II Trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja z reguły przyprawa do kurczaka (też albo z kamisa lub prymat) , sól czosnkowa , cebula taka sypka ( z kamisa lub z prymatu można kupić. , papryka słodka nie raz szczyptę curyy dodaję.
A jak chcesz żeby kurczak był aromatyczny ,to najlepiej miseczki dodaj trochę oliwy z oliwek wsyp te przyprawy i wsadź pokrojonego kurczaka i wymieszaj łapkami i zostaw na jakiś czas.Suzy Lee, Ana27 lubią tę wiadomość
-
właśnie sie zapisałam na echo serca w szpitalu, jedynym gdzie je wykonują i do którego została skierowana bo musi byc na odpowiednio dobrym sprzecie i wiadomo kardiolog musi to wykonać, i niestety termin dopiero na 1 sierpnia a mja ginka mówiła, ze to powinno być w przyszłym tygodniu najdalej robione bo takie badanie wykonywac sie powinno do 23 tyogodnia bo wtedy najlepiej widac serduszko szkoda ze tego wszystkiego nei wiedzialam wczesniej to juz w tamtym miesiacu bym powiedziala o tej wadzie serca u siostry i bym pewnie juz byla po badaniu... mam nadzieje, ze nie będzie za późno jak pójdziemy... musze pozytac o tym w necie...
-
nick nieaktualny
-
Ana27 wrote:o nie! teraz jak to czytam wszystko znów mnie bierze głód:( A tak nie chce mi się go przyrządzać - leń jestem:)
Ana27 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny z wlasnego doswiadczenia to w pierwszym trymestrze z apetytem roznke a w drugim smaki wracaja a z reszta wszystko sie ksztaltuje wiec lepiej dobrze zjesc tzn nie wiecej hehe a w trzecim trymestrze moja waga stanela ostatnio i teraz pomalutku szukam smakow..maly nabiera tluszczyku wiec chcac nie chca nie gloduje hehe
-
pasia,czerwony farbuje najbardziej:-)ja mam tylko jedna bluzke czerwona ,bo reszta to jasna bielizna i wciaz jej nie upralam hehe.w 30 stopniach raczej nic nie farbuje ale w wyzszych tempkach to trzeba uwazac.kurcze, nie znam zadnego sposobu, moze jak jeszcze raz wypierzesz jasne rzeczy , to cos pomoze.
-
Pati wlasnie pralam w 40stopniach i do tego w delikatnych platkach mydlanych wiec sama jestem w szoku ze przyfarbowalo..a drugi raz juz w 60wypralam i proszku i troche lepiej ale jednak..hmm jakiejs chemi bede musial uzyc.chyba ze dziewczyny maja jakies sposoby ?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny