X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr II Trymestr
Odpowiedz

II Trymestr

Oceń ten wątek:
  • blueberry Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2013, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratki Rika :)

A my z mężem właśnie wróciliśmy z usg, byliśmy prywatnie, mężulek oglądał dziecię, ja prawie nic nie widziałam bo monitor był nasłoneczniony bardzo i z mojej perspektywy nic nie było widać. Pierwsze co doktor pokazał i powiedział mężowi to "tu jest pupka, tu kulki, a tu armatka". Później powiedział, że to tylko sugestia, ale jednocześnie ciągle gadał o tej armatce :D Ehh a mama kupiła różowe bodziaki :D

Matylda36, patti, Suzy Lee, Lalita2710, vivien, Ana27, Stokrotka84, yennefer, Rika lubią tę wiadomość

zfxga33.png
  • Kropka Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2013, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje Rika :) Brzuszek masz przecudowny :) :) :)

Rika lubi tę wiadomość

f2wl8iikvmjqq5fe.png
    zem3iei3ovaf51qt.png
  • Ana27 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2013, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje Rika!:)) A brzuch masz niesamowity:))) i to w 28tyg wow:))

blueberry sugestia sugestią ale to juz 17 tydz. więc wydaje mi się, ze na pewno chłopak:)))) No to różowe dla koleżanek z córeczkami :P Albo zatrzymać dla kolejnej córeczki:P
    Teraz jest mnostwo przecen w 5,10,15 piękne ciuszki nniektóre mmm:)) Ale jeszcze za wczesnie jak dla mnie na ciuszki i sie wstrzymałam:P Ale piekne są:))

Rika lubi tę wiadomość

zsxuot7.png
  • blueberry Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2013, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też jeszcze nie kupuje, ale moja mama tego troszkę już nakupiła i parę rzeczy jest typowo dziewczęcych ;) Poczekam jeszcze cierpliwie co powie mi drugi doktorek na połówkowym usg :)

zfxga33.png
  • Lalita2710 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2013, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny:)) Tak jak mówiłam mi też mama pokupowała.
    To wszystko używane (nie dałam wszystkich ) mam neutralne niektóre śmieszne wszystkie są na zimę z mięciutkiego pluszu;)
    4c615d8e6f1e572bmed.jpg
    451233ddaec8482emed.jpg

Zabawki itd:
    38ccf0d66c1b7399med.jpg
    np karuzela 4 euro :)bo to kupowałam ja, potem są grzechotki ,pałąk na łóżko , i szmatka to co dzieci lubią się przytulać i dawać na buzie:)

Używane rzeczy też są fajne:))

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2013, 20:09

Suzy Lee, Ana27, blueberry, Rika lubią tę wiadomość

dqprepoku4out2uw.png

3d5c5bdbd8a8980a810c3415055e4515.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2013, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem za Lalita, jestem za :)

Lalita2710 lubi tę wiadomość

• Stokrotka84 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2013, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Roka gratuluje!!! Teraz mozesz lezeb brzuchem do gory hihi WAKACJE!!!

Ps duzy brzusio jak na 28 tydz:)

Rika lubi tę wiadomość

relgi09k52jutqx1.png
  • Stokrotka84 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2013, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez mam wilczy apetyt i waga idzie w gore w zabojczym tempie, przez 2 tyg przytylam ok 2kg!!! Co prawda lacznie to tylko 3.5kg, ale juz widac na buzi, ze sie zmienilam... Brzuch tez coraz wiekszy... Musze przestac jesc slodycze i przekaski, tylko jak hmmm

relgi09k52jutqx1.png
  • blueberry Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2013, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lalita ja również jestem za :) Najfajniejsze jest to, że w używanych ciuszkach są rzeczy niepowtarzalne :) A te czerwone ubranko z zającem wymiata :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2013, 20:34

zfxga33.png
  • Ana27 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2013, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lalita super te ciuszki! Bardzo mi się podobają, kolorystyka, itp;))))))) Faktycznie nie ma co przepłacać!

zsxuot7.png
  • Kleopatra Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2013, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też bardzo dużo jem a miałam nadwagę więc kiepsko :( Ale trudno, w pierwszej ciąży przytyłam 20 kg, synek zdrowy i szybko zrzuciłam więc będę się martwiła później. Ładne brzuszki dziewczyny :)

Stokrotka84, Rika lubią tę wiadomość

l22nzbmhc97dgg3u.png
    Wiktor 2010, Maksymilian 2013, Mikołaj 2017
  • Lalita2710 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2013, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blueberry wrote:
    Lalita ja również jestem za :) Najfajniejsze jest to, że w używanych ciuszkach są rzeczy niepowtarzalne :) A te czerwone ubranko z zającem wymiata :D
    Większość jak widać ma kapturek z uszkami misia ,lub czerwony to królik ;P na pupie ma biały puszek ogonek :D

Tak unikatowe rzeczy i naprawdę niemowlaki nie niszczą. Więc rzeczy są jak nowe. Ja też mam jakieś body nowe pokupione zwykłe ( w H&M za 10zł kupowałam)
    Kolorystyka póki co neutralna ,słodka dla bobasa. Potem jak już dziecko będzie mieć więcej można inne rzeczy kupować z precyzją do płci. Mam jeszcze dżinsy.

dqprepoku4out2uw.png

• blueberry Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2013, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    E tam, zając czy królik i to i to ma długie uszy :D

Moja mama kupuje ciuszki dla bobaska u swojej koleżanki, która prowadzi sklep z odzieżą używaną. Ale babka ma takie ubrania w tym sklepie, że szok zrszetą nie tylko dla dzieci ;)

zfxga33.png
  • Ana27 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2013, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LAlita, mnie się coś wydaje, że będzie chłopak u Ciebie:) Jakoś tak zawsze mi się wydaje, a potem sobie przypominam, ze jeszcze nie znasz płci przecież:)) NAwet te ciuszki mi się z chłopcem skojrzayły hehe:))

zsxuot7.png
  • pasia27 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2013, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rika gratulacje i teraz mozesz sie zajac spokojnie ciaza ;-)
    No i brzusio rewelacja ;-)luuubie takie ;-)Hihi

Rika lubi tę wiadomość

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • pasia27 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rika gratulacje i teraz mozesz sie zajac spokojnie ciaza ;-)
    No i brzusio rewelacja ;-)luuubie takie ;-)Hihi

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakbym miała dobry second hand blisko to też bym wszystko czego mi brakuje zapolowała właśnie tam. Jestem za to na takiej grupie na Facebooku, FASHION, jest to grupa zamknięta, trzeba sie z maila zaprosić i tam babeczka sprowadza skads wlasnie unikatowe ciuszki, dla dziewczynek zwłaszcza, boskie tuniki, sukienki, płąszczyki, bluzeczki za pare lub parenascie złotych, zbiera zamowienia przez miesiac i raz na miesiac wysyła do kupujących. Taki jakby second hand przez Fejsa... To tam od niedawna poluję. Znalazłam tam komplet ciążowy tunika z zielonm sweterkiem za 20 zl i koszulę dla starszego syna. Niestety fajne pajace zgarnęły mi inne dziewczyny :) Są tam i zabawki i pufa edukacyjna nawet byłą, ale też sie nie załapałam... :) Któraś zainteresowana?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2013, 20:59

• Lalita2710 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ana nie kracz:P ja wciąż liczę na córcie :) (jest mi obojętne) ale wieszz...
    Tzn ja mam ciuszki pastelowe jak niebieski to pastel:). Córcia jako królik/zając też będzie sweet wyglądać:P Spodnie dresowe też super są bo można do tego koszulkę fajną i też będzie super;) wtedy jakieś śliczne trampostrzałki i będzie lala;D

jezuss dziewczyny ja mam wciąż nadzieję. Dziś kumpela mi napisała że widziała mnie wczoraj i że super wyglądam ,ja jej na to ohh.... mówię szkoda bo będzie syn ( a ona że ona też super wyglądała a urodziła córcie)
    Wiem wiem nadzieja matką głupich. ALe każda kobieta skrycie chciałaby córcie;) Tym bardziej że sami chłopcy ost się rodzą:P

dqprepoku4out2uw.png

• Lilka Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2013, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rika Gratulacje ;) brzucho cudasne :)
    Lalita slodkie ciuszki ;)

Rika lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-70315.png
    Moj Maly Aniolek [*] 8tc 18.02.15
  • yennefer Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2013, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rika gratulacje :) Krzysiu chyba się uspokoił i dał mamusi spokojnie obronić :)
    Blueberry w tym tygodniu to raczej nie tylko sugestia, bo armatkę i kuleczki spokojnie już widać w tym tygodniu :) Ale skoro nie powiedział jednoznacznie że chłopak to dziwne, więc może jeszcze będzie inaczej na następnym badaniu. Ale jak jednak chłopczyk i jak założysz raz czy dwa różowe bodziaki, to przecież nic się nie stanie hehe :)

Lalita fajne te ciuszki i super że takie uniwersalne. Aż nabrałam ochoty na zakupy :)

blueberry, Rika lubią tę wiadomość

82do20mm8gkktux6.png
‹‹ 145 146 147 148 149 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ