwo odczuwam ???
Narazie mam inny problem, w sobote bylam na dzialce, troche sie orobilam i po poludniu zlapal mnie silny bol brzucha z prawej str. Ale to nie macica ani jajniki tylko prawa str wyzej brzucha. Przestraszylam sie, w nocy bol nie dawal mi spac. Wczoraj byl spokoj ale dzis znowu to samo. Nie wiem juz co mam robic, narazie zazylan no spe.Mysle zeby zadzwonic do mojego gina i zapytac co to moze byc, ale boje sie jakos.... -
Lalita co do tego klucia to mialam dokladnie to samo po prawej stronie i nie mialo to znaczenia zadnego czy lazilam duzo,malo,szybko czy wolno.nawet jak szlam wyrzucic smieci pomalutku to bolalo na dole brzucha po prawej stronie.nie wiem od czego to zalezy ale cos ok.20tyg tak mialam i przeszlo samo poki zapytalam sie ginka o co chodzi.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2013, 16:30
-
No i jestesmy po wizycie. Fajnie bylo bo tatusiek byl z nami hehe obejrzelismy malego i sobie wazy prawie 2kg.zaslanial sie raczka ale dupcia wypieta jak zawsze hehe.szyjka zamknieta brzuch miekki i dalej mam miec dietke i mierzyc sobie cukier no i karteczke dostalam i mam zapisywac ruchy 3razy dziennie;-) wizytka za 3tyg ale sie bedzie dluzylooo..
Stokrotka84, Lalita2710, vivien, Kropka, anilorak, yennefer, Rika, maja2024 lubią tę wiadomość
-
Aha Rubi;/ to nie dobrze. A może coś z jelitami moja droga?
Ja się wypróżniam regularnie i gazy też mi schodzą. Ale czasem może to powód... masakra;/
Pasiu super już nie długo i synuś będzie z wami. Mi się znów czas dłuży strasznie ostatnio.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2013, 17:01
-
vivien wrote:Pasia no to super ze kacperek sobie rosnie
Juz wiele wam nie zostalo
Lekarz cos mowil o wadze malego? Przypuszczenia jaka moze osiagnac wage?