II Trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry
Właśnie dzwoniłam do gina, bo zaczynam się niepokoić Od wczoraj koszmarnie się czuje, kompletne osłabienie, zawroty głowy, i ten kłujący ból po lewej stronie przy chodzeniu czy staniu No i od nocy z niedzieli na poniedziałek miałam 4 krwotoki z nosa kurczę naprawdę czuję się koszmarnie i nie mam siły się zwlec z łóżka. Gin przyjmuje od 18 więc może się dziś wybiorę... -
vivien wrote:Pasia ty mozesz jeszcze kilo przytyc czy chodzilo ci o malego ze on jeszcze kilo przybieze??
Jestem ciekawa jak tam moja kruszynka rosnie w polowie lipca mamy ostanie szczegolowe badanie
no ciekawe jak tam mala Vivien skoro ty jestes taka szczuplutka -
Rika doskonale Cie rozumiem! My teraz czekamy na ule ..tak ule moj M zaklada pasieke i tez maja przyjechac dzisiaj i mam nadzieje ze przyjada jak M bedzie w domu.
U nas noc fatalna od rana wydzwaniam do wlascicielki mieszkania i skladam skargi.Nie spalismy do 2 i ani moj M ani ochrona budynku nic nie wskorala.niechce dzwonic na policje nie potrzebuje problemow ..jestesmy wykonczeni a M poszedl do pracy o 6 .https://www.maluchy.pl/li-70315.png
Moj Maly Aniolek [*] 8tc 18.02.15
-
anilorak wrote:Pasia, a powiedz jak masz liczyć te ruchy? Tzn w ciągu np godziny? Po posiłkach czy jak? I czy masz jakiś limit, że jak będzie mniej to co?
No i oczywiście super, że wizyta z tatusiem się udała Mój M. też czasami nie może ze mną chodzić.
zamierzam liczyc i spisywac oczywiscie podchodzic do tego z dystansem i spokojem a nie szalec i schizowac.mysle ze to dobry system.na ktg w szpitalu tez kazali liczyc obowiazkowa heheanilorak, Stokrotka84 lubią tę wiadomość
-
patti wrote:o co dokladnie chodzi z ta dieta ???
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2013, 10:58
-
Lilka wrote:Karoam ja tez mam krwotoki z nosa niby tak sie moze zdarzyc.pewnie oslabienie.Odpoczywaj!.
-
Dziewczyny przedstawiam Wam Antka akrobata
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/6e1aead9fb959198.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2013, 10:58
pasia27, anilorak, patti, Lalita2710, vivien, Nina, Rika, Lilka, Ana27, xcarolinex, Kropka, darijka lubią tę wiadomość
-
pasia, bardzo mozliwe ,ze nie przytyjesz wiecej niz kg ja od 30 tyg do dzis przybralam tylko 1kg :-)czyli 5 tyg i caly czas jeden kg ,a maluszek rosnie.a od 22 tyg do dzis w sumie przybralam na wadze 3kg.
przez pierwszy trymestr nic nie przytylam ,najwiecej wpadlo mi w 2 trymestrze, bo az 8kg hehe.z 14 tyg na 18 tydz prawie 4kg, i z 18 tyg na 22 tydz tez 4kg.w sumie 11 kg na plusie do tej pory i waga sie utrzymuje ,a dziecko rosnie.
mnie sie wydaje ,ze ma to zwiazek u mnie przynajmniej z tym ,ze zazwyczaj na zime przybieralam okolo 4 kg ,a latem gubilam je samoistnie i byc moze teraz jest podobnie, ze ta wieksza ilosc kilogramow, ktore mi wpadly w 2 trymestrze niekonecznie wiazala sie z ciaza ,ale wlasnie z zimą i musialam miec wiecej tluszczyku ,a teraz go zrzucilam, bo cieplej jest. -
karoam wrote:No właśnie z tym odpoczynkiem to nie tak łatwo. Coś mi się wydaję, że moja praca się dzidzi nie podoba- za dużo czasu na pełnym słońcu i nocne przyloty...w niedzielę (a właściwie był to już poniedziałek) wróciłam do domu o 4 rano i po południu tego samego dnia się zaczęło
Organizm Ci wysyla znaki ze czas przystopowackaroam lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-70315.png
Moj Maly Aniolek [*] 8tc 18.02.15
-
pasia27 wrote:pati wiem ze kolezanka ktora miala strasznie rygorystyczna diete miala slaby wodnisty pokarm,maly sie nie najadal woda z piersi ciagle plakal a nawet darl sie bo ciagle glodny i nikt jej nie powiedzial ze moze dokarmic buteleczka..albo po prostu zacznie lepiej jesc..a ona chciala od razu schudnac i mialam strasznie ograniczone kalorie co nie sluzylo jej i dziecku wiec wiadomo ze bede unikala rzeczy nie wskazanych na poczatku zeby nie podrazniac malego brzuszka ale pozniej nie bede sie glodzila zeby ten moj pokarm byl wartosciowy..a schudnie sie i tak
ja uwazam, ze jak je sie zdrowo, lekkostrawnie to mozna zjesc duzo ,byc najedzonym i schudnac, trzeba tylko wiedziec jakie produkty wybierac.wystarczy wyeliminowac weglowodany proste, ograniczyc tluszcze i mozna schudnac nie glodzac sie.ja cale zycie jem bardzo duzo i gruba nie jestem, tylko trzeba tez jesc umiejetnie i wiadomo, nie nastawiac sie ,zeby od razu wszystko zrzucic w 1 miesiac, przeciez moze to potrwac 3-4 miesiace i nawet lepiej dla organizmu.pasia27, pasia27 lubią tę wiadomość
-
pati na poczatku bylam przerazona jak widzialam kolezanki +25kg a nawet jedna +30kg mojej postury ......strasznie sie balam i dawalam sobie 18kg..dlatego jestem zaskoczona ze teraz przy tej dietce cukrzycowej waga stanela i calkiem mozliwe jest kilo dwa jeszcze.mnie tez w 2trymestrze wpadlo najwiecej i zaluje ze nie pilnowalam sie od razu bo moze stopniowo kilogramy by mi wpadaly,a ja raz plus 3 raz 4 raz 1 ..
wazne zeby jesc.no lepsze rzeczy racja i tak tez zamierzam w okresie karmienia