II Trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Pasia, ja takze liczylam, ze bedzie Kacperek... No ale bedzie Laura i tez jestem szczesliwa.
Dziewczyny, mam kolejny problem, ide dopiero 9 sierpnia na wizyte wiec do tego czasu mam nadzieje, ze uda mi sie go jakos rozwiazac, a jak nie bede musiala powiedziec dr..Mianowicie DRĘTWIEJĘ. W ciagu dnia o wiele rzadziej, w nocy kilka razy na zmiane raz jedna raz druga reka, prawa czesciej. Czasem łydka i tak jak bym nie miala czucia w palcach u rak, jak myslicie o co kaman ? Podkresle, ze magnez pije 2 razy dziennie. Moze to wapno potrzebne.. Sama nie wiem;/Lalita2710 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ana27 wiesz nie wiem czy miałam w każdym razie nie nazywał rzeczy po imieniu choć ostatnie badanie było bardzo długie chyba z 15 minut patrzył się w monitor ja nic nie widziałam bo miał odwrócony w swoja stronę i się przyglądał w skupieniu na końcu aby powiedział że na dzień dzisiejszy ciąża jest zdrowa…płód rozwija się prawidłowo i tyle…w sumie to mi wystarczy…ale wiesz jak słysze ciągle tu o połówkowym to się własnie zastanawiałam a kiedy ja je będę mieć…może faktycznie są one za mną..
Yennfer no włąsnie o to mi chodzi o te wymiary tez bym chciała je znać…a może zachowal to la siebie mówiąc tylko że w wszystko jest w największym porządku…spytam na następnej wizycie…
Stokrotka…i dobrze zrobisz dzidziuś przynajmniej dostanie prezent łóżeczko…
Dziewczyny dziękuje na pewno o siebie zadbam…byle skutecznie..
LiLka na pewno się skontaktuje z lekarzem ale od pukać rano wstałam i czuje się dobrze zobaczymy mam na dzieje że mnie nie złapie…
-
Dzieki dziewczyny za info, czyli mowicie ze nie mam co sie martwic i to po prostu jeden z urokow. No dobrze, mialam dzwonic do mojego gina, ale nie bede mu juz glowy zawracac.
Dzis moje malenstwo mialo czkawke, niesamowite hehehehvivien lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitam ja wczoraj też na wizycie byłam. Z maluchem wszystko ok, rosnie sobie zdrowo i wyprzedza zdecydowanie swój czas Wg ginki na 100% dziewuszka
yennefer, vivien, Nina, rubi67, Lilka, pasia27, Stokrotka84, Lalita2710, Kropka, Rika lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kasiaks wrote:witam ja wczoraj też na wizycie byłam. Z maluchem wszystko ok, rosnie sobie zdrowo i wyprzedza zdecydowanie swój czas Wg ginki na
100% dziewuszka
Kasiaks moje serdeczne gratulacje!!!Kolejna dziewczynka YUPIIIIIIIII !!!
kasiaks lubi tę wiadomość
-
Fajnie że kolejna kobietka:)
Kurcze jeszcze 16 dni i ja będę wiedzieć kto mi tam mieszka.
Dziewczynki , czy wy też macie problem z nadmiernymi gazami? (mega śmierdząca sprawa) Czuję jakbym gniła od środka.
Kiedyś czytałam że powstają z powodu np nadmiernego picia mleka. Wówczas jelita nie mają tyle enzymów do trawienia laktozy i wówczas poswatają gazy.kasiaks lubi tę wiadomość