II Trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Gratki Rika
A my z mężem właśnie wróciliśmy z usg, byliśmy prywatnie, mężulek oglądał dziecię, ja prawie nic nie widziałam bo monitor był nasłoneczniony bardzo i z mojej perspektywy nic nie było widać. Pierwsze co doktor pokazał i powiedział mężowi to "tu jest pupka, tu kulki, a tu armatka". Później powiedział, że to tylko sugestia, ale jednocześnie ciągle gadał o tej armatce Ehh a mama kupiła różowe bodziakiMatylda36, patti, Suzy Lee, Lalita2710, vivien, Ana27, Stokrotka84, yennefer, Rika lubią tę wiadomość
-
Gratulacje Rika!) A brzuch masz niesamowity:))) i to w 28tyg wow:))
blueberry sugestia sugestią ale to juz 17 tydz. więc wydaje mi się, ze na pewno chłopak:)))) No to różowe dla koleżanek z córeczkami Albo zatrzymać dla kolejnej córeczki:P
Teraz jest mnostwo przecen w 5,10,15 piękne ciuszki nniektóre mmm:)) Ale jeszcze za wczesnie jak dla mnie na ciuszki i sie wstrzymałam:P Ale piekne są)Rika lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny:)) Tak jak mówiłam mi też mama pokupowała.
To wszystko używane (nie dałam wszystkich ) mam neutralne niektóre śmieszne wszystkie są na zimę z mięciutkiego pluszu;)
Zabawki itd:
np karuzela 4 euro :)bo to kupowałam ja, potem są grzechotki ,pałąk na łóżko , i szmatka to co dzieci lubią się przytulać i dawać na buzie:)
Używane rzeczy też są fajne:))Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2013, 20:09
Suzy Lee, Ana27, blueberry, Rika lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja tez mam wilczy apetyt i waga idzie w gore w zabojczym tempie, przez 2 tyg przytylam ok 2kg!!! Co prawda lacznie to tylko 3.5kg, ale juz widac na buzi, ze sie zmienilam... Brzuch tez coraz wiekszy... Musze przestac jesc slodycze i przekaski, tylko jak hmmm
-
Ja też bardzo dużo jem a miałam nadwagę więc kiepsko Ale trudno, w pierwszej ciąży przytyłam 20 kg, synek zdrowy i szybko zrzuciłam więc będę się martwiła później. Ładne brzuszki dziewczyny
Stokrotka84, Rika lubią tę wiadomość
-
blueberry wrote:Lalita ja również jestem za Najfajniejsze jest to, że w używanych ciuszkach są rzeczy niepowtarzalne A te czerwone ubranko z zającem wymiata
Tak unikatowe rzeczy i naprawdę niemowlaki nie niszczą. Więc rzeczy są jak nowe. Ja też mam jakieś body nowe pokupione zwykłe ( w H&M za 10zł kupowałam)
Kolorystyka póki co neutralna ,słodka dla bobasa. Potem jak już dziecko będzie mieć więcej można inne rzeczy kupować z precyzją do płci. Mam jeszcze dżinsy. -
nick nieaktualnyJakbym miała dobry second hand blisko to też bym wszystko czego mi brakuje zapolowała właśnie tam. Jestem za to na takiej grupie na Facebooku, FASHION, jest to grupa zamknięta, trzeba sie z maila zaprosić i tam babeczka sprowadza skads wlasnie unikatowe ciuszki, dla dziewczynek zwłaszcza, boskie tuniki, sukienki, płąszczyki, bluzeczki za pare lub parenascie złotych, zbiera zamowienia przez miesiac i raz na miesiac wysyła do kupujących. Taki jakby second hand przez Fejsa... To tam od niedawna poluję. Znalazłam tam komplet ciążowy tunika z zielonm sweterkiem za 20 zl i koszulę dla starszego syna. Niestety fajne pajace zgarnęły mi inne dziewczyny Są tam i zabawki i pufa edukacyjna nawet byłą, ale też sie nie załapałam... Któraś zainteresowana?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2013, 20:59
-
Ana nie kracz:P ja wciąż liczę na córcie (jest mi obojętne) ale wieszz...
Tzn ja mam ciuszki pastelowe jak niebieski to pastel:). Córcia jako królik/zając też będzie sweet wyglądać Spodnie dresowe też super są bo można do tego koszulkę fajną i też będzie super;) wtedy jakieś śliczne trampostrzałki i będzie lala;D
jezuss dziewczyny ja mam wciąż nadzieję. Dziś kumpela mi napisała że widziała mnie wczoraj i że super wyglądam ,ja jej na to ohh.... mówię szkoda bo będzie syn ( a ona że ona też super wyglądała a urodziła córcie)
Wiem wiem nadzieja matką głupich. ALe każda kobieta skrycie chciałaby córcie;) Tym bardziej że sami chłopcy ost się rodzą -
Rika gratulacje Krzysiu chyba się uspokoił i dał mamusi spokojnie obronić
Blueberry w tym tygodniu to raczej nie tylko sugestia, bo armatkę i kuleczki spokojnie już widać w tym tygodniu Ale skoro nie powiedział jednoznacznie że chłopak to dziwne, więc może jeszcze będzie inaczej na następnym badaniu. Ale jak jednak chłopczyk i jak założysz raz czy dwa różowe bodziaki, to przecież nic się nie stanie hehe
Lalita fajne te ciuszki i super że takie uniwersalne. Aż nabrałam ochoty na zakupyblueberry, Rika lubią tę wiadomość