II Trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Lalita2710 wrote:Tak Suzy Lee true... ale raz za kiedy jabłko jest dobrze zjeść.
Ja to się zastanawiam co jest nie pryskane i nie sztuczne w tych czasach...
boże ciepłoooo mi...Wyjdę po 14 z psiakiem... a tak nigdzie się już nie wybieram.
to co z własnego ogrodu chyba:) -
patti wrote:karoam, wlasnie czytalam na necie.
Lalita, poki co nie przezywaj tych rozstepow, moze nie bedzie wcale.pamietam jak ja przezywalam ,ze mi wyskoczylo tyle ,a jak sie okazalo podrapalam sie tak okropnie przez sen.
nawet nie wiedzialam jak wyglada rozstep ,ale ostatnio siostra mi pokazala -poki co nie mam zadnego odpukac:-) za to jest cellulit nasilony przez ciaze:-) -
Asiulka83 wrote:Welurko nie martw sie ja tez mam 170 cm...i waze 71kg...tylko ze mi cvhyba wszystko poszlo w piersi i brzuszek a tak w ogole mam pytanko mamusie....czy ktoras z was ma obrzekniety nosek....bo ja strasznie nawet mam problem z oddychaniem....a do lekarza ide dopiero 9 lipca....na razie ratuje sie woda morska ( to mi polecila pani w aptece)
a wam się dziewczyny zatykają uszy??czy tylko ja tak mam z tego otoczenia?? -
Amicizia wrote:Witajcie : nie ma zbytnio czasu tu was nadganiac, przesypiam całe dnie albo jestem w pracy (pracuje tylko 2 dni w tygodniu)
dziś miałam usg połówkowe i będzie chłopak - Jan tzn ja chce Jasia a M. jeszcze sie wacha ale będzie Jaś, a M. niech sie wydaje ze ma czas sie zastanowic i jego zdanie najwazniejsze hihihi
dzieciatko wazy 450 g
długie na 18 cm,
stópka ma az 4 cm
serduszko 143 uderzenia
i dostalismy skierowanie na echo serca, bo moja siostra ma wrodzona wade serca i to jest wskazanie do takiego badania wiec musimy sie jutro zapisacAmicizia lubi tę wiadomość
-
a co do owoców...to ja bardzo duzo ich pochłaniam
codziennie szklanke soku ze świeżego czerwonego grejpfruta
arbuza uwielbiam teraz zwłaszcza jak jest tani to wcinam bez przerwy..
a o czeresniach nie wspomnę...bo zajadam się nimi od tygodnia 2 nieraz 3 miski i brzuch nie boli...
pryskane nie są bo z mojego ogrodu...
myślę że owoce nie zaszkodzą...ale ten cukier to mnie zaniepokoił...bo jak rzeczywiście to wpływa na cukrzyce ciążową...to będę ją mieć na pewno bo owoców wcinam bez opamiętania...ide w poniedziałek do ginekologa na wizyte i moze mi da skierowanie na to badanie to się okaże.... -
lalita u mnie tez nie jeden sie nabral z tylu a z przodu jak zobaczyl brzusia to tylko dziki usmiech haha
a co do owocow to ja jem przy dietie cukrzycowej jabluszka,grejfruta moge zjesc plasterek melona z 15 truskawek no i to raczej na tyle.lekarz sie pytal czy jem owoce a ja ze tylko te to powiedzial ze mial pacjentke co ciagle tyla a mu mowila ze nic nie je tylko same owoce ale nie dodala ze po 2-3kg hehe on sie domyslil juz.he.kiwi jest super na zaparia jedna dziennie najlepiej wieczorem i arbuz tez niby sama woda ale ja niestety nie moge bo maja duuuuzo cukru wiec mi nie sluza.
sliweczki tez sa ok -
Kochane a o to kolejna nowość w moim organiźmie ciążowym:P Dziś od rana mimo, ze coś jadłam to i tak czułam troche głód... Zjadłam jogurt i dalej dziwnie mi było, zaczeło mi burczeć w brzuchu...rad, drugi, trzeci, czwarty, myśle o co chodzi?Nigdy wczesniej mi tak nie burczał żołądek:P
No i zaczęłam się wsłuchiwać było to na dole takie burczenie dziwne tam gdzie lezy sobie dzidzia, było regularne i bardzo długo to trwało, że aż się wtraszyłam co tam się dzieje:) Koleżanka powiedziała, że może mały ma czkawkę no i pewnie jest głodny bo ja w sumie czułam głód:P Zatem zrobiłam szybciutko
))Mam nadzieję, że pomoże:))
Pasiu, wyglądasz pięknie:))) Piękny brzuszek, a Ty promieniejesz:))) -
polska dziewczyno ja jadlam malo owocow a jednak cukier mi podwyzszony wyszedl to jest chyba tak ze albo sie ma albo sie nie ma ale juz wiem ze sie musze ograniczac wiec na zdrowie mi to wychodzi hehe
dzieki kobitki a jakbyscie mnie zobaczyly wczesnie to w ogole inna osoba hehe ale cos pomimo 11kg moje cialo zmienilo sie baaardzo i nie mam juz nad nim kontroli ale jeszcze 43dni wiec dam rade hihi -
polska_dziewczyna wrote:pasia śliczny...a jaka dumna jesteś....ale ci powiem że ja też....:)chciałabym wstawić fotki swojego ale nie umiem...
Kliknij w linka http://www.fotosik.pl/dodaj-zdjecie/krok-1 następnie Wybierz zdjęcie, jak się załaduje to Rozpocznij przesyłanie i KONIEC, potem pod zdjeciem bedzies zmiala mnostwo linków ktore skopiowac mozesz na forum:)) -
ana dobre jedzonko pewnie maluszek glodny no i tez odczuwam takie burczenia z glodu hehe wczoraj ok 23 zjadlam mini kanapeczke z pomidorkiem i dzisiaj juz o 7mej burczenie ale sie nie chcialo wstac i o 9tej porzadne sniadanko
u nas tez upal ale fajnie bo sie wzielam za pranie dla swojego maluszka klamotkow -
ana obiad wygląda pysznie zdrowo ale te cukierasy hihihih śmiesznie to wyglada do tego obiadku.......
pasia jak przytyłas tylko 11 kg to gratuluje bo to dużo nie jest....ja przybrałam już 7 kg..<wow> i jestem w ciężkim szoku hihih ale przezyje co tam...Suzy Lee lubi tę wiadomość
-
Powodzenia na egzaminie:))) Na pewno będzie zdany i z głowy:)
Kochaniutkie to śniadanko nie obiadek hehehehe:))) Myślę intensywnie nad obiadkiem co tu zrobić dobrego;P No i śmiesznie z tym burczeniem normlanie tyle juz zjadlam i dalej mnie ssie:( Zaraz cukiereczki zjem i może przejdzie:) A cukiereczki polecam , pychotka male twixy, marsy, snickersy z Biedronki:P:P:))Lalita2710, polska_dziewczyna lubią tę wiadomość
-
Ana też je kupiłam ost haha ale parę sztuk ,w sumie głównie dla męża;P ja tylko 2 snickersy zjadłam bo lubię Oczywiście kupowane w biedronce:D
Ja dziś mam warzywka (kocham je i muszę jej jeść ) i miałam smak na paluszki rybne (burgery ) nie jadłam tego kilka dobrych lat. Bo jem z reguły ryby normalne. Ale mam smak to se zjem;)
My wczoraj obiad lekki fast-food domowy. Kojarzycie reklamę z KFC z
http://www.kfc.pl/_media/menu/zestawy.jpg
-pierś z kurczaka ,podsmażona z pieczarkami na patelni i z przyprawami
- tortilla z biedronki
-ser
I na opiekacz grill https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRYRVVFJVQaxZnlddIRzVlVFbxrSSh6bharO6R7cDEiNYeKNOf3
Daliśmy tortille na to kurczak i pieczarki ser i daliśmy my akurat sos (delikato) Kupić można w Selgrosie tam piszę SOS ketchup curry) I zamknęliśmy drugą tortillą. Było to pyszne.
Tego z kfc nie jadłam ,ale mąż kiedyś jadł to tam jest sos barbeque.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2013, 11:18
Ana27 lubi tę wiadomość